רוצח מקדם רוצח

KatyRose

New member
אתה צריך ללמוד לקרוא

זה קרה בט-ע-ו-ת! נכון, זה לא הופך את האירוע לבסדר. אבל זאת הייתה טעות!! למה אתה לא מפרסם כתבות על החברים שלך שרוצחים מדי יום בתענוג ובכוונה אותנו?

כי הם יהרגו את המפשחה שלו על זה

שהרס להם את שמם המוסרי והוא פוחד עזבי קטי מה את אומרת,אולי בלי צבא וזהו? כמה פתטי

גאון!

מה עם העם שלך? אתה משתייך לארגון מוסלמי כלשהו? גם אני רוצה!!!!!!!!!!!

KatyRose

New member
גדול

עכשיו אני רוצה עודהודעה כזאת, עם מספר הפיגועים.. אה כן? נראה אותך שבוע הבא כשתסיים?

KatyRose

New member
אין לך מושג כמה זה מכעיס

שמתחילת הפורום, הם תמיד כותבים הודעות אך ורק, אך ורק על הפלשתינים שנרצחים. שום מילת גינוי על הפיגועים, שום מילה. אפילו כשהיה שרשור לזכר קורבנות הנופלים ביום הזכרון, להם לא היה אכפת. שום תגובה. כלום. שום שרשור על פיגוע אין גינוי, אין נר לזכרם. כשהתלוננו למה הם לא מביעים את דעתם בקשר לעשרות אלפי החללים הנופלים, הם אמרו שהם לא מתכוונים לעמוד דום לזכרם. אבל לכתוב שרשור זועם כשנורו ונהרגו מבריחי נשק (!!!!) הם יודעים לעשות. ההיגיון מעוות, מאוד. מאוד. מאוד.

boyboy03

New member
לא נמאס לך

לכתוב תמיד את אותן ההכפשות בכל תגובה להודעה שלי? זה תמיד הולך ככה "לא איכפת לך מאנשים בעם שלך(!!!), איכפת לך רק ממבריחי נשק... הגיון מעוות" בכל פעם אני גם צריך לסביר לך כמה שאת פופוליסטית שמכניסה לי מילים לפה, אבל את פשוט ממשיכה... אז תמשיכי, בקשה

lithium1914

New member
את יכולה להמשיך לכעוס.

אולי אני "חדש", אבל אני יודע שהפורום הזה הוא פורום סרבנות. הקשר בין סרבנות לטרור לא קיים, את זו ששולפת את הקלף הזה בכל פעם. מדברים על הנרצחים הפלשתיניים, כי הם תולדה של הטרור של צה"ל, והדיון האקטואלי בעד או נגד סרבנות הוא סביב ההתגייסות או הציות לצה"ל. את שולפת את קלף הטרור הפלשתיני כי את רוצה להכפיש את הפלשתינים, לנזוף בסרבנים וליצור קשר כלשהו בין הטרור לבין הסרבנות משמאל, לא כי את רוצה איזון בהודעות הגינוי לפעולות "שני הצדדים". חוץ מזה, מתי נכתב "שרשור זועם כשנורו ונהרגו מבריחי נשק"?

KatyRose

New member
לא, אני "שולפת" את הטרור

מכיוון שזה מה שמוכיח שהעם שלנו זקוק לצבא! וחוץ מזה, לא שלפתי את הטרור משום מקום. אם לא שמת לב, הוא בכל מקום ממילא.

lithium1914

New member
יש לישראל כבר צבא...

ומשטרה, וכוחות בטחון חשאיים, והם בכל מקום. היחס בין גודל הצבא לאוכלוסיה בישראל הוא השלישי בגובהו בעולם. אבל בכל זאת יש טרור. איך זה? היה טרור פלשתיני וערבי הרבה לפני היווסדות צה"ל. הוא לא פתר כלום, להיפך, הכיבושים של ישראל רק הגבירו את הטרור.

KatyRose

New member
אז ממה שאתה אומר, נובע

שטרור תמיד היה ותמיד יהיה. לא? אז מה גורם לך להאמין שאם ניתן להם עוד ועוד שטחים מהמדינה הקטנה שלנו, יפסק הטרור?

lithium1914

New member
הגבתי לך בנושא זה בתגובה למטה.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1141&msgid=58214253 מלבד הטרור במסגרת הסכסוכים המזרח-תיכוניים והעולמיים, אני מאמין שהאלימות תשלוט תמיד בעולם כל עוד המדינות, הדת הממוסדת, הקפיטליזם בחסות המדינות והגברים ישלטו בעולם.

KatyRose

New member
אני נגד זה! אתה יודע למה?

כי הטבע, ובעלי החיים , באמת לא עשו לי כלום הלוואי והעולם היה ורוד, הלוואי והאנשים היו מתנהגים טוב אחד לשני. אבל במציאות בה אנו חיים היום, אני לא אלטף על ראשו כלב שיקרע לילד שלי את הפרצוף.

lithium1914

New member
סבבה.

עכשיו אני קורא עליך תיגר, להגיב לחלקים הרלוונטיים בהודעות שלי. ו"סתם שאלה", את צמחונית?

למעלה