גם אני חושב שברק גרם רק נזק גדול
למפלגת העבודה ולמעמדה ולמקומה בהנהגת המדינה - בכל אופן אתם יכולים לשים אותו בראש וללכת איתו לטיול במדבר - לשלטון הוא לא יחזור, העם לא יתן לו. בגלל האידיוט הזה ומעשיו נבחר אריק שרון לראש הממשלה, שבחלומותי הגרועים לא האמנתי שיבחר (שרון) אני לא אתעכב על אידאולוגיה כי לדעתי זה רלבנטי, בין שני המפלגות אין שום הבדלים, ואין אידיאולוגיה מוכתבת ע"י הממשלה לדוגמא, קחו את הממשלה הנוכחית היא בכלל לא מתעסקת עם כלכלה, ראש הממשלה עסוק בצרותיו הרבות וגם השרים, עסוקים כולם בלהאדיר את עצמם ולדאוג למעמדם בין חברי המרכז, ואת זה ביבי נתניהו מנצל, לקידום תורתו הכלכלית האישית, שלמד בארה"ב. גם ברק לא התעסק בכלכלה, עיסוקו היחיד היה התעלמות מרצון העם - הכניס את ש"ס לממשלה, מינה את יולי לשרה אף ע"פ שחברי המפלגה לא רצו אותה, כל מעשיו, היו על אפם וחמתם ובניגוד לרצונם של בוחריו, ועל זה הוא שלם בהדחה, בהעברה של מנדטים רבים לשינוי, שאני נמנתי עליהם. בנושא מינוי השרים ממפלגת העבודה הוא פעל למינוי ועצירתם, כאשר המטרה היתה למנוע מהם אפשרות להתפתח, כדי שלא יאיימו עליו ועל מעמדו, אני לא רוצה להמשיך כי אפשר בלי סוף, אבל מה שחשוב שלאיש הזה אמרו לא, וזרקו אותו מהמדרגות לכל אורכם, וגם הענישו את המפלגה בכמעט בחצי מהמושבים. אז מה תגידו השתגעתם, אין כבר מועמדים אחרים - אתם רוצים דוגמאות, מתן וילנאי, אפרים סנה, ועוד...