רוצחים סידרתיים

sarah

New member
רוצחים סידרתיים

מי מהדמיות מהספרים הייתם רוצים להפוך לרוצח צמא דם לעת לילה שסודו יתגלה בספר החמישי?

sarah

New member
טרילוני&סנייפ או דמלבדי

למה לא? טרילוני&סנייפ הרוצחים של בית הספר? האא לא יודעת,מה שבטוח הולך להיות דם קודם כל רוצחים את הארי,אחר כך את כל החברה` שצוחקים על גילויי העיתדות לפחות ככה טרילוני תוכל ``לנבא`` נכון את המוות של כל אחד ואחד הם ,לא? ציטוט: ``דאת` מיי דירס...סרקלס דה קאסל לייק אה וולאצ`ר,אבל לוררררר אבל לוררררר...`` מתה על הציטוט הזה :) דלמבדלור..תאמיונ ל אחלה רוצח אפילו מתאים לסיפור אמיתי של הארי פוטר באמת! מלא נרצחים ובסוף מתגךה שזה זהו.... מעניין...

Padfoot

New member
המממ (X4)

סנייפ כרוצח סדרתי זה יותר מדי obvious כי גם ככה הוא מגעיל ואף אחד לא ממש אוהב אותו זה יהיה מגניב אם טרלווני תהיה רוצחת כפי ששרה כבר אמרה כי כולם רואים אותה כמוזרה מסובבת כזאת חסר להם שדמבלדור יהפוך לרשע כי אני מתה עליו- למה כולם משוכנעים שהוא רע??? הכי מגניב אבל יהיה אם יתברר בסוף שהאגריד הוא קוסם אפל סתם כי זאת תהיה הפתעה למרות שאני אוהבת את האגריד יתברר שכל הפעמים שבהן הוא הגן על הארי היו בעצם (כמו בספר הרביעי עם מאד איי מודי-קראוץ) בשביל להביא אותו שלם ובריא לעימות הסופי עם וולדי או מכשף יותר חזק אפילו (אולי יתברר שיש גם מישהו מאחורי וולדי- השערה שכבר הועלתה בפורום) שבו יגיע הארי לסופו המר PADFOOT

moriah

New member
דמבלדור והאגרידX4

אנחנו חושבים שדמבלדור רע מכיוון שבסוף הספר הרביעי הארי סיפר לדמבלדור את כל מה שקרה לו עם וולדמורט ושוולדמורט לקח ממנו דם והצליח לגעת לו בפנים. ואז היה כתוב שהיה נדמה להארי שהיה לדמבלדור מבט של ניצחון על הפנים, אבל לאחר שניה הוא היה בטוח שהוא דמיין את זה. כמו שאנחנו יודעים לכל דבר שכתוב בהארי פוטר יש סיבה... ציטוט די ארוך: ``He said my blood woukd make him stronger than if he`d used someone else`s`` harry told Dumbledore. ``He said the protection my - my mother left in me - he`d have it too. And he was right - he could touch me without hurting himself, he touched my face. הנה זה מגיע: ``For a fleeting instant, Harry thought he saw a gleam of something like triumph in Dumbledore`s eyes. But next second, Harry was sure he had imagined it... האגריד - אני מתה עליו. דמבלדור חמוד, אבל האגריד הוא כמו ילד קטן וכל כך תמים. כשהלכו להוציא את בקביק להורג כאב לי הלב, כל כך ריחמתי עליו.

למעלה