רוצה מאוד לדעת...

שלי פאר

New member
שלום...

תסלחו לי שאני לא משרשת אני פשוט לא כל כך רואה לאן.. נכון בשיר של איה, חצי (אם אני לא טועה) אז יש קטע דיבור של בחור אני צריכה את המילים שלו כאילו, שתרשמו לי את המילים כי בחוברת שירים בדיסק שלה לא רשום מה שהוא אומר ואני חייבת את המילים בבקשה... שלי

liatv74

New member
מישהו יודע אם יש לאיה אתר?

וגם - בתי בת השנתייים אוהבת את הקליפ של יונתן שפירא - איפה אפשר לצפות בו??

שונצצ

New member
הנה:

"חשבה כבר לרגע שאם הוא ייתקשר לומר לה איך הוא לא הסתדדר עוד דקה שם בלעדייה לונדון ותל אביב מעולם לא היו כל כך רחוקות כמו ברגע שהבינה שהוא מוותר עלייה אז היא יושבת על ספסל פה בגן הציבורי כותבת לו שיר אהבה איך הוא יגיע כמו הקיץ זה יהיה כמו בסיפורים האלה קראה קצת יותר מיד." מקווה שלא טעיתי...

hilali1

New member
שלום ../images/Emo140.gif

אין לאיה אתר. אם את מחפשת מידע או תמונות או כל דבר שכזה יש כאן בפורום. לגבי הקליפ - הוא משודר בערוץ 24

hilali1

New member
../images/Emo126.gif תיקון קטנטן

"חשבה כבר לרגע שאם הוא ייתקשר יאמר לה איך הוא לא ייסתדר עוד דקה שם בלעדייה לונדון ותל אביב מעולם לא היו כל כך רחוקות כמו ברגע שהבינה שהוא מוותר עלייה אז היא יושבת על ספסל פה בגן הציבורי כותבת לו שיר אהבה איך הוא יגיע כמו הקיץ ויהיה כמו בסיפורים איהל'ה קראה קצת יותר מיד.."

S c a r l e t t

New member
../images/Emo124.gifחג שמח לכולם

רציתי לדעת מתי ואיפה יש הופעות של איה כורם? אני מעוניינת לקנות כרטיסים למישהו שממש אוהב אותה ואני לא מצליחה למצוא שום הופעה שלה
חוץ מזו שכבר פיספסתי בזאפה.. אשמח לתגובה או שתפנו אותי למקום בו אוכל למצוא תודה וחג שמח

perrinat

New member
תהיה עוד הופעה בזאפה בדצמבר

והופעות נוספות יקבעו בקרוב ונעדכן על כך, תעקבי אחרי הפורום

hilali1

New member
3.11.06 במסגרת פסטיבל הפסנתר

כשנדע יותר פרטים על ההופעההזו נעדכן כמובן

papashdon

New member
../images/Emo22.gifמישהו יכול להגיד לי...

באיזה כלי מנגנת איה?
הרי היא מלחינה בעצמה, אז חייב להיות משהו
...

למעלה