רוצים חידון קטן ?

starman

New member
רוצים חידון קטן ?

משעמם לי אז עשיתי חידון : 1) מי החדיר להומר את הצבע במוח ? 2) איזה סוג צבע זה היה ? 3) איזה כתבה הבת של קנט ברוקמן יעצה לו לעשות ? 4) באיזה תוכנית רדיו משתתף אבא של קראסטי ? 5) ועם מי ? 6) במהל השנים בארט שבר 3 חלקים בגופו , איזה ומתי ? 7) כשבארט שבר את האקווריום בביה"ס עם היו-יו איך קראו לדגים ? 8) מה הכינוי של הומר לאחיות של מארג ? 9) איפה עובדות האחיות של מארג ? 10) איך קוראים לחיית המחמד שלהם ?

GK_FF

New member
נסיונות:

1.מו..? 2.קריון. 3.יש פרק איתה..?? לא ידעתי. ^^" 4.לא זוכר, אני יודע איך הוא נראה אבל. ^^" XD 5.כנ"ל. 6.רגל כשקפץ לבריכה, יד.. לא זוכר מתי. XD 7.אין לי שמץ! 8.fatty and... 9.משרד שנותן תעודות רשיון נהיגה 10.לא זוכר אבל זאת איגואנה נראה לי. חיח

kobi 23

New member
תשובות חלקיות

1.הומר בילדותו 2. crayon כחול אם אני לא טועה 3. 4.yak abut god או משהו כזה 5.עם הכומר לאבג'וי ועוד כומר כתולי אחד 6. 7. 8. 9.במשרד הרישוי 10.לטאה ושמה ג'בג'ב

starman

New member
כי שניהם נכונים

לא אמרתי בשאלה מי החזיר לו את הצבע או מי שם את הצבע במוח של הומר ולכן שתי התשובות נכונות . הומר שם את הצבע כשהוא היה צעיר ומו החזיר לו את הצבע למוח .

shmill

New member
חלק...

1)מו 2)קריון כחול 3)? 4)gabbin' about god 5)הכומר לאבג'וי ואיזה דיילי אחד 6)-אצבע ברגל בפרק שברנס דורס אותו -רגל כשהוא מנסה לקפוץ לבריכה שיש להם בגינה -את עצם הזנב בפרק עם פאנזו (נופל על דור באולינג או משהו כזה) 7)? 8)fatty and smellma 9)במשרד הרישוי 10)איגואנה בשם צ'אבצ'אב

daron

New member
תשובות

1) הומר בעצמו, ואחר כך מו 2) גיר 6) רגל, בבריכה. תחת, כשהוא ומילהאוס מתחפשים לנשים

daron

New member
נזכרתי

הוא שבר יד כשליסה היתה בייבי סיסטר

למעלה