רוצים לארגן מפגש של הפורום? זה יכול להיות נחמד... להכיר את האנשים יותר טוב....
N nicila k New member 5/2/04 #1 רוצים לארגן מפגש של הפורום? זה יכול להיות נחמד... להכיר את האנשים יותר טוב....
E EleVaTioN New member 5/2/04 #2 המממ../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif אני נורא רוצה לפגוש את באנשים פה אבל לאדעת עד כמה זה אפשרי בשבילי
המממ../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif אני נורא רוצה לפגוש את באנשים פה אבל לאדעת עד כמה זה אפשרי בשבילי
E EleVaTioN New member 5/2/04 #7 לימודים../images/Emo10.gif../images/Emo129.gif וגם כל המצב בארץ תלוי נורא איפה זה יהיה ואם תהיה לי הסעה לשם
לימודים../images/Emo10.gif../images/Emo129.gif וגם כל המצב בארץ תלוי נורא איפה זה יהיה ואם תהיה לי הסעה לשם
K KaUrO DoNo New member 5/2/04 #3 אני בעד ../images/Emo45.gif הבעיה שאני מאילת...=/ שבוע הבא אני בצפון אבל לא ניראה לי שנצליח לארגן משהו עד אז... תמיד יש את החגים הבעיה שלא כולם יכולים =/
אני בעד ../images/Emo45.gif הבעיה שאני מאילת...=/ שבוע הבא אני בצפון אבל לא ניראה לי שנצליח לארגן משהו עד אז... תמיד יש את החגים הבעיה שלא כולם יכולים =/
E EleVaTioN New member 5/2/04 #8 ואיי פסח!../images/Emo129.gif שנים אני בונה על פסח! נדמה לי בפסח אני אצא לסיבוב בכל הארץ!
T the z girl New member 6/2/04 #13 *רגע רגע פסח זה נורא רחוק ואריאל לא תהייה בארץ (_ _) וזה יהיה בת"א או באיזור כי זה מקום שכולם מכירים ויודעים איפה הוא, והוא גם די באמצע כזה..טוב נו לא ממש אבל בערך...
*רגע רגע פסח זה נורא רחוק ואריאל לא תהייה בארץ (_ _) וזה יהיה בת"א או באיזור כי זה מקום שכולם מכירים ויודעים איפה הוא, והוא גם די באמצע כזה..טוב נו לא ממש אבל בערך...
K KaUrO DoNo New member 6/2/04 #15 זה לא בדיוק צפון אבל בישבילי הכל צפון...חחחחחח אני אהיה בת"א....אשדוד תל נוף ואולי ביבנה
K KaUrO DoNo New member 6/2/04 #18 לסבתא ניראה לי שאמרת לי פעם שאת אשדודית וגם שאלתי אותך אם את רוצה להיפגש שאני אהיה באשדוד
T thebaby New member 9/2/04 #25 אני גר ביבנה ../images/Emo12.gif../images/Emo101.gif מה אנשים לא מיבנה מחפשים ביבנה
T thebaby New member 10/2/04 #28 באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo101.gif כיתות שמות אני מיבנה ^__^
K KaUrO DoNo New member 10/2/04 #29 חחח כן הבנתי שאתה מיבנה... לא ניראה לי שאתה מכיר כי הם בי"ב... יש לי רשימה ממש ארוכה איזה ביצפר אתה? אני מכירה מאלון ואחד מאורן
חחח כן הבנתי שאתה מיבנה... לא ניראה לי שאתה מכיר כי הם בי"ב... יש לי רשימה ממש ארוכה איזה ביצפר אתה? אני מכירה מאלון ואחד מאורן
C CiNdErElLa3887 New member 5/2/04 #10 פסח נשמע באמת טוב.. כאילו זה עוד חודשיים או שלושה חודשים בערך.. אני רק מקווה שהמורים לא ינצלו את החופש כדי להשלים חומר לבגרויות
פסח נשמע באמת טוב.. כאילו זה עוד חודשיים או שלושה חודשים בערך.. אני רק מקווה שהמורים לא ינצלו את החופש כדי להשלים חומר לבגרויות