רוצה לשתף

רוצה לשתף

אחרי שנתיים וחצי ברחבת הריקודים אני פורשת לתקופה. מאוד קשה ומאוד עצוב. מקווה שאחזור מלאת כוחות. תמשיכו לרקוד............

לו לו

New member
מה את מצפה מהודעה כזו ?

1. שישאלו אותך למה ? 2. שישאלו מי את והיכן רקדת ? 3. שישאלו במה אפשר לעזור ? הכי חשוב שתזכרי, יש גם ללא ריקודי עם.

מה נסגר איתך????

ואם היא מרשה לעצמה לבקש קצת אמפתיה... מה רע? אני דווקא מבינה ומזדהה ולמרות מה שכתבת, מבחינתי חיים בלי ריקודי עם נראים חסרים - גם אם הם לא נחשבים לעשיה מאוד משמעותית. יש בריקודי אפשרות להרבה שחרור של לחצים והתפרקות. יש בהם גם חוויה חברתית.יש בהם הנאה וחלק גדול מהרוקדים מצליח להכניס לתוך צעדי הריקוד הקבועים גם משהו אישי.

לו לו

New member
../images/Emo52.gif זו לא הייתה הכוונה

זה לא נכתב על מנת לפגוע. אבל, כשמישהו שאתה לא מציין עובדה יבשה ללא הסבר, כיצד את רוצה שנתייחס ? אני לא רוצה להישמע חטטן, אבל התכוונתי למה שכתבתי ולא בציניות. וד"א, אני זכר.

מקווה שהתקופה תעבור לך מהר

אני לא יודעת את סיבת הפרישה (המוקדמת), אם היא חיובית או שלילית (נקווה שחיובית), אך את בעצמך מציינת שאת פורשת לתקופה, אז המטרה היא לחזור
. יש אור בקצה המנהרה
מקווה שתקופה הפרישה תהיה קצרה ותעבור לך מהר ובכיף (אם סיבות הפרישה לא שליליות). רק אל תשכחי לחזור, גם אם בהתחלה יהיה קצת קשה, ותתקלי בהרבה ריקודים שאת לא מכירה... לאט לאט תתגברי על הפער (שבכל מקרה רובו יעלם עם הזמן). מאמינה שאם הריקודים יושבים אצלך, אז הרגליים ימשיכו לזרום איתם גם אחרי תקופת הפרישה.
בינתיים, את יכולה להתעדכן פה מה קורה בהרקדות השונות.

../images/Emo204.gif אופס... אז אני לוקחת בחזרה

את ה
ושולחת לה במקומה
וגם
... ובהסתמך על אחרים גם

להנאה קטנה

אני בהחלט מבין לליבך. כל אחד מאיתנו, בשלב כזה או אחר, נקעה רגלו מהריקודים, והיה זקוק להפסקה קצרה על מנת לנוח ובעיקר להתגעגע. בשנים בהן אני רוקד עשיתי המון הפסקות, רובן מאונס (מילואים, מחלות, נקעים, שברים), ומיעוטן מרצון,(לא בא לי יותר) ובכל פעם שבתי במשנה מרץ וחשק לרחבת הריקודים. אני מקוה שאחרי תקופה לא ארוכה ישוב לך החשק לריקודים, וגם אם לא - העיקר שתעשי את מה שאת אוהבת.

למעלה