רוצים לשמוע אגדה?

רוצים לשמוע אגדה?

פעם לקראת סוף שנות התשעים בלונדון גרה בחורה בת 27 שקוראים לה ימימה. ימימה היא עיתונאית מוכשרת, אבל אף אחד בעיתון שבו היא עובדת לא שם לב לכישורים שלה, כי היא היתה שמנה. אתם יודעים, מאלו שיש להן לפחות שלושה סנטרים ולוקח להן בערך 10 דקות ללטף את הבטן מצד לצד. אז כמובן שהיא תקועה עם טור משעמם לעקרות בית, והחתיכה של המשרד שתמיד נעזרת בימימה שלנו לכתוב את המשימות שלה זוכה למשימות המעניינות. כי כך מחלקים משימות בעיתונים - לפי איך שנראים הכתבים, לא לפי הכישורים שלהם.

וכמובן שאת ימימה מאפיינות עוד שתי תכונות של נשים שמנות: היא כמובן מאוהבת בחתיך של המשרד (שרואה בה רק ידידה טובה, כי הרי חתיך לא יצא עם מישהי עם שלושה סנטרים!), וכמובן שהיא זוללת ללא הפסקה. ארוחת הבוקר שלה היא קערה ענקית של קורנפלקס, אבל עדיין היא לא מתאפקת וכל יום בדרך לעבודה חייבת לקנות שני סנדוויצ'ים שמנוניים עם בייקון מטוגן. אז בעבודה היא זוללת רק צ'יפס וסלטים עם מיונז לארוחת צהרים וארוחת ארבע, ובדרך הביתה היא קונה כמה חטיפים ואוכלת אותם, ובבית היא מזמינה לארוחת הערב פיצה משפחתית אבל עושה הצגה שיש אצלה חברות.

וכמובן שהיא שוקלת המון וכנראה האישה הכי שמנה בבריטניה - היא שוקלת 97 ק"ג!!!!!

עד שיום אחד היא מגלה את האינטרנט ונכנסת לצ'ט, ששם היא פוגשת מאמן כושר בלונדיני חתיך מארה"ב. היא מציגה את עצמה כשדרנית טלוויזיה חתיכה, ונהבלת כשהוא רוצה לראות תמונה שלה. אבל החתיכה של המשרד משכנעת את מומחה הפוטושופ של המשרד להרזות תמונה של ימימה - רק כדי לגלות שהיא כמובן יפיפיה אם היא רק תרזה!

ואז ימימה מחליטה שלכבוד החבר החדש שלה, היא תרזה. היא מצטרפת לחדר כושר, מתעמלת פעמיים ביום לפחות, וחיה על כוס מים עם לימון בבוקר, קערת חסה ועגבניות בצהרים, וירקות מאודים עם חזה עוף בערב, כדי ש"יהיה לה כוח להתעמל". והיא לא חלילה אנורקסית. היא פשוט משקיעה בדיאטה עד הסוף. וזה עובד - ותוך פחות מחצי שנה היא יורדת למעלה מ 40 ק"ג, והופכת לחתיכה עם בטן שטוחה ובלי סימני מתיחה. החתיכה של המשרד מחליטה לעשות לה מייקאובר של תספורת ובגדים - בדיוק בזמן להפגש עם החתיך מארה"ב שהזמין אותה לבקר אצלו.

אחרי שבשדה התעופה משדרגים אותה למחלקה ראשונה (כי היא נראית טוב, ולכן כמוב שהדיילת מניחה שמדובר על מישהי מצליחה שראויה לשדרוג), היא פוגשת את החתיך שלה בלוס אנג'לס ומבלה איתו - רק כדי לגלות בסוף שהוא נמשך לנשים שמנות (מאמן כושר להזכירכן), ולא רק שהוא "סוטה" שמחזיק מגזיני עירום של נשים שמנות, אלא גם יותר עם המזכירה השמנה שלו ובעצם הזמין את ימימה לארה"ב כדי שהוא יוכל להסתובב עם מישהי ייצוגית כמוה כלפי חוץ, ולבלות עם המזכירה בכל שאר הזמן.

במקביל אליה, מסתבר שהחתיך מהמשרד גם נמצא בל"א, וכל הזמן נתקל בבלונדינית מה זה חתיכה ומושלמת, כשכמובן זו ימימה שלנו שהוא לא מזהה (כי אתם יודעים, קשה לזהות אנשים אחרי שהם יורדים קצת במשקל). עד שבדרך לא דרך הם נפגשים, חוזרים לבריטניה, מתחתנים, וימימה הופכת ממישהי אולטרא רזה למישהי "מלאה במקומות הנכונים" ששלמה עם עצמה כי היא עולה במידה אחת(!!!!) בבגדים.

ולמי שתוהה, מדובר על עלילה של ספר אמיתי לחלוטין שפורסם בשנת 2001 בשם Jemima J. מצד אחד, לי (ואני מניחה שלהרבה אנשים שמנים), העלילה נשמעת מגוכחת ולא מציאותית. אבל אני תוהה עד כמה אנשים שאין להם מגע יומיומי עם אנשים שמנים (ובמיוחד לא כאלו ששלמים עם עצמם) בעצם מקבלים אישור מהספר על זה שאנשים שמנים הם זללנים חסרי תקנה וחסרי משמעת עצמית - אחרת הם היו מרזים ממש כפי שימימה רזתה.

מה דעתכן?

אני שמחה לשמוע

jb312

New member
פנטסטי

........אני לא יודע אם לבכות או לצחוק......סיפור אדיר.......למי יש עוד סיפורים .....בנות רזות משעממות .........לעומתן השמנות.....מלאות בחוכמה ....אני מדבר מנסיון ....היה שווש להרשם לתפוז בשביל הפורום הזה

למעלה