רוצה לשתף...

אשבל1

New member
רוצה לשתף...

מרגע שנולדו ילדיי הקושי הגדול הוא באיך הם מקבלים את הדברים, כלומר, לפעמים אני אומרת משהו על אמי למשל ולא יודעת אם זה גורם להם עצב כמו לי,אבל הפחד שייעצבו הוא גדול, ועכשיו, אנחנו חוגגים מחר עם חברים(אחותי בחו"ל ומשפחתו של בעלי עם הצד השני.. כלומר גיסתי אחות של בעלי חוגגת עם הורי בעלה והזמינה גם את אימה.)ועכשיו יוצא שהבני דודים שהם בגיל של בנותיי חוגגים עם סבתא משני הצדדים ועם סבא, ואילו בנותיי איתנו ועם חברים ללא ילדים בגילם ואני רואה את הרצון שלהם להיות גם בחיק המשפחה המורחבת, אבל אין... וזה עצוב לי מאוד...למרות שיודעת שנהנה עם החברים שתמיד מזמינים כשאנחנו לא עם המשפחה. טוב, שיהיה חג שמח.........

אשבל

לפעמים ילדים יכולים להפתיע ואני יודעת שאת כרגע כותבת מתוך דאגה לילדים אבל ילדים וזה היופי הגדול בהם ,יכולים להנות בכל מקום ובכל מצב מבחינתם זה חג ואם תיהיה הרגשה של חג אני בטוחה שהם יהנו! וחוץ מזה עם אמא דאגנית כמוך ואוהבת ואיכפתית אני בטוחה שיעבור עליהם סדר בכלל לא רע! כל הכבוד לך, זה כל כך לא מובן מאליו להיות קשוב לילדים .וואו.

אשבל-------

שיהיה לך חג שמח וכשר ... ותיזכרי רק משהו קטן קטנטן ,שלמרות שאתם עושים את החג עם חברים ולא עם המשפחה,חברים יכולים להיות קרובים לא פחות ממשפחה........ו.........את תיהי עם המשפחה שלך אולי בהרכב מצומצם אבל כל כך מלא!

ema67

New member
אשבל יקרה

אל תדאגי..ילדים מקבלים דברים בהמון אהבה ושמחה..הכאב הוא שלנו.. אני כול חג מחבקת חזק חזק את האחיניות ולזאת שאימי היתה מאוד קשורה אומרת לה תמיד וזה חיבוק מסבתא שרי והיא תמיד מחייכת באושר ...

efratushb

New member
אשבל...

איזה אמא נהדרת חמה וטובה והרבה היו מייחלים לאמא כמוך. כל כך אכפת לך מה הם ירגישו ואיך זה יעבור עליהם ואני חושבת כמו שמש שילדים הם עם סתגלן, היכן שיהיו יסתגלו הרבה יותר מאיתנו המבוגרים. הרי האנשים שהכי חשובים להם זה אתם וזה מה שחשוב, שאתם חוגגים יחד. ולפעמים חברים יותר קרובים ממשפחה אז זו בהחלט בחירה טובה. מאחלת לכם שתהנו ותשמחו ותאהבו ושיהיה לכם הכי כיף שבעולם... באהבה אפרת

קינגית7

New member
אשבל היקרה

כמו שכבר כתבו אחרות, הילדים יהיו בסדר. החוסר שלך הוא שעליו הייתי רוצה לשים את הדגש. החוסר הוא שלנו. אנחנו שהכרנו, אנחנו שאהבנו ונאהבנו על ידי אמותינו ונהנינו מהן כשהיו בין החיים. הדמות קיימת אצלנו, אצלך, אצלי. הקשר שהיה ואינו. אני יודעת שסדר פסח הוא אירוע חגיגי בישראל, גם בשבילי הוא פעם היה כך. אני רוצה לקוות שאצלך נבנה סדר פסח חדש, בלי אמך, אבל בצורה חדשה, עם הילדים ועם אמם של הילדים - איתך. אין לי נחמה ולא אוכל למצוא מילות נחמה בשבילך. אבל יש לך ילדים, הם כבר ימצאו מילות נחמה או חיבוקי נחמה בשבילך, גם בלי שהם ידעו. מאחלת לך רק אושר.

למעלה