רוצה...

רוצה...

רוצה להיות שלך רוצה לגעת בך אבל אני מפחדת להיות שלך כאן בתוך המסיכה אני יכולה להגיד הכל כאן אני יכולה לחשוף את עצמי בלי להיפגע תיגע אני מבקשת מהססת אם לבקש תיגע אני מתחננת בלי קול רוצה אותך כאן ועכשיו רוצה שתחדור ככה בלי שום הקדמות מפחדת לבקש מפחדת לא לבקש מדמיינת את ידיך מלטפות את כל גופי נוגעות בנשמתי בנפשי רוצה אותך כמו שלא רציתי אף פעם אתה לא הגבר שלי ואני יודעת שזה אסור אבל את המשאלות אני לא יכולה לעצור נמצאת כאן עם הגבר שכן שלי אבל לא רוצה אותו רוצה אותך חושבת עליך המחשבות מטרפות את מוחי הקודח מדמיינת אותך בתוכי מדמיינת את ידייך המלטפות פעם בכוח פעם לאט התשוקה בוערת בפנים בלי שום רחמים אוי גבר חלומותי איך אני יעשה שתיהיה שלי רוצה אותך גם אם זה יהיה לילה אחד בלבד רוצה אותך ורק אותך אני יושבת בחדר מדמיינת את ידייך שמובלילות אותי לתשוקה בלתי מרוסנת קורעות את בגדי בלי שום רחמים ככה כמו שרק תשוקה יכולה להוביל בלי הקדמות בלי שום הסברים ככה כמו שאנחנו החיה שבך יוצאת אלי החיה שבי יוצאת אליך רוצה אותך ורק אותך גם אם לילה אחד

blackwedding

New member
...

אני קורא את המילים וכולי צמרמורת מרגיש את הכאב, מרגיש את התשוקה, היסוריים מרגיש אותך, מרגיש את עצמי...

למעלה