רוצה סיבוב? 056474155
ש שרי42 New member 18/3/01 #2 תעשה טובה.... תקפיץ אותי לכספומט..... עוד מישהו צריך משהו לפני שאני עולה?
C chirab New member 18/3/01 #4 שרי החמודה מי שמוכן לעשות טו בות בדרך לכספומט הוא איש נורא נחמד, ואפשר לבקש ממנו כמה כספים על הדרך, אז אפשר? לא רציני, כמה מאות אני בטוחה שלא תסרבי תודה שירה
שרי החמודה מי שמוכן לעשות טו בות בדרך לכספומט הוא איש נורא נחמד, ואפשר לבקש ממנו כמה כספים על הדרך, אז אפשר? לא רציני, כמה מאות אני בטוחה שלא תסרבי תודה שירה
ש שרי42 New member 18/3/01 #5 נחמד? שירה..אף פעם..אבל אף פעם אל תאמרי על אנשים שהם נחמדים...כי נחמד זה כמו לומר שום דבר.....שהוא כלום כזה...את מבינה על מה אני מדברת? אבל יאללה...על הדרך...כמה את צריכה?
נחמד? שירה..אף פעם..אבל אף פעם אל תאמרי על אנשים שהם נחמדים...כי נחמד זה כמו לומר שום דבר.....שהוא כלום כזה...את מבינה על מה אני מדברת? אבל יאללה...על הדרך...כמה את צריכה?
C chirab New member 18/3/01 #3 פעם הייתי פעם הייתי בתימן שם ראיתי שם ראיתי... פעם ראיתי גרפיטי כזה ``אופנוענים מכורים לגבס`` מקווה שאתה לא
פעם הייתי פעם הייתי בתימן שם ראיתי שם ראיתי... פעם ראיתי גרפיטי כזה ``אופנוענים מכורים לגבס`` מקווה שאתה לא