מילואימניק5
New member
רוצה
לגרום לך להחזיק את הידיים מאחורי הגב.
שאת תהיי על הברכיים.
החבל מונח על המיטה ליד - ואת יודעת שאם לא תתאפקי, אקשרו אותם מאחורי גבך.
על העיניים אני אקשור כיסוי עיניים.
תרגישי איך אני מסתובב סביבך..
הזין הזקור שלי נוגע לא נוגע בך - מלפנים ומאחור.
הפה שלך פתוח, הלשון מושטת אלי, קצה הזין מונח על הלשון ואני מחדיר אותו לאט פנימה עמוק לתוך הפה, לתוך הגרון...
את מרגישה שאת לא יכולה יותר, ורק שלוש שניות אח"כ אני מוציא אותו..
לא התאפקת ושלחת ידיים לחפון את הישבנים שלי. מושיב אותך חזרה על הברכיים העיניים עצומות, ואת מרגישה את החבל נכרך סביב פרקי הידיים
את כבר יודעת שלא תוכלי להשתחרר..
"סליחה" את לוחשת..
הפה שלך שוב פתוח...
מחכה לזין שלי
אני צובט את הפטמה שלך, את צועקת מעט ואני מכניס את הזין שלי עמוק לפה שלך ומוציא.. אני רוצה שאת רוצה עוד.
שולח יד ולוחץ את הדגדגן שלך בזמן שאת עומדת על הברכיים ונושך אותך בעדינות בכתפיים..
מסובב אותך ומשכיב אותך על המיטה, כשהברכיים על הרצפה.
חודר במכה אחת אלייך. מרגיש כמה את רטובה מזיין אותך חזק ועמוק, נהנה מהשליטה ומההתמסרות הטוטאלית שלך..
לגרום לך להחזיק את הידיים מאחורי הגב.
שאת תהיי על הברכיים.
החבל מונח על המיטה ליד - ואת יודעת שאם לא תתאפקי, אקשרו אותם מאחורי גבך.
על העיניים אני אקשור כיסוי עיניים.
תרגישי איך אני מסתובב סביבך..
הזין הזקור שלי נוגע לא נוגע בך - מלפנים ומאחור.
הפה שלך פתוח, הלשון מושטת אלי, קצה הזין מונח על הלשון ואני מחדיר אותו לאט פנימה עמוק לתוך הפה, לתוך הגרון...
את מרגישה שאת לא יכולה יותר, ורק שלוש שניות אח"כ אני מוציא אותו..
לא התאפקת ושלחת ידיים לחפון את הישבנים שלי. מושיב אותך חזרה על הברכיים העיניים עצומות, ואת מרגישה את החבל נכרך סביב פרקי הידיים
את כבר יודעת שלא תוכלי להשתחרר..
"סליחה" את לוחשת..
הפה שלך שוב פתוח...
מחכה לזין שלי
אני צובט את הפטמה שלך, את צועקת מעט ואני מכניס את הזין שלי עמוק לפה שלך ומוציא.. אני רוצה שאת רוצה עוד.
שולח יד ולוחץ את הדגדגן שלך בזמן שאת עומדת על הברכיים ונושך אותך בעדינות בכתפיים..
מסובב אותך ומשכיב אותך על המיטה, כשהברכיים על הרצפה.
חודר במכה אחת אלייך. מרגיש כמה את רטובה מזיין אותך חזק ועמוק, נהנה מהשליטה ומההתמסרות הטוטאלית שלך..