רוצים לראות......... שתי קלפים חזקים ונדירים מאוד..... הינה הראשון.........
N ninetels New member 19/4/03 #1 רוצים לראות......... שתי קלפים חזקים ונדירים מאוד..... הינה הראשון.........
K K00lVulpX New member 19/4/03 #5 אז יש לך אותם, so what?! טוב, אז לי אין אותם, אבל זה בגלל שאני חסר אמצעים! יש לי בקושי קלפים לחבילה אחת נורמלית... הקלפים האלה טובים, אבל כבר לא משתלם לשחק אותם, לא באנלימיטד ולא במודיפייד (החדש, בקודם גייטר היה המלך)...
אז יש לך אותם, so what?! טוב, אז לי אין אותם, אבל זה בגלל שאני חסר אמצעים! יש לי בקושי קלפים לחבילה אחת נורמלית... הקלפים האלה טובים, אבל כבר לא משתלם לשחק אותם, לא באנלימיטד ולא במודיפייד (החדש, בקודם גייטר היה המלך)...
N ninetels New member 19/4/03 #6 למה אתה חייב להרוס......... סתם הראתי אותם זה לא אומר שאני מתלהב שיש לי אותם, קשה לך לפרגן קצת?
N ninetels New member 19/4/03 #8 לא........... אבל מחר אני ישים עוד כמה קלפים, פשוט לוקח לי זמן ליסרוק אותם למחשב
N ninetels New member 19/4/03 #9 הינה....... הקלף המקורי של מיו מסין, קרוב משפחה שלי שלח לי חבילה כזאת מהטיול שלו בסין ליפני שנה!!!!!!!
הינה....... הקלף המקורי של מיו מסין, קרוב משפחה שלי שלח לי חבילה כזאת מהטיול שלו בסין ליפני שנה!!!!!!!