רוצה קצת לפרוק ...

רוצה קצת לפרוק ...

אז ככה. אנחנו דתיים, ולא שכבנו עד החתונה שהיתה לפני כמעט שנתיים. זאת אומרת - ששנינו לא ידענו בדיוק איך זה אמור להרגיש. אבל איכשהו תמיד היתה לי הרגשה שהאיש לא נהנה כל כך מהסקס, כלומר מהחדירה, למרות שהוא הכחיש בכל תוקף. מידי פעם הוא היה מבקש ממני לעשות לו ביד ושמתי לב שהתגובות שלו מראות על הרבה יותר הנאה. אבל הוא לא אמר כלום. אתמול בלילה סוף סוף אחרי הרבה דמעות (מצידי) הצלחתי להוציא ממנו שבעצם, מההתחלה הוא לא מרגיש כמעט כלום (!) כשהוא חודר אלי. והוא לא אמר לי את זה, כי הוא חשש לפגוע בי. זהו, עשינו מיד תור לסקסולוג ביום ראשון לטפל בבעיה. אבל אני עכשו מרגישה פשוט שבורה לגמרי, בלי קשר למה שיהיה. כל הספקות והחששות שלי התאמתו - פשוט לא סיפקתי אותו בתור אישה. אני מרגישה שהגוף שלי לא טוב, שמשהו לא בסדר אצלי. אני נורא בדיכאון מיזה ואין לי עם מי לדבר. זהו. רק רציתי לשתף אולי למישהי יהיה משהו לאמר לי על זה. אלינור

הי אלינור יקרה

יכולות סיבות רבות ומגוונות מדוע בנזוגך אינו נהנה מקיום יחסי המין, שלא קשורות בך בכלל. אני בטוחה שהכל בסדר עם הגוף שלך ושאין לך במה להאשים את עצמך. רבים הזוגות שנתקלים בבעיות במיטה בתחילת דרכם, אתם ממש לא לבד! מקווה שדברים יסדרו
. מחית.

הלוואי...

אתמול בכיתי בלילה לכרית אולי שעתיים, כל העיניים שלי נפוחות אני במצב רוח נורא. אני מרגישה הכי לא מושכת והכי לא סקסית שאפשר. בא לי לשרוף את הגוף שלי מרוב דיכאון.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ממש עצוב לי לשמוע על הרגשתך. נשמע שהדימוי העצמי שלך קצת שברירי עכשיו, ושאת צריכה הרבה חיזוקים בעיקר מהאדם שאמור להיות הכי קרוב אלייך, בעלך. אולי כדאי שתשוחחי עם אם מקצוע, לאו דוקא סקסולוג, כי נראה שהרבה דברים מציקים לך ושאת עוברת תקופה לה קלה. כדאי גם לשוחח על כך עם בעלך, להגיד לו איך זה נותן לך להרגיש מבלי להאשים אותו. בהצלחה, מחית

Yodeahava

New member
You r doing a big mistake

You haven`t got any problem . It`s your husband problem he needs to do `bedikot`

../images/Emo10.gif

עשה לי עצוב לקרוא את ההודעה שלך...את כמויות ההאשמה העצמית...אני מאמינה שרוב הסיכויים שזה בכלל לא משהו שקשור אלייך אלא לדינמיקה בינכם ואני שמחה שאתם פונים לעזרה ורק מקווה בכל ליבי שתהיו פתוחים שם לגבי מה שקורה בינכם כדי שבאמת תוכלו להעזר בזה. עולם המין של הדתיים תמיד ריתק אותי ויש אליו מעט מאוד הצצות אוטנטיות. אז אני לא יודעת מה בעצם קורה בינכם. אבל יש לי עיצה, שאולי תעזור. בכדי להגביר את החיכוך (שזה מה שנראה לי שחסר לבעלך,לפי התיאור שלך) נסי להצמיד את הרגליים תוך כדי החדירה, או להרים אותן למעלה. התנוחות האלה ידועות כמגבירות חיכוך. יתכן שזה מה שיעזור... בבקשה,אל תחיי עם המחשבה שמשהו בך לא בסדר. אני בטוחה שאת בסדר גמור...

ניסינו את העצות האלה כבר מזמן

עדיין כל זה לא עושה לו את זה בכלל כמו גרוי ידני חזק.אני מפחדת שלא נמצא פתרון בסוף.

תודה לכולכם על התגובות המעודדות

נראה לי שאני קצת במצב של דכאון קליני. אני כבר 3 ימים לא אוכלת כמעט כלום ולא עושה כלום בבית חוץ מלבהות בטלויזיה. כל הניחומים של הבעל (הוא באמת מנסה לעזור לי) לא מועילים. אני יודעת שזה תגובה ממש קיצונית אבל אין לי שליטה על זה. נראה לי שעד התור לסקסלולוג ביום ראשון אני אשתה הרבה אלכוהול כדי לשכוח.

למעלה