רוצים לבלות

shefyg

New member
רוצים לבלות

עיתון ירושלמי (ירחון הבילויים של ירושלים) שמחולק חינם במקומות בילוי בעיר, עולה עכשיו גם לאינטרנט, וכן הוא גם קצת חצוף, אז אל תקחו, או שאל תקחו ללב. אפשר להגיע אליו על ידי לחיצה כאן. תודה - שפי

יאו איזה ענק זה

אתמול ישבתי עם חברים שלי ליד הבי"ס לנקרענו מהבדיחות שיש שם אה אגב איפה מחלקים את זה כי אני כל פעם מרים אחד במקום אחר

shefyg

New member
תודה

מחלקים בעיקר במקומות שמפרסמים. ידידך הנאמן כתב את טור העצות של בטי, שהוא כמובן טור סטירי לחלוטין (וברור שאתה יודע את זה) אנא המלץ לחבריך על האתר. תודה שפי

shefyg

New member
שלום

הוא די חדש ןאני כל הזמן משפר אותו, מה שתראה היום אולי כבר יהיה שונה מחר הכתובת http://yeru-shalmy.com

danibz

New member
על הפרצוף ציון - גרוע ביותר

זה ממש גרוע - הכל סרוק בסריקה זולה ומגעילה ממש ממש חבל - זה לא אתר מידע על בילוי זה בלוף.

shefyg

New member
שלום

תודה על ההערה, זה לא סריקה זה הקבצים בפורמט לא הכי גבוהה, והסיבה פשוטה, שגם אם אין לך אינטרנט מהיר תוכל לראות את הדפים. חוץ מזה זה פלאש, תלחץ מקש ימיני ותעשה ZOOM IN והכל נראה הרבה יותר טוב. וזה עוד עיצוב ראשוני, ובקרוב יהיה ניתן גם להוריד תמונות של בליינים (גם כאלה שלא פורסמו בעיתון), וגם יהיו פרסים לגולשים.

shefyg

New member
תודה, ועכשיו

הוא גם משופר מיום ליום, עכשיו כבר אפשר להכנס באתר לחצי מהגלריות (פשוט על ידי לחיצה על שטח התמונות) ולראות ולהוריד את התמונות אחת אחת. שפי

siete

New member
קצת צולע...

אולי תשתמשו ביותר חומר מקורי? כל הבדיחות המטופשות והתמונות כבר הורדנו לפני שלוש שנים באינטרנט. הקריאה לא ממש הוסיפה לי משהו על בילויים בעיר. הכתבה על Rosewood היתה סבירה. בקיצור, לא נעלבתי ולא לקחתי ללב - אבל זה חומר די רדוד להתפלש בו, לא? סקס תמיד מעניין ומוכר - אבל סתם תמונות בלי שום סיבה? תעלו קצת את הרמה. ודך אגב, הכתבה על הנשים היפניות היתה הגזענית המתנשאת והמיותרת מכל שאר הכתבות. (ומה זה היה עם העצות לתספורת? על הפנים...)

shefyg

New member
סבבה

אני מסכים עם רוב מה שאמרת, וזה הולך להשתפר - האתר לא הולך להראות כמו החוברת, ויהיה אפשרות לעדכן אותו יותר. בקיצור - הוא יהיה טוב יותר. אהבתי את ההערות, ואגב זה שכתב את הכתבה על יפן כתב גם את זו על Rosewood שהיא אגב באמת חנות מאוד נחמדה - היום הייתי בה. תודה על ההערות - שפי

למעלה