רוצים לראות אותי?

רוצים לראות אותי?

מחר, באולפן שישי בערוץ 2, בכתבה של אילן לוקאץ'...

אימם

New member
עופרה נעשית סלבריטי|../images/Emo41.gif

קודם הייתה הכתבה על שיטת לימוד החשבון...ועכשיו?! בטח שאני רוצה לראות....רק תכתבי באיזו כתבה מדובר

בכתבה של אילן לוקאץ'

שבטח תהיה לקראת סוף המהדורה. מדברים על ילדים ואקטואליה. כמה הם מעודכנים, כמה הם מתעניינים וכד'.

אימם

New member
התשבוה לכך היא אינדבידואלית

למשל אצלי הגדולה לא הכי מתעניינת באקטואליה והקטן שלי אין דבר שהוא לא יודע...אם אני רוצה לדעת משהו אני צריכה לשאול אותו
אבל מבטיחה לראות הערב את המהדורה...

עפרה תגידי

אני רואה אותך עכשו מה יש לך נגד חדשות קצת לדעת מהחדשות למשל לראות אולפן שישי פעם ב או כזה אני ילד בעצמיייייי בן 133 ואוהב חדשותתתת

הם חתכו בערך 99% ממה שאמרנו

הבנות שלי התראיינו וכנראה שהן לא התאימו להם לרעיון שהם רצו להעביר, כי הם פגשו בנות שלא רואות חדשות אבל מאוד מעודכנות ומאוד מעורבות. אני לא סובלת חדשות. טוחנים לך במוח את אותו הדבר מיליון פעם בלי להגיד שום דבר חדש. מראים הכל, כולל הכל, מתעניינים הרבה יותר בסלבריטי מאשר בנושאים החדשותיים הרציניים (תעשה השוואה כמה זמן הקדישו לגלעד שליט לעומת כמה הקדישו לאיזה סלבריטי לרגע ותראה בעצמך). את החדשות שאני רוצה לראות ולשמוע אני מוצאת באינטרנט, לא בטלויזיה.

אימם

New member
זה גם ענין של גיל

בגילן גם אני לא בדיוק צפיתי בחדשות למרות שהיה רק ערוץ אחד... היה נחמד לראות אותך, מה גם שייצגת את הפורום בכבוד

כל כך התבאסתי מזה שהם חתכו החוצה את מה

שלא התאים להם והציגו אותנו כחד-מימדיים לגמרי. מכל מה שאמרתי, על זה שאין כאן אידיאולוגיה ואין כאן ניסיון לשמור עליהם בצמר גפן, את זה שאת העדכונים הן פשוט מקבלות ממקומות אחרים, כמו האינטרנט, ששם אפשר לבחור במה להתמקד ועל מה לקבל יותר מידע, את כל זה הם לא שילבו בכתבה, כנראה כי זה לא התאים להם. למה להראות שתי בנות רהוטות, שמדברות לעניין, שמעורבות ואיכפתיות למרות שהן לא רואות חדשות כל יום?

אימם

New member
זה כנראה בגלל העריכה שאחרי

יש להם נניח 5 דקות לכתבה והעורך צריך לחתוך כך שזה יתאים וכנראה שלא בחר נכון כך שחלק מדבריכם לא הוצגו. בכל מקרה נראיתם משפחה יפה, דיברת יפה ושתדעי שרוב הנוער לא מתעניין בחדשות אלא רק לפעמים, ובאינטרנט אכן יש הרבה מידע על הנעשה בעולם.

אימם

New member
בנושא האינטרנט

התכוונתי כמובן שבאתרי האינטרנט שהנוער גולש בו

מה שאני אוהבת באינטרנט הוא שאתה יכול לבחור

במה להתמקד. אם אותי מעניין, למשל, ההפיכה הצבאית בהונדורס, אני יכולה לגלוש באינטרנט ולקבל על זה הרבה יותר מידע ממה שמראים בחדשות בשתי שניות. אותי הרבה פחות מעניין מה שמראים בחדשות, שבהן מתמקדים בעיקר במה עשתה בר רפאלי ועם מי ראו את צביקה פיק יוצא ומאיפה.

שמעו משהו

ועופרה נכון ? יש לך חתול חמוד או חתולה חח אז יש ברשת קורס חדשששש לקיץ לילדים ולנוער מגיל 12 עד 18 ואולי אני נרשם לזההההה ואולי אני יגלה קצת איך עורכים וכזה

כן ../images/Emo13.gif זה קטשופ והוא חתול

יש לנו עוד שתי חתולות - ליצ'י ושפיצי, אבל קטשופ הוא באמת משהו מיוחד. יאללה, לך לקורס ותגלה לנו את כל הסודות!

למעלה