רוצים להפגש בצ'אט? נקבע שעה להיום או מחר בחדר סאות' פארק.
ס סער טובי New member 4/4/03 #2 סבבה, אבל מה נעשה שם? אם תדברו על עונה שישית/שביעית אז אני לא יבוא... אני לא ראיתי את העונות האלה ותודות לאי סימון הספוילרים שלכם קראתי יותר מידי!!!
סבבה, אבל מה נעשה שם? אם תדברו על עונה שישית/שביעית אז אני לא יבוא... אני לא ראיתי את העונות האלה ותודות לאי סימון הספוילרים שלכם קראתי יותר מידי!!!
E elcool New member 5/4/03 #5 אה... לא כל כך מתאים רוצים מחר בשעות הערב נגיד.. 19:00 עד 21:00 כזה? וסורי, אני פעם הבאה אשים כשמדובר בעונות 6-7
אה... לא כל כך מתאים רוצים מחר בשעות הערב נגיד.. 19:00 עד 21:00 כזה? וסורי, אני פעם הבאה אשים כשמדובר בעונות 6-7
ס סער טובי New member 5/4/03 #7 תורה רבה!!! אבל נמאס לי לחכות... נראה לי שאני יתחיל להוריד את העונה השישית...
3 30על30 New member 4/4/03 #4 אולי נפגש בצאט של סאות פארק סטודיו! אבל חייבים לדבר שם באנגלית או שמעיפים אותך!
3 30על30 New member 5/4/03 #13 אמ.....לא יודע!! חשבתי על משהו כמו !!!לדבר!!! לחדר של סאות פארק סטודיו אפשר להכנס גם דרך מירק ולעשות שרתים...
אמ.....לא יודע!! חשבתי על משהו כמו !!!לדבר!!! לחדר של סאות פארק סטודיו אפשר להכנס גם דרך מירק ולעשות שרתים...
R richter New member 5/4/03 #10 אז מתי קבענו../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif ודרך אגב בואו מעכשיו שמדברים על פרקים שעוד לא שודרו בארץ שמים ספוילר או שאם מעדיפים רק על פרקים מהעונה השביעית?
אז מתי קבענו../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif ודרך אגב בואו מעכשיו שמדברים על פרקים שעוד לא שודרו בארץ שמים ספוילר או שאם מעדיפים רק על פרקים מהעונה השביעית?