רוצה עד מאוד..

ahna1

New member
רוצה עד מאוד..

רוצה עד מאוד את המאמן שיסייע לי להביט במצב הכלכלי שאני נמצאת בו. שיאיר לי את הזכויות המגיעות לי כגרושה ושידריך אותי איך לקבלם. שידריך אותי להתקדם אם לרכישת דירה במידה וניתן במצבי. שיכוון אותי לדרך מאירה לי ולמשפחתי. שיעורר אותי מהתרדמה בה אני נמצאת.. האם כל זה ניתן על ידי אימון? ואם כן, האם יש מי שיכול להציע עצמו בעלויות סבירות? תודה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אימון פיננסי/כלכלי

אימון רגיל בדרך כלל לא עוסק בניתוחים כלכליים ולא במתן עיצות על זכויות שמגיעות לך. את מחפשת תחום אימון מאוד מסויים - של אימון או ייעוץ פיננסי. מישהו שמשלב ידע ספציפי בתחום הכלכלי עם יכולות אימון. יש אנשים שמתמחים בזה, נסה לחפש אותם. שימי לב שגם אדם שיודע לתת ייעוץ פיננסי ולעזור בתכנון כלכלי, לא בהכרח יידע מהן זכויותייך כגרושה. זה תחום ידע אחר.

bridges

New member
שילוב של אימון עם ייעוץ

נדמה לי שמה שאת מחפשת זה שילוב של אימון עם ייעוץ ואני חושב שאת רוצה להשתמש רק באימון. אני אסביר למה. יועץ יסביר וידריך אותך איך לקבל את הזכויות שמגיעות לך. מאמן ישאל אותך ויאתגר אותך לגלות את הזכויות האלה לבד. נכון, זה נוח ואולי מהיר לקבל את המידע מהיועץ. אבל מה יקרה כאשר בעוד שנה תרצי לדעת את זכויותייך כרוכשת דירה? הרעיון באימון (לפחות כפי שאני מאמין בו) הוא לאפשר לך לגלות את הדרך המאירה, לאפשר לך למצוא כלים שיעוררו אותך מהתרדמה שלך בכל פעם שאת נכנסת אליה. אם את מעוניינת בזה, את בהחלט יכולה להיעזר באימון. מהי עלות סבירה עבורך? אני מציע שתחשבי מהי העלות הכוללת שאת מוכנה להוציא על אימון אישי כזה? מהו התקציב שאת מוכנה להשקיע בכל התהליך? רונן

למעלה