רוצים לשחק משחק?

AndreaCorr ©

New member
רוצים לשחק משחק?

אני בטוחה! הגיע הזמן להזיז פה עניינים. אני מתחילה עם האות א' בהודעה הבאה, וכותבת משהו שקשור לניינטיז שמתחיל באות א'. אפשר להוסיף גם תמונה וכמה מילים אם רוצים. אתם תמשיכו את האות א' עד שנראה שכבר אין יותר מה לכתוב, ונעבור לאות ב'. וכן הלאה וכן הלאה. אם תשתפו פעולה יכול לצאת לנו כאן שרשור לתפארת. אגב...זה לא אומר רק דברים שקשורים למוזיקה! יש המון דברים בניינטיז.

AndreaCorr ©

New member
א...

אני אתחיל עם אלאניס מוריסט. הזמרת הקנדית המתוקה מדבש,שהצליחה מאוד בעיקר בשנות ה90. אני אישית מאוד אוהבת אותה.

Toxic Boy1

New member
רעיון מעולה למשחק ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo103.gif

אני אמשיך עם אחת הלהקות המצליחות ביותר של שנות ה-90 שמכרה מעל ל-30 מליון עותקים מכל אלבומיהם ומעל 15 מליון סינגלים, הלא הם Ace of Base.

NoKiA2003

New member
אמסטרדם 1998, ערב יום העצמאות

ואני על מטוס לאמסטרדם (בפעם הראשונה), אחד הטיולים הכי כיפים שהיו לי בחיים.

NoKiA2003

New member
אירווזיון 1999 שנערך בדיוק 30 שנה

אחרי הזכייה הקודמת שלנו, הייתי בחזרה הגנרלית בבינייני האומה בירושלים וגם הארוע הזה היה מרגש ובלתי נשכח, עד היום.

Toxic Boy1

New member
אתי אנקרי ../images/Emo8.gif

אחת הזמרות היותר מצליחות בתחילת שנות ה-90 במויקה הישראלית. שחר- פשששש סחטיין!

Charles Darwin

New member
זה 20 שנה לא?../images/Emo8.gif ומשהו עצוב שקרה

בניינטיז....................................................................................האייטיז נגמרו

greenzg

New member
1999-אלאדין מסיים את לימודי הרפואה

בהונגריה , מתחיל בסטאג' והופך לאחד הפתולוגים המבוקשים (עד כמה שמבקשים פתולוגים)

../images/Emo6.gif

חמוד אתה!!!! אתה יודע כמה מחכים אצלי בתור? והדבר הכי נחמד הוא שאני מתחיל את הניתוח בתור מנתח-לב וגומר אותו בתור פתולוג. שניים במחיר אחד!

טוב בואו נעבור ל-ב'

ב' מזכיר לי תוכנית מרכזית בשנות ה-90 איך לא אזכיר את בבורלי הילס 90210 אבל התקופה הישנה עם ברנדה ברנדון אחח איזו תקופה..ששודר בערוץ 6! וגם אחרי כל השידורים החוזרים לאורך העשור לא היה נמאס מהם!

AndreaCorr ©

New member
בלי סודות ../images/Emo3.gif

תכנית חינוכית, שאני אישית גדלתי עלייה... ואני מניחה שאין צורך להרחיב. מי לא מכיר את זה?!

Charles Darwin

New member
חח ילדונת, נראה לי שזה יותר לכיוון

ה-80 מאשר ה-90... בשבילי צלילי המוזיקה והקוסם מארץ עוץ תמיד יהיו קשורים לאייטיז, למרות שהם משנות השישים והשלושים בהתאמה...

AndreaCorr ©

New member
ברצינות?

הייתי בטוחה שזה ניינטיז, כי אני הייתי ילדה בניינטיז ו...ובכן...זה שודר אז.

Charles Darwin

New member
מה שזוכרים מה-90 יכול להיות מה-80

אבל מה שזוכרים מה-80 הוא כנראה לא מה-90 נכון?
זה (
) למשל מ-1939

אממ מזכיר לי...

אמ טי וי בשיאו בעיקר בתחילת שנות ה-90 משדר אחד הערוצים החשובים ומשותף להרבה מדינות בעולם..בתקופת שנות ה-90 היו ה שירים אז מן הסתם לראות את הקליפים בטלויזיה היה שווה ביותר... ומזכיר לי גם את אליס אין צ'יינס להקה שאני מאוד אוהבת וכמובן הייתה בסצינת הרוק (גראנג' כידוע) בתחילת שנות ה-90 השפיע מאוד בעולם הרוק ליין סטיילי r.i.p

למעלה