רוצות לשמוע סיפור מדהים!!??

רוצות לשמוע סיפור מדהים!!??

אז ככה, אתמול לאחר השלילי הנורא שלי, החלטתי להתקשר לאישה הזאת שאני הולכת לספר עליה. לא הכרתי אותה אישית קודם רק קבלתי ממנה חיזוק עצום וכל הפרטים ממקור ראשון. מדובר בזוג כיום נשוי 22 שנה, היא בת 40 פלוס. באחד מימי השבע ברכות שלהם אחרי החתונה, היתה תאונת דרכים והבעל נפגע קשה מאוד במקום ההולדה. רופא ראשון הבהיר להם שאין להם ולו סיכוי קטן ביותר להכנס להריון, הם הלכו מרופא לרופא וכולם אמרו להם את אותו הדבר. כמובן, שפעם באמת שלא היה הדבר מפותח מבחינת רפואית ובאמת שלא היה סיכוי. הבנתי שהיה להם קשר עם הרבי מלובוויטש, מקווה שכתבתי נכון, והם קבלו ברכה מפורשת ממנו לבנים ובנות. השנים עברו, וכל הרופאים עם אותה הדעה, אין סיכוי בכלל!!! בקיצור, אחרי שעברו שבע שנים מאז החתונה החליטו לאמץ ילד מדהים אבל במקביל לא התיאשו והמשיכו במרוץ. היא סיפרה לי שהם היו כמעט אצל כל הרופאים בעולם לא וויתרו לאף אחד ושום כלום. לפני שנתיים נודע לנו שהיא בהריון עם תאומים, אי אפשר לתאר את השמחה שהיתה כאן, כולם דברו שבטח זה בן ובת כי הרבי הבטיח בנים ובנות, אבל נולדו תאומים שני בנים מדהימים. יום לפני שמלאו להם עשרים שנות נשואין כן כן , איך הם נשארו נורמלים אני לא יודעת.!!! בכל מקרה, כולם חשבנו שזהו, יש להם שני בנים, ועוד הבן המאומץ , היא כבר מבוגרת אבל כנראה שהם המשיכו, ואני רוצה להדגיש שהם לא נעזרו בתרומת זרע, ו...... שבוע הבא היא צריכה ללדת עוד פעם בעזרת ה'. כולם היו בהלם טוטאלי כששמענו שהיא בהריון עוד פעם. זהו, זה הסיפור שלה, סיפור אמיתי, לשמוע אותה איך שהאמונה החזיקה אותה לאורך כל הדרך. והיא כל הזמן ממש בקשה ממני, ואת זה אני מעבירה לכולם כאן בפורום, שאסור לנו להרוס את החיים שלנו עכשיו. זה יגיע לכולנו ואמן שבקרוב... חיים רק פעם אחת, היא יישמה את זה בפועל ממש והפיצוי הענק שהיא קבלה הוא לא יתואר במילים. כל הזמן גם הדגישה שלי שהילדים שלה עכשיו והטוב שיש לה עכשיו הוא בכלל לא בערך לנשים שנכנסות להריון ויולדות בלי בעיות. בכל מקרה, אותי זה חיזק מאוד ומקווה שגם אתכם.... כל טוב דורית אז זהו,

פליאה 4

New member
סיפור באמת מדהים והלוואי שלנו זה

יקרה הרבה הרבה יותר מהר שאלה את לא חייבת לענות טילפנת אליה כדי לשאוב חיזוקים או לתרופה כלשהיא בהצלחה בהמשך הדרך לכולנו

למעלה