רוצו לקולנוע!!!

Artoo Detoo

New member
רוצו לקולנוע!!!

ראיתי היום את אקסמן 3! הסרט היה כל כך טוב! אהאמת, אני חושב שאם היו מכניסים את גמביט לסרט הוא לא היה מתאים, פשוט לא מתאים לרוח הסרט. הסרט היה מאוד טוב, הדבר היחידי שהיה מאכזב זה שהביאו תפקידים קטנים למי שכביכול היה אמור להיות להם תפקידים גדולים, כמו קולוסוס, אנג'ל, ובמיוחד סייקלופס (מי שחשב שלאייסמן, קיטי וביסט יהיו תפקידים קטנים אז טעה). ג'אגרנאוט לא קשוח, ואין שום קשר בינו לבין אקסאבייר. ואומגה רד ממש לא כמו בקומיקס. ממש טיפה מאכזב כשמגלים מי אותן דמויות שמתות, אבל ממש קצת. חוץ מזה, כמו שאמרתי הסרט מעולה. ואין סיבה שאותם דברים קטנים שהזכרתי ישפיעו עליו, באמת שאין. האפקטים מדהימים (כרגיל חוץ מהברקים של סטורם), במיוחד סצנת הגשר וכשכוחותיה של הפיניקס מתפרצים. המשחק לא היה מושלם, אבל הוא לא רע בכלל. סצנות האקשן מעולות, ועלילה סוחפת במיוחד. אז אם יש לכם 35+ ש''ח אז הם בהחלט מיועדים לזה.

sexy69g

New member
גם אני כבר ראיתי

באמת סרט מדהים אהבתי את פיניקס לפי דעתי היא שיחקה די טוב. פרופסור,מגנטו וולבי מדהימים כמו תמיד !

A CharmedOne

New member
וואו../images/Emo70.gif

סרט מדהים! הוא בהחלט מסיים את הטרילוגיה,כי
כבר לא נשארו כמעט דמויות מרכזיות... ואני ממש לא האמנתי שאקסוויר מת...

MajorWinters

New member
אצלנו היה סרטון...

לסרטון באמצע הסרט מדברים על הגוף שם בבית חולים שאין לו נשמה. ואז בקטע שמשוחק עלוב באופן מדהים, פתאום חוזרות לגוף פעימות לב, כאילו נכנסה נשמה, הרופאה בשוק, וקוראת "...צ'ארלס?" עלוב! פתטי!

spidey 82

New member
לא נכון.../images/Emo58.gif

החולה פונה אליה (לא רואים את פניו אלא מהצד) ואומר "מוירה" בקולו של פטריק סטיוארט. מוירה מביטה בו בפליאה ואומרת "צ'ארלס?" והקטע נגמר. רק אני ואחי חיכינו לקטע הזה אחרי הכתוביות ועוד איזה זוג שהמשיך להתמזמז שם ובטח לא ידע על הקטע. עובד של בית הקולנוע כבר התחיל לנקות את האולם והסתכל עלינו כאילו אנחנו מפגרים.

MajorWinters

New member
רוצו לקולנוע...

וכשתגיעו תמשיכו לרוץ כאילו אין מחר. סרט מאכזב. נוראי. בימוי נוראי (במיוחד בסצינה אחת שהיא פשוט פילם נואר), ספרתי שם כמה שגיאות טכניות, אבל זה כבר פחות משנה. רב השחקנים נוראיים. שלושת רבעי סרט לא קורה כלום. עד ההפסקה אתה מחכה שמשהו יקרה. גם אחרי זה לא קורה יותר מדי. רק הסצינת אקשן בסוף שהיא לא רעה, אבל בשביל סצינות אקשן נטו, יש סרטים הרבה יותר ראויים - כמו מטריקס או מלחמת הכוכבים. הדבר היחיד שהיה נחמד בסרט, הוא שאמרו שג'ין היא המוטאנטית החזקה ביותר, ובאמת הצלחתי להרגיש את זה. אבל כמובן, שזה טיפה בים, ומיד אחרי זה מגיעים הקטעים העלובים ביותר. מבחינת תסריט ועלילה, בונים את הסרט הזה כאילו הוא האחרון, אבל שתי סצינות בסוף, או ליותר דיוק אחת בסוף הסרט, ואחת אחרי הכתוביות, בונות לסרט המשך, אבל באופן פטתי ומאולץ. אני לא מאמין שחיכיתי איזה 8 דקות של כתוביות בשביל 20 שניות של וידאו טיפשי, ומאולץ... חכו לטלוויזיה, או שתורידו, הסרט הזה לא שווה 35 שח. עדיך לחסוך לDVD של ונדטה.

sowhatt

New member
אני לא חושב שירדת לעומק

לדוגמה עליך רואים שאתה אוהב אקשן ושטויות בסגנון XXX, סתם דברים שעפים, מכוניות וזה, "סצינות אקשן" כמו שקראת לזה. הקטע היפה בX-MEN, בשני הסרטים הראשונים ואני מאמין שגם בשלישי (ועוד לא ראיתי) זה לא רק זה, יש סיפור מעבר לזה, ואני מצטער, אבל יש כאלה שלא קולטים ומבינים את הסיפור של X-Men כמו שלדוגמה, אני ראיתי את "מלחמת הכוכבים" ולא התלהבתי בכלל, לא הלהיב אותי הסרט. למרות כל האפקטים המעולים שיש בסרט, כל המוטנטים והיכולות שלהם, זה לא האפקטים שעושים את הסרט. זה לא סצינות בסגנון "היום שאחרי מחר" שעושות את הסרט, זה מעבר לזה, ובגלל זה לא כולם יאהבו את זה. ולמרות שעוד לא ראיתי את הסרט, אני בטוח שאחרי יום שבת שאני אראה, אני אוכל להגיד "וואו, איזה סרט מעולה". סרט גרוע ומאכזב זה רחוק מלהיות. אבל שוב, אני אגיד את זה ביום שבת כבר.

MajorWinters

New member
מה!?!?

איך אתה יכול לשפוט בן אדם שאתה לא מכיר, בגלל דעה שהוא חווה על סרט שהוא לא מכיר? סרטי אקשן אני אוהב, אבל רחוק מלאוהב XXX וכו'. אני לא צריך להתנצל בפני אדם כמוך, אבל הסרטים האהובים עליי מסרטי הקומיקס, באטמן מתחיל וונדטה, רחוקים מלהיות סרטי אקשן, עם סצינות מרהיבות! ממש עצבנת אותי, איך אתה כותב דברים כאלו כל כך בקלות? מאיפה לך מה אני אוהב? ונו באמת, עוד לא ראית את הסרט, ואתה כבר אומר כמה אהבת אותו? אז מר מבין בסרטים, אולי תגיד לי מה העומק הנסתר במתחבא באקס מן 3?

Artoo Detoo

New member
אני לא מסכים איתך

מלחמת הכוכבים אכן סרטים טובים, אבל זה משהו שונה. גם ככה מאטריקס, אבל רק הראשון היה טוב וגם הוא לא הכי משהו. מבחינת אקשן הסרט הזה לא מאכזב, הקרב של וולברין נגד אומגה רד ביער, סצנת הגשר, הקרב בבית של ג'ין, כשג'אגרנאוט רודף אחרי קיטי, כמגניטו הורס את המכוניות, ובסוף, הקרב האחרון עם הפיניקס. הסצנות האחרונות לא בהכרך רומזות על סרט אחרון בסדרה, יש הרגשה מאוד חזקה שזה סרט אחרון, הכ-ל בנוי ככה בסרט הזה. זה יהיה נחמד אם יעשו אקסמן 4, רק אם יעשו את זה טוב. המשחק כמו שאמרתי יכול להשתפר, אבל הוא לא גרוע.

MajorWinters

New member
אבל../images/Emo58.gif

קסבייר חוזר לחיים, מגניטו מתחיל לקבל את הכוחות... זה כאילו מחזירים אותם לחיים באופן מאולץ כדי שיהיה עוד סרט...

Artoo Detoo

New member
לא בהכרח

זה פשוט פותח דף חדש, זה לא אומר שיהיה המשך. כמעט אין סיכוי שיעשו המשך בצורה טובה, כי איך שהסרט הזה עשוי בכללי זה נותן הרגשה גדולה של סרט אחרון. ושאם יהיה סרט המשך אז הוא יהיה גרוע. זה ההרגשה שהסרט נותן. שמעתי שמועות שמתכוונים לעשות המשך לאקסמן 3, אבל לא כסרט. כסדרה מצולמת של 13 פרקים שבהם מככבים אייסמן, רוג ושאדווקט. ככה גם עשו עם בלייד, לא מזמן יצאה בארה''ב סדרה בת 13 פרקים שהיא המשך לטרילוגיית בלייד. אבל בנוגע לאקסמן זה רק שמועות כמו שאמרתי.

A CharmedOne

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif

אז בסוף מגנטו כן הצליח להזיז את כלי השחמט? הוא לא סתם ניסה להזיז אותו?

El ad

New member
איך לעזאזל הגעת לאומגה רד?

זה היה סתם מוטאנט שולי שהוא נלחם איתו. במקרה הטוב תוכל לקרוא לו ספייק, אבל גם זה לא בטוח.

Lion_Heart

Well-known member
uh

ואני לא יכול להדגיש את זה יותר אין גמביט 2: אומגה רד היה שם? איפה?

Evil Beast

New member
תשובה

ביער. נכון היה את ההוא, שמוציא חצים מהידיים ויורה אותם? ניסיון עלוב לאומגה רד. היו יכולים לשים אותו בצורת אישה ולומר שזאת מארו.

Lion_Heart

Well-known member
אומגה רד?

לא לא לא
זה ,ואני חוזר ואומר זה לא היה אומגה רד אפילו לא חיקוי של חיקוי ,עלוב ומעורר רחמים ככל שיהיה , של אומגה רד עכשיו שאמרתי את זה אז. . .כן זה היה יותר דומה למארו או לספייק. .

Evil Beast

New member
אתה יודע, בקרדיטים

לא היה כתוב קוויל.(זה היפני מהבראדרהוד) אבל כן היה כתוב ספייק. רמז רמז?

למעלה