רוצה קעקוע

סנדי32

New member
רוצה קעקוע../images/Emo70.gif

באמת , אני מאוד רוצה לעשות קעקוע אבל חוששת יש לי את הצד של המשפחה שאומרים שאסור לעשות לפי הדת היהודית מצד אחד אני פוחדת מהכאב מה עושים? ודבר נוסף מה הייתם ממליצים לקעקעעעעעע ואיפה? פרפר בכתף? , פס מעוטר סביב הזרוע? או משהו יפה מעל הישבנים(גב תחתון) או ברגל למטה משהו קטן? אווווווווווווף אני מיואשת מה לעשות, או לא לעשות ???

sahr12

New member
מה יפה בזה???

סליחה שאני פרימיטיבי......חחחחחחחחחח

הקעקוע הכי מטריף שראיתי

היה של איזו אות סינית או יפנית בעורף של מישהי עם שיער אסוף לקוקו... פרט לזה, פס מעוטר בזרוע זה פאסה מזמן, ומשהו יפה מעל לישבנים עשוי לעניין אותנו בתנוחות מסויימות..... אני בעד.

sahr12

New member
אחי ......

בין היתר גם פס מעל הישבן כבר פאסה.....חחחחחחחח

קודם כל סנדי, קבלי... מואאאאאאאאאאה

יש פיתרון מצויין קוראים לו קעקוע זמני, כמו האיפור הקבוע שאחרי 5 שנים הוא יורד או זמני עוד יותר קעקוע מחינה מחזיק כחודש. אם הייתי עושה קעקוע אז הייתי מבקשת שיציירו לי אותו מתחת לעצם האגן, זה סקסי...

sahr12

New member
הערה קטנה רנו קליאו.......

אגן סקסי עושה קעקוע ליפה ולא ההיפך......חחחחחח אני מכיר כמה שגם אם יציירו להן עם מכחול וצבע שמן....סקסיות הן לא תהיינה..חחחחחח

nightroll

New member
קעקוע

מה שבעיני הופך קעקוע ללא אטרקטיבי הוא העובדה שאם את רוצה קבורה יהודית סטנדרטית, בכל המסלול של טהרת הגופה וכו´ - יגרדו ממך את הקעקוע בתהליך טיהור הגופה. אז נכון, את ממילא לא מרגישה כבר, אבל לא יודעת, זה מפריע לי נורא.

סנדי32

New member
אוף היהדות הזאת ../images/Emo5.gif

זה מה שמלחיץ אותי
לא שאני פוחדת שיחתכו אותי יגרדו שיעשו מה שרוצים אחריי *** (יו חס ושלום) אבל הרבה אמרו לי שהתחרטו שעשו ויש כאלה שפשוט זורמים עם זה ומה איתי ? אני באמצע תקועה עם הרצון לעשות
איך משנים את הגישה איך מגיעים למסקנה אם לעשות או לא ?????

טאקילה~*

New member
בציצי זה הכי סקסי לקעקע..../images/Emo74.gif

כמובן מומלץ על ציצי שופע.. קעקוע עדין צבעוני ממש יאמי.

סנדי32

New member
זהו ככה ש......

אין לי שופע בדבר הזה אלוהים פסח עליי חחחחחח יו טאקוש שימי לב על השעה אני ואת באותו הרגע ממש כאן תביאי

LIRI שלירי

New member
סנדוששששששששש תקשיבי...

אני עשיתי לפני חודש קעקוע זה ממש לא כואב. ויפה מאוד לעשות קעקוע או בכתך או ברגל ןיש המון דברים יפים חוץ מפרפר פרפר זה כבר לא אופנתי הרבה הולכים עם פרפר תעשי משהו מקורי וחדש.

טאקילה~*

New member
ליהי זה הטוסיק לא הקעקוע יפה..

את הקעקוע שלך הית צריכה להויד טיפה למטה לציצי .

למעלה