רוצה לשתף

עדמה

New member
רוצה לשתף

אני בת 34 ואמא שלי ז"ל נפטרה לפני שנתיים וחצי אהבתי את אמא מאוד למרות שלא תמיד היא החזירה לי אהבה כזאת שאפשר להרגיש היו לאמא דרכים מסויימות ואחרות לתת אהבה כמו לדאוג שלא אחזור מאוחר או שאכלתי טוב וכו' לפני שאמא נפטרה היא לא דיברה איתי מעל ל3 חודשים ועד היום נורא קשה לי שנפרדנו ככה אני יודעת שהיה מאוד מאוד חשוב לה תמיד שאני אתחתן כבר ואקים משפחה ולכן היא לחצה עלי תמיד לעזוב כבר את הבית ובאמת עזבתי את הבית חצי שנה לפני שהיא נפטרה כתוצאה מהלחץ שהיא הפעילה אחרי שעזבתי את הבית עברתי תקופה שהיתה גם טובה אבל גם מאוד בודדה מצד אחד הפכתי להיות עצמאית קניתי לי רכב והתחלתי לנהוג, הכרתי חברים חדשים, למדתי לנקות ולבשל ובכלל למדתי איך להסתדר בחיים. מצד שני הרגשתי מאוד בודדה . אמא סירבה לדבר איתי ולכן הייתי נשארת בימי שישי בערב לבד בבית ובכלל היה נורא קשה הנתק הזה ממנה והבדידות הלכה וגדלה. אחרי שאמא נפטרה הבדידות רק גדלה ואיתה תחושת ההחמצה וההרגשה שלא גרמתי לאמא להיות מרוצה ממני רציתי נורא שאמא תהיה רגועה שם למעלה ושתהיה מרוצה ממני אז נכנסתי לטארנס של חיפוש זוגיות גילתי שהכל הפך להיות קשה ושוב אמא צדקה אני כבר לא הבחורה הצעירה שהרשתה לעצמה לשחק גילתי פתאום שדברים משתנים ואני הפכתי להות פחות אטרקטיבית ואף גבר כבר לא מוכן להפוך למעני עולמות( טוב חצי עולם) ושוב אמא צדקה כשאמרה לי למהר ולהזדרז ואז פגשתי בחור . בחור טוב כזה ממשפחה טובה נראה נחמד לא ממש הטעם שלי , מתנהג יפה והוא ממש התלהב ממני מהר מאוד הוא עבר לגור אצלי בבית בהתחלה אני כעסתי שהוא כל הזמן מסביבי כי כבר התרגלתי לשקט שלי אבל הבדידות והלבד גברו על הכל ופינתי לו מקום בארון. 8 חודשים שאלתי אותו מה עם חתונה והוא הסכים שאלתי אפשר להתחיל לנסות להביא ילדים והוא הסכים כמה חודשים אחרי נכנסתי להריון אבל הבחור החליט שאנחנו לא מתאימים ועזב אותי אני לבדי בהריון חודש חמישי כבר בלי אמא, בלי חבר, מעט חברים וחברות והרבה הרבה לבד אבא כועס שלא התחתנו אז הוא לא מדבר איתי כבר 5 חודשיים אחים ואחיות עוזרים ואוהבים אבל יש להם משפחות משלהם והם עסוקים מתגעגעת נורא נורא לאמא ומרגישה שעדיין היא לא מרוצה ממני ודואגת ואולי הייתה אומרת לי לנהוג אחרת ובטוח כועסת שלא התחתנתי ושנשארתי לבד. אם מישהי מזדהה עם מה שאני כותבת עם ההרגשה , הבדידות הפחד .... אם מישהי עברה חוויה דומה.. עד כמה השפיע המוות של אמא שלכן על הרצון שלכן ליצור חיים חדשים... האם בדיעבד זה היה נכון , לא נכון תחושת החמצה שלא הקשבתי שעשיתי מה שאני רוצה מלווה גם אתכן ואיך לומדים לעשות הפרדה תכתבו לי חוץ מזה אשמח להכיר. תודה

שמחה18

New member
ריגשת אותי מאוד ../images/Emo140.gif

קודם כל מזל טוב שיהיה לך בשעה טובה ואושר בע"ה עם התינוק . קראתי את סיפורך והיו דמעות בעיני , אני בטוחה שאמא שלך רצתה בשבילך את הטוב ביותר וזאת היתה דרכה, וככה החיים מתגלגלים להם אני מבינה מאוד את הגעגועים לאמא והיא ודאי לא כועסת מפני שאת ניסית והשתדלת , תהיי חזקה ופה תקבלי הרבה תמיכה ואהבה, ברוכה הבאה, חיבוקים.

אשבל1

New member
הי עדמה וברוכה הבאה

הסיפור שלך מאוד עצוב ונוגע ללב וני מזדהה מאוד עם הבדידות שלך שקיימת אצלי מאז אותו יום לפני 21 שנה ולמרות שיש לי בעל מקסים וילדים מקסימים(בלי עין הרע) הבדידות קיימת בתוכי תמיד, אני מאוד שמחה בשבילך שישהיה לך ילד שיעניק לך הרבה אהבה וגם לך יהיה למי להעניק, אני מבינה אותך שזה עומד להיות לא קל בכלל, אבל תסתכלי על החיובי שבדבר ובנוגע אלייך ואל אימך אל תחמירי עם עצמך כל כך, אני בטוחה שגם אם אימך הייתה בחיים היית עדיין בוחרת בדרך שלך לחוות את החיים גם אם הדבר לא היה לשביעות רצונה, אז תנסי לא לחפש בכל דבר ממה היא לא הייתה מרוצה אלא להפך, תחפשי ותחשבי כמה היא הייתה מעריצה אותך על האומץ שיש לך להתמודד עם הדברים ועל ההצלחות שלך. אני שמחה שיש לך תמיכה מהאחים והאחיות, בכל מקרה נשמח כאן להמשיך לשמוע עלייך ועל ההתמודדות ולתמוך ולייעץ ככל שנוכל, בהצלחה...............

ברוכה הבאה../images/Emo141.gif

הסיפור שלך לא פשוט! לא תמיד אנו פועלים נכון אבל גם להכות על חטא זה לא נכון. את עכשיו במצב רגיש...ואת צריכה לדאוג לעצמך ולחשוב איך את מסדרת את החיים שלך שתהיי מאושרת. יומנעים

קינגית7

New member
הי עדמה

אני מאמינה שבגלל שכל אחת מאיתנו היא אדם שונה, כל אחת מאיתנו מביעה אהבה בדרך אחרת. אני בטוחה שאמך אהבה אותך אהבת נפש. שימי נקודה אחרי המשפט הזה. אל תחשבי על כעס או אכזבה שהיא הייתה חשה אם.. תחיי כמו שאת מאמינה שנכון, היא כבר שילחה אותך לחיים עצמאיים לפני מותה, היא רצתה שתהיי עצמאית ותחשבי ותפעלי בזכות עצמך. זו התוצאה. אני מקווה שאת בסדר. חיבוקים.

טוב לראות אותך כאן שוב ...

אך עצוב לשמוע את הכאב שבסיפורך. אני מבינה את תחושת ההחמצה שלך. אבל כולנו חכמים בדיעבד. ברור לכולנו היינו יכולים לכלכל את חיינו בצורה אחרת, נבונה יותר, לו היינו יודעים מראש מה יהיו התוצאות של מעשינו. אבל זה הרי לא אפשרי, ולכן אני חושבת שלטובתך כדאי שתפסיקי לענות את עצמך במחשבות האלה. ברגע נתון עשית מה שהבנת שהוא הטוב ביותר בשבילך. ואולי באותו רגע נתון זה אכן מה שהיה הכי מתאים בשבילך. המצב עכשיו לא קל - את בהריון, ועם כל השמחה שבזה - שוב ננטשת, הפעם על ידי בן זוגך. האם יש לך תמיכה ממקורות אחרים? קרובי משפחה, חברות, אמהות חד הוריות שאת מכירה? אני חושבת שזה הזמן לבנות לעצמך רשת תמיכה, שמן הסתם תזדקקי לה מאוד בזמן הקרוב. אני ממליצה לך לעשות חיפוש בתפוז - יש כאן פורומים שיכולים להיות רלוונטיים לך - פורומים של הריון, פורום של אמהות יחידניות. כמובן שזה לא במקומנו ... זה בנוסף, רק כדי להעשיר לך את פוטנציאל מעגל התמיכה. הייתי מאוד שמחה אם היית יכולה לספר מה היא באמת התמיכה שלך, ואיך את מתכוונת להתארגן כדי לספק לעצמך תמיכה. אשמח מאוד אם תשתפי, ואשמח מאוד אם באמת נוכל לחזק אותך מעט ולחבק אותך בזמן הזה שאת כל כך זקוקה בו לחיבוק ...

למעלה