רוצים עוד חלום?

כן כן !

אבל הפעם הפרשנות תגיע לפני ..: אתה שוב מתעסק עם החלקים המודחקים הבלתי פתורים בחייך. בחייך אטיודי , לא הגיע זמן לטפל בעצמך ?

לאטיוד אין חלקים מודחקים בלתי פתורים

אטיוד הוא חלק אחד ויחיד, מיקשה אחת יצוקה, קוהרנטית, הדבורה היטב על אופניה ואין מה לחדש לו. ומתוך שכך כל ניסיון לטיפול במקרה שכזה נדון לכישלון. לא בכל אחד ניתן לטפל.

אז מה יותר גרוע ,

זה שהוא מקשה אחת יצוקה שאין מה לחדש לה, או זה ש טוען שהוא " כבר מטפל בעצמו , לא תודה.. "

אני כלל לא בטוח שזה גרוע בכלל

אם לא רע לו, וקל וחומר שאם טוב לו ואם אין הוא חפץ בשינוי שהוא לא מצליח להשיג בעצמו, למה שאחד מהם יהיה גרוע? "מטפל בעצמו" או לא "מטפל בעצמו", אם הוא לא מזיק לזולתו ולא מזיק לעצמו ואם נחמד לו בחיים - אני לא רואה בעייה. במקרה השני, שבו הוא כן חפץ בשינוי שהוא לא מצליח לחולל בעצמו ושכן רע/קשה לו, אני לא רואה הבחנה משמעותית בין השניים. מיקשה אחת יצוקה ומטפל בעצמו הם שתי דרכים לתאר את אותו הדבר. האיש מתחזק את הגוש היצוק המכונה אטיוד ואינו זקוק לשיטתו לסעד חיצוני ואין לאיש מה לחדש לו. האחד ("הטיפול העצמי") מזין ומעצים ומהדק את השני ("המיקשה היצוקה") והשני בהידוקו כי רב, זקוק כל העת לתחזוקה שתמנע את התפוררותו. כי עבור גוש יצוק, האיום הגדול ביותר היא הגמישות.

אטיוד5

Active member
מ'פיתום.

אני כ"כ מחזיק מעצמי שאינני זקוק לפירגונים. אני במצב של היי תמידי. (לשיטתך, לשיטתך)

היא הנותנת

צידו השני של הצורך הטבעי בפרגון הוא הצורך בעזרה. לשיטתך, לשיטתך.

אטיוד5

Active member
אני בכלל אין לי שיטה

רק לשיטתך יש לי שיטה.

אטיוד5

Active member
נכון

לא ידעתי, אבל מתברר שאלו שבנגב הכי עמידות לקור דווקא! לא מאמין לי כרגיל, הא? טוב, אז תשאל את ויקי.

מה את אומרת אורמור ...?

שהיעדר החלום מעיד על כך שאטיוד בכל זאת חשב איזו מחשבה או שתיים על מה שנאמר לו כאן? הוא כמובן יכחיש מכל וכל אבל מעניין לחשוב על האפשרות הזו

אטיוד5

Active member
מ'לשות

לא היה חלום, סתם התבדחתי. נו כן, כבר ידוע שחוש ההומור שלי לא משהו. אם וכאשר, אני מבטיח להביא. לאסי תביא את הרומניה, גורדון יגיב לה ב"מה כבר ציפית?", ויבואו ששון ושמחה על בית ישראל.

יא רשע מרושע

עכשו אתה אומר? עכשו, אחרי שהרגלת את כולם לחולומותיך, אתה מודיע שהפסקת לחלום? גם אתה שובת ? אני מעלה לך בזאת קוממיות ולאלתר את שכרך, ומפציר בך פָּצוֹר והפצר כי תמשיך לחלום במטותא. אנו זקוקים לטובי החולמים במערכת. החלום הוא עתידנו ובנפשנו.

נאלצתי להעדר לרגל נסיעה

אז איפה החלום ? " מקשה יצוקה " זה לא הדבר הזה שגורם לעצירות ?

למעלה