רוצים משחק?

רוצים משחק?../images/Emo103.gif

(חח מזל שאני לא שואלת אתכם... ) טוב, גנבתי את זה מפורום אלאניס מוריסט (), וזה נשמע לי ממש שולט, למרות שעוד לא ניסיתי. אז איך בעצם הולך המשחק? קחו את כל השירים שיש לכם על המחשב של יודית, ואם אין לכם הרבה, אז אפשר גם שירים אחרים, אבל ציינו של מי הם... ותשימו על shuffle. ולא לרמות! מה שיוצא יוצא! עכשיו, על פי סדר השירים, איך שהם יוצאים, תענו על השאלות הבאות בשם של השיר... ולא לדלג על שירים!!! איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? זה נראה לי אדיר, אני ראשונה!

עונה!

איך העולם רואה אותי? "מישהו"
האם יהיו לי חיים מאושרים? "אמבולנס האהבה"
מה אנשים באמת חושבים עליי? "ברנדי וג'יטאן" ?! האם אנשים חושקים בי בסתר? "בך לא נוגע"
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? "מי לאהבה"
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? "בוא לריו"
חחח LOL!!! האם יהיו לי ילדים? "הרגע שלפני"
עצה טובה בשבילי: "סמבה ברגל שמאל" חחח מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? "שבתות וחגים" אלוהים ישמור... מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? "פני מלאך" יההה...
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? "שם"... אלוהים ישמור... למה? ובהלוויה שלי? "מגדלור"... טוווווב... איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? "גלוי ונעלם" חחחח מה?! איך יהיה לי היום? "סתיו" למה אני כאן? "כמו אל מים"
בתור מה אנשים יזכרו אותי? "ימים טובים" חחח אדיר. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? "נוסע סמוי"
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? "דרך המשי" LOL! איך תהיה השנה הזו? "איב ברוסל"...

משחק נחמד :) הפתיעו אותי התוצאות ..

איזה תוצאות הזויות!! זה די הדהים אותי ... קבלו: (מיכל!!! יצאו לנו כמה דברים זהים!! זה מוזר!!) איך העולם רואה אותי? לא לסגור (בהחלט) האם יהיו לי חיים מאושרים? את הכל אזכור (חחחח) מה אנשים באמת חושבים עליי? ברנדי וגי'טאן (מיכל.....) האם אנשים חושקים בי בסתר? בך לא נוגע (מיכלי מה קורה לנו ?) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? טיול בשדירה (ללא שום ספק :) ) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? לא לסגור (
) האם יהיו לי ילדים? שיר אהבה (כבר טוב..) עצה טובה בשבילי: ענבלים מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? געגוע (כמה שזה נכון , אלוהים ישמור) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? נעמיד פני יתומים (ואת המציאות נסגור מאחורי הדלת...) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? שקט (אולי אז יתחיל השקט :) תשלח לי שקט בקופסא, מארץ רחוקה... ) ובהלוויה שלי? הרגע שלפני (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? סתיו (כןכן!!) איך יהיה לי היום? קצת שקט (בטח קצת שקט, עוד מעט הולכים לישון) למה אני כאן? בך לא נוגע (??) בתור מה אנשים יזכרו אותי? בשביל זה איזה שיר יתקע לי בראש מחר? לילה (השיר הזה באמת נתקע לי כל הזמן בראש) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? דרך המשי (אההההההההההההההההה) איך תהיה השנה הזו? אמבולנס האהבה (אממ...)

נדחפת ../images/Emo9.gif

איזו מן ילדה סיפרה לי על המשחק הזה והייתי חייבת לנסות בעצמי. אז אחרי "ערבוב" קל של כל השירים של יהודית, עצרתי ועשיתי "נקסט" לשיר הבא כדי להתחיל, והנה התוצאות
איך העולם רואה אותי? דרך המשי האם יהיו לי חיים מאושרים? רומיאו (פאדיחות הם כתבו שזה שלה אז זה נדחף לי לרשימה) מה אנשים באמת חושבים עליי? כי שירי הוא בת קול ברוח האם אנשים חושקים בי בסתר? מילה טובה איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? בך לא נוגע מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? איזו מן ילדה האם יהיו לי ילדים?סליחות עצה טובה בשבילי: רעידת אדמה (חחח... עצות נוספות? זה כבר יש) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? לקחת את ידי בידך מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?שקרים קטנים איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?געגוע (כבר מאז אני אתגעגע???) ובהלוויה שלי?סוף לסיפור (נו... זה באמת סוג של סוף
) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? דניאל (הצטמצמו לי האפשרויות) איך יהיה לי היום? עשה שיהיה לי קל (אמן אמן אמן) למה אני כאן? סוף לסיפור בתור מה אנשים יזכרו אותי? מגדלור איזה שיר יתקע לי בראש מחר? סליחות האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? הלוואי איך תהיה השנה הזו? ברנדי וז'יטאן ("הכל נראה לך אפשרי וזו רק התחלה, ויש דברים שלא עשית ואת עוד יכולה, ללכת בעקבות פנטזיה..." נחמד דווקא) משחק מגניב!

Gods Wave

New member
די משעשע :)

כן, נכנסתי לפורום בלי לעשות היכרות והכל, אני לא מנומסת P: תוצאות: (היו ממש מעט שירים, אבל מילא.) איך העולם רואה אותי? "לא טוב היות האדם לבדו" האם יהיו לי חיים מאושרים? "פני מלאך" (לא רע :) ) מה אנשים באמת חושבים עליי? "יוסי, יוסי" (LOL) האם אנשים חושקים בי בסתר? "חוזרת" (whatever that means) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? "כמו עפיפון" (אהבתי!) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? "עד קצה המסלול" (יש בזה משהו...) האם יהיו לי ילדים? "ילדות נשכחת"
עצה טובה בשבילי: "דניאל" (בסדררר....) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? "סנטה קלרה" (מאכזב) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? "תן לי" (מבדר :) ) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? "אישה בגילך" (ביג ביג LOL) ובהלוויה שלי? "ארץ טרופית יפה" (יהיה שמח כשאני אמות... חח) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? "איזו מן ילדה" (כל כך, אבל כל כך מתאים...
) איך יהיה לי היום? "עכשיו הכל בסדר" (נשמע טוב) למה אני כאן? "ימים טובים" (חחח) בתור מה אנשים יזכרו אותי? "עטור מצחך" (סבבה לגמרי, רומנטי משהו...) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? "בלדה על אדון כמעט וגברת כבר" (אני בספק) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? "כי האדם עץ השדה" (מה שתגידו) איך תהיה השנה הזו? "עושה אותי אמא" (חחח קשה לי להאמין, אבל זה נחמד.)

zoharrr1

New member
כי האדם עץ השדה?

אני מקווה שפשוט לא נשארו לך הרבה שירים ושלא התבלבלת והחלטת ששיר של נורית הוא של יהודית. בושה וחרפה. סתם

Gods Wave

New member
אה, חלילה

זה סתם היה כתוב בתור יהודית.... גם ילדות נשכחת לפי דעתי זה בכלל ביצוע של נורית אבל מילא... P:

למעלה