רוצו מהר לערוץ 3.........

magy

New member
רצנו

אצו רצו גמדים....... אכן, העופרית שם כרגע........."הוי כנרת שלי"....... "רצתי רצתי ונפלתי ומכה ביד קיבלתי אוי כואבת המכה אמא תני לי נשיקה" (מי כתב?)

שקדי

New member
נדמה לי..........

שמרים ילן שטקליס ואולי לא.................. אגב.......זוכרת את ´´ויהי ערב´´????? ספר הילדים המעולה .....כולל הציורים בשמי ערב כחולים בשמי ערב צלולים שט ירח עגול ובהיר חרש חרש טייל ודומם הסתכל על חורש שדה ועל ניר ולמטה למטה בין כרם וגן ראה בית יפה וקטן תמשיכי..........בלי להציץ..................

magy

New member
סליחה, אבל לא בעינייני ילדים

כבר.....עשרים ושש שנים לפחות....... לא זוכרת הרבה......... זוכרת את ג´ינג´י........ הכבש השישה עשר... ועוד כמה

magy

New member
גם הספרים מאופסנים .....

לא יודעת איפה לחפש אותם......

שקדי

New member
במילא.............

אמרתי בלי להציץ.............. זה ספר שעוד הורי הקריאו לי וכשלושים שנה מאוחר יותר הקראתי לילדי ספר שהיה האהוב עלי ביותר היה מיקימהו ואליהו מי מכיר מי יודע????????? לא הייתי מניח להורי לרגע והם היו חייבים לספר לי אותו עשרות פעמים ביום בסוף.......כך סיפרו לי......ידעתי אותו בע´´פ כולל הדפדוף הנכון.....לפני שעוד ידעתי לקרוא והייתי מזמין ילדים הביתה ומספר להם את כל הספר ומבוגרים שראו השתוממו איך ילד כזה קטן כבר קורא בשטף

mמוש

New member
מיקימהו

של אברהם שלונסקי ספר ילדותי הנבחר היה אני וטלי בארץ הלמה של אותו משורר אוהב ילדים :)

magy

New member
גם לפוליקר יש שיר די חדש בשם

"ג´ינג´י....... ג´ינגי´ פעם זה ההוא ופעם זאת ההיא שמסתכלים מתוך מראה אתה עומד שם בינהם אבל בעצם מי אתה אתה חיה אחרת מה הם מבינים הם לא רואים ממטר את כל הסימנים זה בוקר חדש מול ראי מטושטש מרגיש זקן נראה כמו ילד ג´ינג´י מנומש אתה עומד שם ובוהה למי אתה דומה ולמה הראי הזה אף פעם לא טועה פעם זה ההוא ופעם זאת ההיא אבל הג´ינג´י זה אתה מתהפך מצד אל צד ולא יוצא מהמיטה יש לך בבטן פחדים ופרפרים משהו לא בסדר על זה לא מדברים אבוד בעולם אתה לא כמו כולם אז מה אתה עושה בינתיים שוקע ונרדם ישן עם הזריחה לא רואים אותך עטוף בתוך פיג´מה מתחת לשמיכה למה תגיד לי ג´ינג´י עד כמה תמשיך להיות כאן ושמה תגיד לי פעם עד כמה פעם זה ההוא ופעם זאת ההיא אבל באמצע זה אתה זו אהבה או מלחמה אתה כבר לא יודע מה מה קורה בחוץ מה קורה בפנים למה הרגלים רעים לא משתנים לבד בעולם מסתובב מסומם מחפש קרבה עוטפת איפה זה קיים בזבוז אחד גדול חיים כל כך קצרים הכל מתחיל בבית והשאר ...צרוף מקרים למה????????? ******************************************** כרגע ברשת גימל

טל-יה

New member
אויי מגי

את מחזירה אותי אחורה, הרבה הרבה אחורה מרים ילן שטקליס וכדומה ואני דפפפקא זוכרת את הספר ויהי ערב.... וואו לאן התגלצ´תי התחלקתי. למקום שהכי הכי מזכיר לי. ומי צריך את אתר חבר´ה שכבר גיליתי משהי כאן חברים שלמדו איתי באותו ביצ´פר. ומי יודע אולי אגלה כאן את השכן או השכנה שלי כאן החיפאים? יאלללה סאלאמת וכל טוףףףףףףףף

magy

New member
כן, אני באתר של החבר´ה

איצ´ה שלנו, יצא לאור שם.... והובא לכאן מאוסטרליה (הובא ,כמשל.... הוא משתתף בפורום, למד איתי בבית ספר יסודי) למדתי במעלות הנביאים ובגמנסיה ביאליק. אבל הכרתי מעממי א´ תיכון חדש חוגים בסמ"ת שפריצק ליאו בק אליאנס ריאלי הכתה התפזרה....לכל עבר...... איפה למדת, טל-יה?

טל-יה

New member
אז ככה..

למדתי ביסודי בזכרון יוסף, אח"כ עברתי ללאו-בק יסודי. למדתי חטיבת ביניים בעירוני ה´ ועברתי למקצועי אורט אסיף. הייתי בשבט הלל בצופים. בצבא עשיתי שירות בשייטת 7 (הלו יש מישהו משם?) אני מכירה אנשים מחוגים וגם מריאלי בית בירם מתקופת המחזור שלי סיימתי ב 82 ואם כבר מדברים על הותיקים ותיקים אימי למדה ביסודי בעממי א´ (אליאנס) עם גדי יגיל. יש משהו גם? אפשר למצוא אותי היום עושה
במרכז חורב, ובגרנד קניון עדיפות ימי שישי. מקום מפגש ביריד האוכל אצל הדרוזית עם החומוס ועלי הגפן
אז להתראות בקניון

שילה1

New member
גדי יגיל היה...

מדריך שלי ב"שבט הילל,..ואגב..גם את אביך אני מכירה....

אתנה33

New member
לא ולא מרים אלא פניה

פניה כתבה את אמא תני לי נשיקה. וגם את בוא אלי פרפר נחמד שב אתלי על כף היד שב תנוח אל תירא ותעוף בחזרה ואת יש בדיר טלה קטן וכולו לבן לבן רק שחורות הן שתי אוזניו ושחור הוא הזנב....

רצתי ולפתע עצרתי, כי לא הייתי...

...בבית, אז אייך אראה ערוץ 3?...אח"כ חשבתי לי, ערב שירי רחל?... בצוהריים?...התבלבלתי...אז המשכתי לשבת בג´קוזי...בלי רחלי...עם תמי...
שבוע טוב...

תארו לכם?אין לנו ערוצים ואין שלת ו-

והקליטה בעזרת אנטנה על הטלויזיה מישהו ראה פעם את "מיסטר-בין" ב´רומן´ עם האנטנה של הטלויזיה כשזו עושה בעיות? אחד הקטעים הכי מצחיקים-שלו ובכלל!!! במיוחד לאלו שחווים שכזה או דומה עם אנטנה שכזו... אולי לכולם היתה פעם אנטנה כזו בימיה הראשונים של הטלויזיה?? ולגבי "ערב-שירי-רחל, האם זו התכנית בה משתתפת גם דורית ראובני (האלילה!) וחנה אזולאי-הספרי וכולן לבושות לבן? האמת, שנעשו מס´ ערבים/תכניות בנושא -ואיך לא?!

magy

New member
היה לי סנטה קלאוס כזה

שעשה סיבוב של שלוש מאות שישים מעלות כולל חשיפה......בחלק העליון של הסיבוב...... שמתי ביואל......קפצו עליי שאני גסה....... שובבבבבבבבבבבבבבבב

מה הוא קופייץ?../images/Emo61.gif

זה אני הגס? מי אומר למאנייק הזה , מיסטר בין, להצטלם ככה? יאללה, תקבלי, חיבוק עם קפיצה, כשנפגש. ושיקפצו ביואל, מפה ועד להודעה חדשה !

אורניהו

New member
כשכבר קנינו לה מיקסר...עדיין

אמא המשיכה להקציף את עוגת הלייקח באותו קפיץ ישן ועתיק,ועשתה זאת במיומנות רבה.מישהו זוכר את ידית הקפיץ הזאת?

למעלה