רוצה שידור חוזר!!!!

רוצה שידור חוזר!!!!

אספת אותי אתמול בלילה לדייט ,כל היום חיכיתי ופנטזיתי איך יהיה...אבל גם הפנטזיות הכי פרעות לא צפו את הערב המושלם שהיה לנו. אספתי אותי ונסענו למקום מבודד שבו נוכל להיות לבד, בלי הפרעות מיותרות..רק שנינו עם המון אהבה ותשוקה בעיניים... יושבים באוטו מחובקים מדברים, אפשר להרגיש את האהבה באוויר....עליתי עלייך התחלנו להתנשק נשיקות מלאות עוצמה, נשיקות עמוקות שמראות את המשיכה שלי אליך, נשיקות שמראות כמה אני חמה, כמה אני רוצה אותך! הפשטת אותי בעדינות תוך כדי שאתה מנשק אותי..אספת את השדיים שלי בין ידייך, מצצת אותם ,העלת את סף החרמנות שלי לשאים חדשים...השכבת במושב האחורי ממשיך כל הזמן לנשק לאהוב כל ס"מ בגופי...ירדת לכוס הבוער שרק חיכה מהבוקר למגע שלך...דחפת אצבעות ליקקת , נישקת, מצצת, הבאת אותי לאורגזמה מושלמת... אבל לי זה לא מספיק מיד בתום אורגזמה אחת ישר חדרת לתוכי , נכנסת יצאת זיינת אותי והבאת אותי לעוד אורגזמה מדהימה, אחריה ישבנו מחובקים זה היה הרגע הכי מושלם , רגע מלא אהבה, רגע שאני אנצור בליבי לעד..רגע שלא רציתי שיגמר...אבל החרמנות חזקה ממני...אז עליתי עלייך להמשך סקס מטורף מעורר את כל החושים! פרקנו את כל התשוקה גמרנו שוב....ושוב.... זהו מרוקנים....רגועים יצאנו החוצה לסיגריה של אחרי עם בירה טעימה...אבל גם בחוץ המשיכה אלייך חזקה ממני ושוב מצאנו את עצמנו אחד בזרועות השנייה..... לילה מושלם שכזה מחייב שידור חוזר!

yaron599

New member
אחרי כזה...

חובה שחזור ושידורים חוזרים בלי סוף!!!

giligil55

Member
יגיע גם יגיע

אין לי ספק שתצליחו לשחזר ואפילו יהיה טוב יותר

כזה חיבור קסום

מבקש חזרה את החיבור הזה שלכם זו זרועותיו של זה
בלילה השקט ורחוק מעין הבוחנת אתכם
מאחלת לך עוד הרבה לילות שכאילו