רוצות לסכם את פסח???

ליאת 0212

New member
מתבאסת לסכם מסיבה אחת עיקרית

הצטרפתי לפורום בדיוק לפני שנה, יום אחרי חופשת הפסח, כשהחלטתי ש"דיאטה מרגע זה"
היום, שנה אחרי, אני 5 קילו יותר
(אולי יותר, לא בטוחה). ההרגשה הכללית היא דיכאון, כי הבגדים לוחצים עלי, אני לא מתכוונת לקנות חדשים גדולים יותר (גמככה עליתי מידה), אני עושה ספורט ולא יורדת במשקל או בהיקפים, וגם לא מצליחה לשמור על שגרת אכילה נורמלית. דווקא פסח לא היה קטסטרופה בכלל, היה סביר ביותר
אבל כל המסביב מדכא, מדכא מאוד מאוד. זהו... מקווה לאסוף את עצמי, אבל הכי לא אופטימית שיש. מצטערת שזה מה שיש לי לעדכן...

יעל י

New member
ליאת - חיבוקים ועידודים...

עכשיו התחלת ללמוד ואת ה דבר הנכון ואולי יהיה לך יותר קל עם זה. לא לוותר לא להתייאש.

יעל י

New member
סיכום שלי גם עצוב...

לא נשקלת אבל דיברנו פה בעבר על מדד הגינס והוא מראה מצב עגום. החלטנו בבית על שינוי כליי מיום ראשון. לא רק אני בדיאטה אלא גם בעלי והאמצעי מצטרפים. את האמצעי אנחנו מצרפים בדלת האחורית.

ליאת 0212

New member
שיהיה גם לכם בהצלחה

דווחי איך הולך וגמני אשתדל לעדכן, ככה אולי נישאר עם היד על הדופק.

אני עברתי את פסח בטוב מאד

לא עליתי במשקל ועוד שבוע סוגרת 1/2 שנה שאני שומרת על אותו המשקל אליו הגעתי, ממנו אני מאד מרוצה. לפני 1/2 שנה הגעתי למשקלי הנוכחי, לאחר ירידה של 8 וחצי-9 ק"ג (תלוי ביום) ומאז אני מצליחה לשמור על אותו המשקל (מקסימום מתנדנדת 1/2 ק"ג מעל או מתחת למשקל זה), עם תזונה בריאה ככל שאני מסוגלת, התמדה בספורט, כולל שינוי של החודש וחצי האחרונים- הוספתי להליכה המהירה גם ריצה וזה כיף גדול! מאז כיתה ט' לא רצתי וזה כמעט 30 שנה... מבחינתי זו הצלחה גדולה להיות 1/2 שנה באותו המשקל הטוב עבורי ולא לעלות או לרדת. שיהיה בהצלחה לכולן! מאחלת לכל אחת ואחת מכן שתמצאי את הדרך להתחיל בשינוי, שתמצאי את הכוחות לעבור את השינוי שישפיע עליך לאורך זמן ויהפוך להיות להרגלי חיים בריאים, המתאימים לכל אחת באופן אישי.

יעל י

New member
א- את מת נראית מדהים

למרות שפעם אחרונה נפגשנו במצב לא הכי נעים.ראיתי. ב-לא הכבוד. ג- שולחת מסר לגבי בר המצווה שחגגת לא מזמן.

אתיר

New member
אני? בגלל כאבי שיניים נוראיים

לא היה לי חשק לאכול, רק בשביל האנטיביוטיקה. לכן. נשארתי אותו הדבר. אולי 1/2 יותר בגלל המימונה
התפרעתי על הריבות

למעלה