רוצח בסאלם

luna31

New member
רוצח בסאלם

יכול להיות שגון בלק הוא הרוצח ????????????? הסדרה נדפקה בטירוף

abcd80

New member
את בטוחה שאת רוצה לדעת?

תכנסי לטאגליינס למעלה יש שם סיפור הרוצח הסדרתי - זה יענה לך על כל השאלות שלך.

נטלייי

New member
שחזור הודעת ../images/Emo58.gif

מרלנה היא הרוצחת ? (luna31) אני לא מאמינה לזה ?????????????? מרלנה בלתי אפשרי הכי טובה בסדרה הזאת

4hilla4

New member
תודה ../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gif

לא, היא לא הרוצחת.. אין רוצח

luna31

New member
מה זאת אומרת

אז מי רצח את קרוליין מגי ג'ק אייב קסי

4hilla4

New member
די כבר,נטלי- הסיפור האמיתי!- ../images/Emo58.gif

את לא מבינה שאם אין רוצח- אז מרלנה לא הרוצחת! למה? כי אין רוצח. כמה קשת הבנה אפשר להיות?! אף אחד לא מת, כולם חיים ובריאים באי אחר, מרלנה הייתה תחת ההשפעה של טוני, טוני עשה שזה יראה כאילו זה רצח ולקח אותם למקום אחר, אלוהים יודע איך. כולם סלחו לכולם ויאדה יאדה יאדה.

מה לא ברור???

אני אומרת "רוצחת" יעני מבצעת התקיפות אני לא מטומטמת הילה!! אני יודעת שהם לא נרצחו והם חיים - אני לא אטומה - התכוונתי לתקיפות יעני...עכשיו מה לך קשה להבין????

4hilla4

New member
את לא מבינה אבל ../images/Emo58.gif

היא לא עשתה את ההתקפות!!!!!!!!! היא לא נגעה בהם אפילו?!?!! מה כל כך קשה לך להבין?! שיאוו!!!

abcd80

New member
../images/Emo58.gif

מסתבר שמרלנה לא רצחה אלא טוני שעשה לה שטיפת מוח כדי שהיא תאמין שהיא הרוצחת ולהפיל עליה את התיק. בעצם טוני הוא זה שביצע את הרציחות.

מרלנה ספויילר

מרלנה ביצעה את התקיפות וכלום לא יעזור אתם עוד תראו..שצדקתי לאורך כל הדרך

hillator

New member
די כבר עם זה

למה את מתעקשת לעלות את הנושא הזה שוב ושוב ושוב.. וסתם לריב ולדוש בעניין

היזאת היא אומרת כל הזמן ספוילר

אומרת כל הזמן לאנשים דברים לא נכונים שמרלנה היא לא הרוצחת רק בגלל שהיא חולה עליה והיא חיה בהכחשה! אני מצד שני רק מנסה לעזור להם להבין

4hilla4

New member
חה. היית רוצה.

אם זאת הייתה כל דמות אחרת, לא משנה אם זאת מרלנה- או דמות שאני שונאת- אם את אומרת דברים רחוקים מאוד מהמציאות. אני אתקן אותם.. מקווה שהבנת ושתפנימי מה שכולם אומרים לך.

למעלה