רוצים להשתקם...

רוצים להשתקם...../images/Emo8.gif

אני מרפאה בעיסוק שעובדת עם נוער פגוע נפש במרכז לבריאות הנפש. הרבה מהנערים איתם אני עובדת לא מעוניינים לחזור למסגרת לימודים ומביעים רצון לעבוד. פה קבור הכלב - כי סל שיקום (האופציה לתעסוקה) ניתן החל מגיל 18 ומה עם אנשים מתחת לגיל זה? אנחנו עובדים איתם על שיקום בבית החולים אבל קיימת בעיה לאן להוציא אותם לקהילה? אני מאמינה בכוחות של הנערים ויש כבר כמה סיפורים מוצלחים בהם הצלחנו למצוא לנערים תעסוקה ללא תוית החולי. אנחנו צריכים עוד מקומות כאלו! אם אתם מכירים אדם/ מפעל / חנות שמוכן לקחת על נער/ה ולעזור לו לחזור לחיים עד כמה שאפשר בריאים- נא ליצור קשר איתי באתר... מובטח ליווי והדרכה

marizza

New member
בוקר טוב

אהלן...אני אענה לך מה שאני יודעת, ואשאל אותך כמה דברים- אולי את יודעת. אז ככה, ישנם אנשים, ואני מכירה באופן אישי מישהו כזה, שמומחה בסידור עבודה ומגורים ודאגה לכל הצרכים האישים של הילדים, כמובן שמדובר בהוצאה כספית גדולה, אבל הכל תלוי במידת ההתערבות. מדובר בעובד סוציאלי שיקומי, שיכול לדאוג למקום מגורים- בהתאם להכרות עם הנער- אם לקיבוץ בתור ילד חוץ, אם לפנימיות ולהוסטלים ואם למגורים פרטיים חופשיים. אם את צריכה עוד פרטים תפני אליי באי סי קיו 143530511 ושאלה לי אליך, האם אני, בת 17 וחצי וסובלת מדיכאון ולא ממחלת נפש יכולה לקבל כרגע משהו מביטוח לאומי? איזשהי עזרה בשכירת דירה, השתתפות בהוצאות וקצבה חודשית? אשמח ם תהיי בקשר, נעם

למעלה