רוצים חזרה את ברק ?

wendigo

New member
לא!!!

אם הוא יחזור אני הולך.

wendigo

New member
כי הוא אחת הסיבות העיקריות

למצבה של המפלגה כיום. אם לא היה הוא מצבה של המפלגה היה הרבה יותר טוב.

EverMan

New member
תלוי איך אתה מגדיר את זה.

ההרס של תשתית המפלגה בשטח - בהחלט בגלל המדיניות שלו. דבר שלא יכול לקרות שנית. אבל מבחינה אידיאולוגית ?

wendigo

New member
כי האידיאולוגיה שלו

לא משקפת את האידיאולוגיה של המפלגה במרביתה.

wendigo

New member
אתה טוען שההודעות שלי לא רציניות?

טוב, אני אענה לשאלתך. האידיאולוגיה שלו לא משקפת את מפלגת העבודה לא מבחינה כלכלית, לא מבחינה מדינית ולא מבחינה בטחונית. שנינו יודעים שאהוד ברק הוליך שולל את מצביעיו כשהאמינו שהוא המושיע של עם ישראל, ושהוא יביא סוף סוף שקט מבחינה כלכלית, בטחונית ומדינית, אבל בסופו של דבר שום דבר ממה שאהוד ברק הבטיח בתעמולת הבחירות לא התרחש חוץ מהעובדה המשמחת שאני יכול להגיד לטובתו, שהוא הוציא את צה"ל מלבנון .

yosi g

New member
גם אני חושב שברק גרם רק נזק גדול

למפלגת העבודה ולמעמדה ולמקומה בהנהגת המדינה - בכל אופן אתם יכולים לשים אותו בראש וללכת איתו לטיול במדבר - לשלטון הוא לא יחזור, העם לא יתן לו. בגלל האידיוט הזה ומעשיו נבחר אריק שרון לראש הממשלה, שבחלומותי הגרועים לא האמנתי שיבחר (שרון) אני לא אתעכב על אידאולוגיה כי לדעתי זה רלבנטי, בין שני המפלגות אין שום הבדלים, ואין אידיאולוגיה מוכתבת ע"י הממשלה לדוגמא, קחו את הממשלה הנוכחית היא בכלל לא מתעסקת עם כלכלה, ראש הממשלה עסוק בצרותיו הרבות וגם השרים, עסוקים כולם בלהאדיר את עצמם ולדאוג למעמדם בין חברי המרכז, ואת זה ביבי נתניהו מנצל, לקידום תורתו הכלכלית האישית, שלמד בארה"ב. גם ברק לא התעסק בכלכלה, עיסוקו היחיד היה התעלמות מרצון העם - הכניס את ש"ס לממשלה, מינה את יולי לשרה אף ע"פ שחברי המפלגה לא רצו אותה, כל מעשיו, היו על אפם וחמתם ובניגוד לרצונם של בוחריו, ועל זה הוא שלם בהדחה, בהעברה של מנדטים רבים לשינוי, שאני נמנתי עליהם. בנושא מינוי השרים ממפלגת העבודה הוא פעל למינוי ועצירתם, כאשר המטרה היתה למנוע מהם אפשרות להתפתח, כדי שלא יאיימו עליו ועל מעמדו, אני לא רוצה להמשיך כי אפשר בלי סוף, אבל מה שחשוב שלאיש הזה אמרו לא, וזרקו אותו מהמדרגות לכל אורכם, וגם הענישו את המפלגה בכמעט בחצי מהמושבים. אז מה תגידו השתגעתם, אין כבר מועמדים אחרים - אתם רוצים דוגמאות, מתן וילנאי, אפרים סנה, ועוד...

shaynemet

New member
נכון אני כימיני מתון וכמרכז ימינה

אני כימני מתון וכמרכז ימינה רוצה בחזרה את אהוד ברק אני מת שהוא יחזור להיות ראש ממשלה מתאם השמאל כי אני יוכל להצביע לו אבל הבעיה שהם הוא יעלה לשלטון ירצחו אותו ואת פרס

wendigo

New member
ואת זה אמר מי שמגדיר את עצמו

כימני מתון. אם היית ימני מתון כמו שאתה טוען לא היית מדבר על כך שירצחו את ברק ואת פרס אם ברק יהיה ראש ממשלה.

shaynemet

New member
תשמע את השיר הזה

כעמוד שבתוך על הגשם כתוך החות השדרה כמציל על הגם הוא ירדן הירדן הקדוש שתי גדות הירדן גם זה שלנו זו גם כן מסתרת וירדן הירדן הצל שתי גדות לירדן זו שלנו זו גם זו גם כן שם יראה בנצרת והבני יתאר שתי גדות ירדני יתאר שתי גדות ירדני שני גדות לירדן אז תשכח ימני הלוכשת והבוגדת שתי גדות לירדן גם זה גם שלנו זו גם כן זה שיר נכון להיום ונכון בכלל.

EverMan

New member
תשמע שיר שמוכיח את עמדות

הימין ... בֵּיתָר- מִגּב רִקָּבוֹן וְעָפָר, בַּדָּם וּבַיֶזַע יוּקַם לָנוּ גֶזַע גָּאוֹן וְנָדִיב וְאַכְזָר; בֵּיתָר הַנִּלְכָּדָה, יוֹדֶפֶת, מַסָּדָה, תָּרמְנָה בְּעוֹז וְהָדָר.

shaynemet

New member
נכון

ואני מזדהה איתו כוש שלאמא של שיר השלום על תלחשו תפילה עם שיר השלום אני לא מסכים ולא מזדהה איתו ושיר השלום בזוי אני אוהב את אהוד ברק בגלל שהוא ימני ולא בגלל שהוא שמאלני והוא ימני מתון במרכז ימין ולא במרכז שמאל הוא במרכז המפה הפוליטית ולא ימני ולא שמאלני יש לך מזל שאני אוהב את אהוד ברק.

wendigo

New member
על מה אני צריך להודות בדיוק

שאתה אוהב את אהוד ברק? תאהב את מי שבא לך, אני לא מבין מדוע זה אמור לעניין אותי, ואני לא מבין מדוע אתה מקלל בגלל שאני לא מסכים על עמדותיך הפוליטיות.

למעלה