רוצה עוד גשם...

רוצה עוד גשם...

חזק ועם טיפות גדולות.והרבה...בעיקר בלילה.רוצה לשמוע עכשיו את התיפוף שלו על גגות ואספלט.רוצה לנשום עכשיו את הניחוח הרענן והמבושם שלו

כי זה יפה ונעים,לפי דעתי ותחושתי

במיוחד לאנשי לילה,נודדי שינה.וחוץ מזה,זה גם מתאים למצב הרוח שלי,שהוא באמת קצת דכאוני כרגע

המלצה

אולי לא הדבר האמיתי, אבל מספיק קרוב בשביל ימי הקיץ - אתה יכול להוריד קטעי אודיו עם צלילי גשם ["רעש לבן", מה שנקרא...]

מה גשםם?!?! יםם!! עכשיו!!!!!!!!

החברה שלי נתנו אותה בספונטניות וזרמו איתי בלילה לבןן!!! היה כזה כיףף!!!!!! ועכשיו נוסעים ליםם כולכם מוזמנים:) חבורה של מתים מעייפות על חוף ירושלים

דנטל

New member
לא אוהבת ים

אבל גם צריכה לקום בעשר וחצי, כי אמא שלי רוצה בראנץ'. זה שהיא פנסיונרית ופנויה לבילויים בבוקר עוד יהרוג אותי.

דנטל

New member
גם אני

בשביל סקס. פנטזיה לא ממומשת שלי. אפשר לחשוב מה כבר ביקשתי - גשם מטורף וגבר. אז, זהו, שגברים נמסים במים, כנראה.

Evil Gremlin

New member
מגניב

במיוחד גשמים באביב..... שוב אני מרגיש שאני דביל ושאיבדתי אותה... בגללי, היא לא עונה לי ומישהו אחר מתחיל איתה והיא ממש זורמת איתו... מה הקטע, נראה כאילו שהיא רוצה לשלוט בהכל אבל מצד שני היא שונאת את זה, היא לא עונה לי לטלפונים אבל מצד שני נראה כאילו שהיא רוצה שאני אעשה משהו.... ודווקא מחשבות על גשם מעוררות את זה בכל מקרה אני נוסע לצבא.. ומשם אני לא יכול לשלוט בכלום, ואפילו להתקשר אני לא יכול (לא שזה היה עוזר) כי סלקום חסמו אותי

shaiush4

New member
כי זה הכי קל...

הכי טוב לשפוך ככה. הרי דווקא העובדה שאלה אנשים שאתה לא מכיר, מאוד עוזרת לשפוך מה שיש לך על הלב...

למעלה