רוצה לתקשר עם בתי

בלה ענת

New member
רוצה לתקשר עם בתי

מה תפקידה בחיים חדשים, האם בתי יודעת מה קורה אצלינו האם תוכלי לקבל מסרים בשבילינו ממנה תודה מראש אמא של ענת אור

רותי 11

New member
בלה ענת היי חמודה

למה את חושבת שהיא התחילה חיים חדשים? וגם אם היא התחילה היא צריכה להיות ממש תינוקת אבל את זה עדיין לא בדקתי. אם טוב לה זה ברור לי, אם היא יודעת מה קורה אצלכם זה ברור, היא תמיד בקשר איתכם. היא תמיד רואה מה קורה הקשר שלכם לא התחיל ונגמר פה בחיים האלה.

בלה ענת

New member
../images/Emo189.gifהתכוונתי לחיים אחרי המוות

רותי שלום. הכוונה שלי היתה למה שקורה איתה לאחר שנפרדנו. הרי גם בעולם האמיתי שענת שלי נמצאת ישנם חיים, ישנה עבודה ועוד דברים שאנחנו לא יודעים. כדי להמשיך קדימה אני צריכה חיזוקים ממנה, זאת אומרת תקשור איתה ברמת הבנה לצער שלי. היום שנה מאז שנפרדנו. שנה ארוכה מידי לסבל שלנו. תודה מראש. אמא של ענת אור

רותי 11

New member
בלה ענת יקרה ../images/Emo24.gif

אני אוכל לומר לך מה אני רואה אני רואה אותה כמו מלאך מרחף בשמיים למעלה ומשגיח אני רואה אותה מסתכלת למטה באהבה, במבט רך מאוד אני רואה אותה שולחת אנרגיות רכות כמוה, אנרגיות אלינו למטה, היא נראית מאוד שלווה, מוקפת באהבה רגועה היא מחייכת אבל יש לה מבט קצת עצוב כשהיא מסתכלת עליכם, כואב לה לרלאות את מה שעובר עליכם, אבל אל דאגה זה לא כי עצוב לה, זה בגלל שהיא רואה את העצב שלכם, הוא מוקרן אליה גם. היא מנסה להגיע אלייך חמודה. אני מקבלת שכרגע היא ברמה של הכנה למשהו חדש. היא צריכה להתחיל משהו חדש. ואני לא יודעת מהו.

בלה ענת

New member
../images/Emo189.gifרותי תודה רבה

אני מודה על הידיעה. מאד קשה לנו בלעדיה. עברה שנה שלמה והגעגועים רק מתגברים. ענתי שלי היתה רק בת 26 וכל החיים היו ליפניה. היו לה חיים טובים, המון חברים, תואר בכלכלה וניהול, עבודה בבנק וכמעט התחתנה. יום שבו נערכה הלוויה הוא אמור היה להיות היום המאושר בחייה, יום חתונתה, 22.02.2007 . אי אפשר לקבל את העובדות שעל פיהם אנחנו סיכמנו שכך יהיה. אז מה אנו עושים על פני האדמה ? בשביל מה אנו באים לכאן. למשפחה שלי היו חיים טובים, לא חסר לנו כלום ופתאום המחלה האכזרית הכתה בנו קשות והרסה את האושר. הידיעה שאת רואה את הבת שלי מלאך מוכיחה את מה שידעתי בחיים, היא מאד מיוחדת ואיחדה את כולם באהבה גדולה. ענתי שלי שמרה עלי כאילו אני הבת שלה ולא להפך. תוכלי אולי לעזור לי איך לזכור חלומות ולתקשר איתה? מתי תוכלי לדעת מה היא מתחילה תפקיד חדש ומה הוא? עוד שאלה. כולם שואלים מה הצבע? מה זה אומר עם תוכלי לפרט? אני מאחלת לך לשרוד בקלות את הנסיעה של הבנים שלך, בן שלי היה שם יותר מחצי שנה ונהנה מאד הוא עשה את הטיול אחרי צבא ולרוב היה לבד, הכיר המון ישראלים. טיול מענה להם. אמא של ענת אור

jj25

New member
מה הייתי בגילגולים קודמים !

רותי שלום ! מסקרן אותי לדעת. מה עברתי בגילגולים קודמים. כי הגילגול הזה שלי לא משהו. שמי הוא חזי קיצור של יחזקאל.

רותי 11

New member
jj25 שלום לך ../images/Emo140.gif

חזי בגלל אופי השאלה שלך אני אענה לך כמובן יחסית שטחי, שאלת מה היית בגלגולים קודמים אני כמובן אציין חלק קטן מהם, מה היית לא ביקשת להיכנס פנימה לעומק ובטח שאני לא אעשה את זה - ובטח לא אכנס לכולם לעומק. בכל אופן אחד הגלגולים שמראים לי היית בוקר, שני אני רואה אותך בתורכיה, אני רואה אותך משום מה רוקד באיזה מופע ריקוד תורכי מסורתי. שלישי ברוסיה גם שם משום מה אני רואה אותך רוקד במופע (מה יש לך עם ריקודים?) אני רואה שהיית גם בקרקס, מעניין מראים לי משום מה את כל הגלגולים שבהם היית וירטואוז. זה כמובן חלק מזערי מאוד ממה שעברת עד כה.

jj25

New member
מדהים, מפליא ,מרגש !

1. אין לך מושג מי אני. ולמרות זאת קלעת בצורה מרגשת. 2. אני מאוד אוהב לרקוד. ואומרים שיש לי כישרון. 3.יש לי קשר ליוצאי טורקיה. ויש לי חיבה גם ליוצאי רוסיה. למרות שאני שייך לעדה אחרת. 4. יש לי הרגשה.שהייתי גם בכיוון של חשפן.ולא סתם רקדן. 5.כיום אני בן 38. מבוגר בשביל להיות רקדן כלשהו. תודה רבה. ואשמח לעוד פרטים.

למעלה