רוצים הופעה??!??!?!

crazy cottage

New member
רוצים הופעה??!??!?!../images/Emo163.gif

דודו יתן לנו הופעה P: אם הוא הצליח להביא את המורדים לארץ הוא יביא גם את MCR!! אז כל מה שצריך לעשות זה לשלוח את המכתב הזה לכתובת שאני ירשום בסוף! ולבקש מכולם לשלוח לו גם.. "דודו שלום אני פונה אלייך מפני שאם לפני שנתיים בערך הצלחת אין סיבה שגם השנה לא תצליח. אני רוצה לספר לך על להקה אחת (אומנם לא חדשה אבל שווה) שנקראת My Chemical Romance לא רק שהסולן שלהם ממש שווה,גם המוזיקה שלהם שווה והרבה! יש להם לא פורום אחד ולא שניים בארץ ויש להם קהילות מעריצים רבות, אנחנו(חברים בפורום בתפוז) רואים סרטונים מהופעות ונמסים פשוט מהאנרגיות של ההופעה ומהיופי של השירים..רק חבל שאולי זה ישאר בגדר חלום ולא נצליח לראות אותם בארץ. נפתחה עצומה וכבר חתמו עליה יותר מ600 איש אבל זה בטוח לא יעזור. אם הצלחת עם המורדים אתה תצליח גם איתם! כי זה לא ממש פייר שהם לא באים הנה מפני שחושבים שישראל זו ארץ מפחידה." ומפה אתם יכולים כל אחד להמשיך עם מקרה אישי שלו ולמה הוא אוהבת את הלהקה (בבקשה שהמכתבים יהיו מרגשים) ואם יש בעיות עם הנוסח של ההודעה שאני כתבתי אתם כמובן יכולים לשנות
שיהיה לנו בהצלחה.. [email protected] זו הכתובת של דודו ^^ אני כבר שלחתי לו את ההודעה הזו..

יאצוק

New member
לא נראה לי שזה יעבוד, אבל..../images/Emo54.gif

בואו לא נאבד תקווה. על כל עצומה אני חותמת, לכל להקה. אני אשלח לו את המכתב הזה. ואל תפסיקו לנסות- לכו תדעו מה יצא מזה

EveDark

New member
תסלחי לי *מאוד*

אבל המכתב הזה לא בסדר. באמת שלא. "לא רק שהסולן שלהם ממש שווה,גם המוזיקה שלהם שווה והרבה!" למה להזכיר רק את הסולן? למה לא שמים לב ל-4 אנשים אחרים בלהקה, שהם טובים בדיוק כמו ג'רארד. רק לידע אישי, ג'רארד שונא להיות היחיד במרכז העניינים, והוא רוצה שכל שאר הלהקה תקבל ספוט לייט בדיוק כמוהו. "נפתחה עצומה וכבר חתמו עליה יותר מ600 איש אבל זה בטוח לא יעזור." זה כבר נותן הרגשה של איבוד תקווה. המכתב, לדעתי לפחות, צריך להיות ברמה מסויימת של רשמיות. ורק שאלה קטנה, מי שהביא את המורדים לארץ לא מייבא טלנובלות? כדי להביא אותם לארץ צריך ליצור קשר עם הכתובת של האמרגן שלהם, דיוויד אם אני לא טועה, ולהשיג את הכתובת שלו מאיפשהו.

יאצוק

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

המכתב באמת דורש כמה שינוים.

יאצוק

New member
ועוד משהו להוסיף בקשר למה שכתבת..

זה שהיא כתבה "לא רק שיש להם סולן שווה...", יכול דווקא לעזור. עד כמה שזה מסריח ומגעיל, אנשים שופטים אנשים לפי הרמה שלהם, כמה הם שווים, המראה, ועוד כל מיני סיבות אחרות. לא שאני מצדיקה אותה על זה שהיא כתבה את זה, אבל אנשים רבים מאוד מתייחסים לג'רארד יותר מלשאר הלהקה.

EveDark

New member
וזה לא צריך להיות ככה. בכלל.

אולי במקום לפרט רק על הסולן, או לכתוב רק על כמה הסולן שווה, נכתוב על כל חמשת חברי הלהקה? אם ג'רארד היה היחיד בלהקה, באמת הייתי מסכימה, כי זה כישרון להפעיל להקה שלמה לבד. אבל יש עוד כמה אנשים, קוראים להם מייקי, פרנק,ריי, ובוב. והם חשובים בדיוק כמו ג'רארד! למה לא לפרט על כל אחד הם, מה הוא עושה, איך הוא חשוב לנו בדרכנו המיוחדת. למה לא לספר על '100 סיבות למה לאהוב את MCR' שעשינו בקומונה. בואו נהיה מקוריים! בואו נהיה שונים מכל אלה שצורחות: "ג'רארד הוא היחיד שיש להתייחס אליו" בואו נגרום לו לראות שיש סיבה! יש סיבה להביא אותם לישראל!

keisamit

New member
100 סיבות *שלי* ../images/Emo3.gif ../images/Emo187.gif

חע. כאילו, 42 מהם אני כתבתי. וחזרנו על הרבה מהדברים. אבל צודקת, בכללי.

BlaBluShit

New member
כן הרעיון של ה-100 סיבות נחמד!!

וצריך לכתוב עוד מכתבים! אולי מכל אחד או מש'ו..

קרניjack

New member
זה גם נכון.

הכל עניין של כסף, ואם רוצים לכתוב מכתב אמורים לחשוב בראש שלהם. אפשר להוסיף את זה בקטנה אבל שזה לא יהיה עיקר המכתב.

keisamit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo187.gif

crazy cottage

New member
אמרתי שאם יש בעיה תשנו../images/Emo163.gif

אין לי בעיה על הביקורת הבונה.. אבל אממ דודו הביא את המורדים לא יאיר דורי

helenas

New member
לא נעים לי להודות אבל

יאיר דורי הביא את המורדים לארץ... והמכתב עדיין טעון שיפור

crazy cottage

New member
בתור גרופית לשעבר של המורדים../images/Emo163.gif

בפעם הראשונה הביא אותם יאיר דורי בפעם השנייה..דודו טופז!

Love Bem

New member
ועם..

דודו טופז ינשך גם את ג'רארד או את מייקי הוא מוסוגל להכול תקשיבו לי!

marimarina

New member
נו!!!

עוד סיבה לכך שהם צריכים לבוא. כל אחד צריך להכיר את דוד שלנו.

marimarina

New member
כפרע על דוד.

דוד.. דודי. דודנקע! כפרע. דודו עשה לי ילדונים. ןהביא לי את MCR ארצה.

למעלה