רוצים לראות נס?

SmartKid

New member
אין סיכוי !

אני אומר לך באחריות ! לא תשיג את מרשם 2003, ב 15 שח... גם לא תאמין מה עברתי כדי למצוא בן אדם שיש לו את זה.. שומרים על זה ממש טוב כי לא רוצים עוד פעם פאקאפ כמו עם הישן, שלכולם יהיה אותו

רוצים לראות נס?

אתם תגידו לי את שמכם ואני אגיד לכם את הציונים שקיבלתם בבגרויות (אלה שבאינטרנט....) מקובל?

rodsh

New member
נס? אילו שטויות...

אז השגת את "Mirsham" שזה בסיס נתונים של בערך 800 מגה המכיל פרטים אודות מרבית אוכלוסיית ישראל הכולל שם פרטי, שם משפחה, ת"ז, תאריך לידה, כתובת ולפעמים גם טלפון. יא! איזה כלי אתה! משרד החינוך חייב להפיץ קוד אישי לכל תלמיד שכן כיום המידע פרוץ לכל וע"י השגת מספר ת"ז ותאריך, ניתן לראות ציונים של מי שרוצים. מתי כבר תקלוט! נוצרים לא עושים ניסים! הם מקסימומם יודעים להצטלב טוב...

זה לא 800 מגה!!

זה טיפה יותר... אתה יודע איפה אפשר להשיג את מרשם 2003? וזה גם לא מאפשר להכנס לפרטים שנקלטו באונברסיטה... אבל זה עדיין נס קטן

SmartKid

New member
חחחח...

יש אותו בערך לכל אדם שני בארץ...גם לי יש..

rodsh

New member
עכשיו ברצינות...

משרד החינוך אמנם יכול לעצום עניים ולומר שזה שקיים בסיס כזה אצל אנשים רבים, זאת בעיה של משטרה, משרד פנים וכד´ אולם, הוא לא יכול לעצום את עיניו לגמרי וזה פוגע בזכות התלמיד לפרטיות! אני מציע למשרד החינוך להעניק לתלמיד קוד אישי, בדומה למה שנמצא באוניברסיטאות, בתמורה לתשלום על הבגרות... ואם הם לא רוצים לעשות זאת, אז שלא יפרסמו באינטרנט בכלל וימשיכו להפיץ את הציונים דרך בתי הספר...

SmartKid

New member
מירשם 2003..

אפשר להשיג אותו אצל אדם בשם יעקב פופל, בעיר אריאל, שעובד בעירייה... 150 ש"ח...יש לכם דיסקים מוכנים

למעלה