רוצים דף קהילה?

רוצים דף קהילה?

אם אתם רוצים דף קהילה, והנושא נראה לכם מספיק חשוב, שרשרו תשובה "כן". רוצים לעזור לדף הקהילה? רשמו לנו * נושאים שהייתם רוצים שיקבלו יצוג בדף הקהילה (פריסטיילים, היסטוריה של מוזיקה שחורה וכו´) * בקשות ורעיונות כלשהם בנוגע לדף הקהילה * לינקים שאתם חושבים שכדאי שיתפרסמו בדף הקהילה אם יש לכם רעיונות נוספים, שרשרו גם אותם
בריא עליכם, וכבוד לאנשים שעובדים מאחורי הקלעים עמית Mad-DawG שנעלם לשבוע נוסף. ובקשה לחברים, אם תחפשו אותי, הפלאפון שלי נמצא אצל כמה וכמה מחברי הפורום, לא תהיה בעיה להשיג אותי, על כל נושא. ולחבר´ס שמחפשים אותי, תתקשרו כמה שיותר מאוחר. שבוע טוב לכולם

babe10

New member
כן ../images/Emo65.gif

טוב, מה שאני הייתי רוצה לראות בדף זה: רשימת האלבומים שהם בבחינת חובה בכל בית. רשימת השירים הטובים בכל הזמנים. מדריך למתחיל - למי שנכנס ל"קטע" של מוסיקה שחורה. רשימת המועדונים, הופעות, אירועים. רשימת התכניות (עייסק, מומי לוי, גיוועצ´ וכו´) רשימת הראפרים / הרכבים הישראלים רשימת האלבומים הישראליים אם יעלה לי עוד משהו, אני אוסיף.. זהו בינתיים.

כל אלה ועוד משהו קטן...

להכניס פינת הסברים ל"ראפר" המתחיל , הסבר על ההבדלים בין ההארדקור לארנבי , לבין רגאי ועד אנדרגראונד... ואם אפשר בשביל אלה שאוהבים אולד סקול פינה העוסקת בתרבות האולד סקול ובברייקדאנס וכל שאר פירות הקשורים בו...

Gershenman

New member
אוקיי

היסטוריה ופריסטיילים יהיה לא רע.... גם לינקים בקיצר מה שאמרת... בריא עליך אחי GERSHENMAN

mc-yan

New member
כן !!! כאילו "למה לא?" !!??!!??!!

אני לא מפרט כי כל מה שיש לי בראש כבר נאמר אז ... אני לא מקורי .

MC JaNaNa

New member
כן

שיהי את כל משמוזכר וגם גלריית תמונות וכל מיני שטויות עמית תחשוב מה אתה רוצה לשים ותשים ...

mc-yan

New member
אישה אני צריך עזרה נפשית !

יש לי מחר 3 ספרות עם הזונה אילנה היא אוהבת אותי ובגלל זה רק אני משתתף אנייייייייייי לאאאאאאאאאאאאאא ררררררררווווווווווצצצצצצצההההההה !!!!!!!!???!!!??!?!?

BoR|S

New member
עמית אחי...

יש לי כבר 3 סקיצות מוכנות של עיצוב לדף הקהילה, והתעוררה אצלי שאלה כזאת, מי הולך להיות המסכן שיתכנת את כל מה שעשיתי שם? האם הרעיון הוא דף קהילה שלנו 100% או בשיתוף תפוז? בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

inbalit

New member
בהחלט שכן,luacug yuc

למה לא????? שיהיה כל מה שמוזכר! ואם צריכים עזרה אז יש אותי inbal שמאחלת לכולם שבוע לימודים טוב.

למעלה