רוצים לחשוף משהו??

עופר 123

New member
רוצים לחשוף משהו??

בשיחה ערה עם כמה מחברי הפורום עלתה הצעה שבמפגש הגדול הבא, במהרה בימינו, נדאג להביא תקשורת ואולי אפילו יעשו עלינו כתבה או שתיים לטלוויזיה ולעיתונות הסופ"ש. התגובות היו מעורבות: מחד, אנשים חששו להיחשף, לא רצו שכל העולם ידע על הפינה הקטנה שלנו ברשת. אחרי הכל, הקמנו פה משהו מאוד מיוחד, שחבל יהיה "לטמא" אותו בתקשורת. מלבד זאת, לא כל אחד מעוניין שפניו יעטרו את יומן של "מבט" או מוסף 7 ימים של ידיעות. מנגד, זו יכולה להיות הפריצה הגדולה של הפורום, ומעבר לכך, הפריצה הגדולה של הרעיון, של כל אותם עקרונות שאנו נלחמים עליהם - קבלה עצמית, יחס שוויוני של החברה לשמנות ולשמנים, שבירת המוסכמה של "שמנה = מכוערת" ולהראות שאנשים גדולים אינם לבד, אלא הם כוח, כוח אמיתי, כוח גדול ואוהב. מה דעתכן/ם בעניין? שלכן/ם,
עופר

גלית34

New member
אחלה הצעה ../images/Emo20.gif

מסכימה עם כל החלק האחרון שכתבת ואז אולי כל הגברים שאוהבים שמנות ועדין בארון יצאו משם. ואז נתחיל ללכת מחתונה לחותנה

עופר יקר

יצרנו פה משהו נפלא, משהו קסום, חברות אמיתית. אני חושבת שקודם כל לאט לאט , לא צריך לרוץ קדימה, זאת רק ההתחלה. החשיפה אולי יכולה להועיל במשהו אחד. אבל מצד שני היא יכולה להרוס את הקסם שנוצר פה מסיבה אחת פשוטה, שזה יהפוך למשהו שגדול עלינו, משהו מסחרי, משהו שלא אינטימי ומיוחד. ולאט לאט הקסם יתפורר וחבל. זה מה שאני חושבת באופן כללי. להביא דבר כזה לתקשורת,לא יועיל לנו במיוחד. תאמין לי עופר ,זה המציאות. ובאופן יותר פרטני , אני לא יכולה לדבר בשם אחרים, אלא רק בשמי, אני לא מתכוונת ולא הייתי רוצה להחשף למדיה, טוב לי ככה, שכולכם כאן מכירים אותי, טוב לי עם זה שאני אוהבת פה כל אחד ואחת מכם, טוב לי עם זה שאנחנו קבוצה מגובשת וחמה, אני לא הייתי רוצה להוציא את החוצה, אני מרגישה נוח כמו שזה עכשיו. שמוסכמות לא נשברת ככה בקלות, אנחנו מקבלים את עצמנו כמו שאנחנו, ולאט לאט התגבשה קבוצה גדולה ומיוחדת שמקבלים את עצמם וזה המיוחד, ועוד מישהו מצטרף ועוד אנשים מקסימים באים אלינו.. הכל טרי, הכל חדש, אל תמהר יקירי, מצאנו לנו פה פינה חמה ומיוחדת, והייתי רוצה שהיא תשאר ככה עוד המון המון מלנת´אלפים זמן
אוהבת את המקום הזה, אוהבת את האנשים שפה, קסם קסם של מקום , קסם של אנשים
אישה יפה.

אני תומכת בכל מילה שלך..

עופר- בבקשה לא!!! נראה לי שהיה כ"כ נפלא.. למה להרוס?? אני באופן אישי אשמח לשמור על הפינה המיוחדת החמה הזאת, וגם אני לא אצטרף לשום דבר ציבורי היה ויתגבש. חייכנית

עופר 123

New member
"שרב כבד, שרב כבד"

אזעקת הרגעה ! לא להתרגש ! עדיין לא עשיתי שום דבר
זו היתה בסך הכל תהייה בעניין. הפורום שלנו היה, עודנו וימשיך להיות הפינה הכי מקסימה ברשת, בלי שום קשר לתקשורת. הרעיון היה שאם כבר יש לנו אג´נדה מסויימת, חבל להשאיר אותה רק כאן, בפורום שלנו. אסור לנו לשכוח שלצד כל האהבה והמשפחתיות שיש כאן, יש כאן פוטנציאל אדיר לעשיית מעשה, ליצירת שינוי חברתי, לגרום לתזוזה במקובעות של החברה. חבל יהיה אם לא ננצל אותו, בין אם דרך התקשורת ובין אם בדרכים אחרות. בכל מקרה, לא לדאוג, לא התקשרתי לגדי סוקניק או גאולה אבן, אפשר להירגע...
שלכן/ם,
עופר

אבל לא היינו מודאגים../images/Emo13.gif

שאלת, ענינו
אז יש נקודת זכות למי שענה ?
אישה יפה.

מיכאל42

New member
דעה שלילית ביותר

עופר מהכרות כואבת עם התקשורת בתחום עדיף להתרחק מהם עד כמה שאפשר. שום טובה לא תצמח מהם לא בשינוי סטיגמות לא בשוויון ובוודאי לא ביחס לפורום. ראה איך עובדים "אכלנים אנונימיים". אישית אני לא מסכים עם חלק גדול מאמונותיהם אבל צורת העבודה בגיוס חברים חדשים והיחס לפירסום במדיה נכון ונובע מנסיון רב שנים. את שינוי הסטיגמות עושים בצעדים קטנים קטנים כל יום מחדש ולא ב"ספין" תקשורתי שהיום מכה גלים ומחר עוטף דגים מתים בשוק. בלי קשר למדיה/לא מדיה אני מחכה בקוצר רוח למפגש הבא מיכאל

אם אתה שואל אותי באופן אישי.....

אני ודאי שלא אקח חלק בזה...... אני מעדיפה להשאר וירטואלית לחלק מהאינטרנט שלא נכנס לפורום הזה... לתיקשורת שקשורה לאינטרנט...ובכל מה שכרוך. לי ממש אין רצון להביא תיקשורת למפגש....הרי לא בשביל זה נועד הפורום..הוא נועד לחברות מסויימת...לשיחות, למחשבות...לכתיבת דברים נעימים וכואבים.... לא חושבת שתיקשורת אמורה בכלל להיות חלק מזה. אך אם תחליטו.....ניפגש לאחר המפגש התיקשורתי באם יהיה. שלכם מקסימוששששששש

DREAM111

New member
אז אומר את דעתי בנושא.

אני חושבת שאם אכן ננסה לצרף את ה"סביבה" תקשורת כל הקסם שקיים היום פה בפורום יעלם. כך שאנחנו בפינה השקטה שלנו יש קסם מיוחד. מקווה שהקסם לא יעלם לעולם.

avielss

New member
אל תנסה לשנות עולם

החשיפה של הבנות רק יבי ללעג ולקלס. השומן איננו באופנה ולא אנחנ נשנה אנשים לחשוב אחרת

יפעת*

New member
לאט ובזהירות

מנסיון קודם שלי עם העיתונות, צריך מאוד להזהר מהתקשורת, כי מה שהם רוצים להביא בסופו של דבר, זה משהו מאוד מעניין, משהו שאנשים ירצו לקרוא/ לראות. ולא תמיד זה יוצא נכון מהצד של מי שרוצה את הפירסום. כתבה כזאת יכולה להראות בדיוק כמו אחת ההודעות שהיו כבר בפורום, של "תפסיקו לרמות את עצמכם, אתם לא באמת אוהבים את זה" לכן, אם כן עושים את זה, צריך מישהו שיתחייב על תוכן מסויים ועל עמדה מסויימת, ותקשורת כתובה היא פחות חושפנית..... כך שצריך לחשוב טוב טוב על איך עושים ומה. אבל אם רוצים להעיר את אנשים כן צריך להעז, אולי לא עכשיו, כרגע, אבל צריך.

AlteX

New member
טוב, באותה שיחה לא ממש הייתי ער...

אלא יותר שוחה בתוך הצלעות החלומיות שאכלתי באותו רגע...
אבל לאחר מחשבה בנושא החלטתי שאני מסכים עם כל מה שנאמר כאן נגד. ועוד נקודה: לאחר חשיפה כזאת יופיעו כאן המון "רייזות" ו-"ענתות מירון" למיניהם, האם זה מה שאנחנו רוצים? אם ננסה לגרום לשינוי חברתי תוך לילה בסוף נצליח רק לגרום ליותר אנשים לצחוק על הנושא, כי זאת בעצם תהיה המטרה של אותה התקשורת שנביא. לא משנה מה אנחנו נרצה שיצא מהכתבה, בסוף זה יצא בדרך שלהם, והרי הם מאכילים את האנשים מה שהאנשים רגילים/רוצים לשמוע ונדירים הם המקרים בהם כתב אמיץ באמת מנסה לשנות משהו. אז שינוי התפיסות והסטיגמות החברתיות זאת לא משימה שהתקשורת יכולה לבצע, אלא, לדעתי, זו משימה של כל אחת ואחד מאיתנו, בחוג המכרים שלה/ו, טיפין טיפין...

למעלה