רוצים להיפגש ?

עטרה ב ט

New member
רוצים להיפגש ?

מה דעתכם על יום שישי הקרוב ? ה - 26 לחודש ? אזור המרכז, מקום ממוזג (למשל עזריאלי, לשם מגיעות גם רכבות). שעה 11 בבוקר. מי שרוצה ויכול, שיצביע. מי שמצביע משפיע. מי שמשפיע מגיע. מי שמגיע משקיע. מי שמשקיע מפתיע מי שמפתיע מרגיע. מי שמרגיע מניע. מי שמניע מזיע. ומי שמזיע, כבר הוחלט אחרי דיונים מעמיקים, רטוב.

אריק!

New member
ומי שרטוב מתעורר

וזה בדיוק מה שקרה לי עכשיו, איזה בן אלף אחד פה בבית, ניצל את העובדה שנרדמתי וגנב מתחת לאפי את המאוורר שלי במקום שלו ששבק. אין גבול לחוצפה שלהם. למה לגנוב דוקא את שלי ? התעוררתי שטוף זיעה ומה אני קורא ? שאם אני מזיע זה סימן שאני משפיע ומשקיע והתחלתי כבר להתבלבל והדלקתי מזגן. מחר בבוקר אנחנו ב "נחשונית" ומי שלא יודע זה פארק מוטורי עתיר שעשועים וכייפים לילדים באזור ראש העין. אז בינתיים להשתמע שבת שלום.

אריק!

New member
אני מתפלא עליך

בבית שלנו יש גבר אחד אמיתי שזה אני, ועוד גברבר צעיר שעושה רעשים של ´גדול´ רק כשאני לא בשטח, וזה הבן שלי. מהיום אני מתכוון לאכוף את חוקי הבית ביתר קשיחות וקפידה. אריק

אריק!

New member
היות שאני מתוכנן מקסימום 5 דקות

קדימה, אין לי מושג מה יהיה בשבוע הבא ביום ששי ב - 11. בשלב זה זה נראה בסדר. אריק.

ליטן א

New member
NO WAY, DUDE

עוד שבוע, אין סיכוי שאני מגיע.. אח שלי עובר דירה עוד שבוע, וכל הלחץ יהיה בחמישי-שישי-שבת... אני מציע עוד שבועיים, יום שישי.. (אם לא אכפת לכולם..
) אבל אם זה יהיה עוד שבוע, בלעדיי, אני מצפה שתצלמו תמונות, ותסרקו לי....

למעלה