רוצה עיצה...

רוצה עיצה... ../images/Emo122.gif

חמתי איתי בסדר גמור- ממש חברות נפלאה.. כמובן שיש פה ושם כעסים אבל לא משהו רציני, היא פשוט חושבת אותי לתמימה / טיפשה, אולי בגלל גילי 22... אבל בד"כ - דבש!! הסיפור הוא כזה. יש לי גיסה- כלתה של חמתי. שפעם זרקתי לה משפט על גיסתי שאני לא ממש מסמפטת אבל מסתדרת, מאז היא- הגיסה כלה, מתקשרת אליי לפחות 1-2 בשבוע לרכל איתי על חמותי. היא נורא ממורמרת הכלה הזו, אין לי מושג ממה, בקיצור היא יודעת שאני מסתדרת יפה עם החמה שלנו, אבל כל הזמן רוצה לדלות מידע עדכני, איפה היו, כמה ביזבזו וכו'ואני שומעת את הרכילות שלה. לא יכולה להגיד לה כלום בנושא, אבל אני מרגישה צבועה..כי אני מיסתדרת עם חמותי.. טפו טפו. בקיצור איך משתיקים את הכלה- גיסתי.. מצטערת על המגילתיות... ירדן

גיסתי היא כזאת ולפעמים מצליחה

להוציא מימני את כל הרע שבי. את צודקת בהחלט! זה ממש מטריד ולא נוח. אני לפעמים משתיקה אותה ולפעמים פשוט מעבירה נושא. הקטע הביצ'י בעניין זה לשמוע מימך ולרוץ לספר לחמות מה שאת אומרת עליה כשלמעשה היא זאת שמלכלכת! תסנני את שיחותיה כמו שאני עושה לפעמים. אני אומרת "תיכף אחזור" ולא חוזרת "רגע מישהו נוקש בדלת תיכף אתקשר" ולא מתקשרת וכו' וכו' וכ'ו.

מנורה

New member
קנאה

לצערי הרבה פעמים מאחורי כל הדיבורים מאחורי הגב זה חוסר יכולת לתקשר להגיד מה מרגישים ומה נעים או מפריע הרבה פעמים זאת קינאה לשמא. מאחר ואני רואה שאת לא מרגישה בנוח עם המצב ומרגישה צבועה הצעתי לך לא לשחק משחקים ולהזמין אותה לשיחה ולהגיד לה מה את מרגישה בעיקבות השיחות בינכן עד כמה זה מפריע לך ומדוע היא שואלת אותך את כל השאלות ולא פונה אליה אישית או איך ניתן ליצור שיחה בין כולן את אותה לא תשני את הדרך שלך והגישה שלך כלפיה את כן יכולה לשנות לא בבריחה והתחמקות רק בשיחה גלויה מהלב לפעמים התגובות מפתיעות גם לטובה וגם לרעה אבל עדיף לדעתי מאשר לחיות בהרגשה של צבועה. יום נעים ובהצלחה

mariana

New member
היי ירדן

אמא צעירה את וחן חן. אולי את ממש שונה מהגיסה הזאת? אני חושבת שאת צריכה להקטין את השיחות שלה איתך ממש. אם היא מדברת עליה אז תעבירי ישר שיחה או שתאמרי לה בעדינות שאין לך זמן לדבר על חמותך. או שכמו שסיגל אמרה לך תמיד תמציאי לה סיפורים שמישהו דופק בדלת או יש ממתינה וכאלה

geni1

New member
אני אישית...

מרגישה שמאוד "מסוכן" לרכל בתוך המשפחה.
אם את מסתדרת טוב עם חמתך - למה לא לשמור על המצב כמו שהוא ? הרבה היו רוצים להיות ביחסים כמו שאת מתארת עם חמותם.
אל תתני לרכילות של גיסתך "להרעיל" אותך - יש אנשים שאם רע להם הם מנסים "להדביק" בתחושה את הסובבים אותם - כדי לא להרגיש לבד - וחבל.

למעלה