רוצה לשתף

אמאעדי33

New member
רוצה לשתף

הי, רק רציתי לספר עד כמה אני גאה בילדים שלי ! יש לי 2 ילדים עם צליאק, הם עשו בדיקות דם ואתמול קיבלנו תוצאות והבדיקות מצוינות ומראות שהם נקיים מגלוטן. בתי, בת ה-11 בדיאטה כבר 5 וחצי שנים ובני, בן ה-4 בדיאטה שנתיים. לילדה שלי לא דאגתי אך לגבי הבן שלי קצת חששתי אבל התוצאות כאן וכפי שכולם אומרים לי הוא שומר על דיאטה ברצינות רבה. אני גאה בהם וביכולת העצומה שלהם לעמוד מול כל הפיתוים שקיימים בבית הספר, בגן, בימי הולדת, מסיבות וכו'... ומקווה שכל אלה שמדי פעם טועמים אזה בורקס או קרואסון יבינו שאין זו אגדה ושאין דבר העומד בפני הרצון. בריאות לכולם !

shavririt

New member
צודקת- ילדים ואמא משו משו...../images/Emo66.gif

וזה מזכיר לי איזו תורנות בקוו החם, בבוקר, שבו התקשרה אלי ילדה, בהפסקה מבית הספר, ואמרה לי בבהלה שהיא אכלה חטיף שכיבדו אותה, ועכשיו היא דואגת מה יקרה לה... גם זו ילדה שלקחה אחריות על עצמה, וכמובן שהרגעתי אותה שטוב שהיא מקפידה, ושלהבא כדאי לברר לפני שאוכלת, אבל לא יקרה לה דבר מטעות כזו (מקסימום "בילוי" בשירותים..).

עדות עצמית...

כ"ילד" בעצמי (רק בן 21...
), אני יכול להעיד שזה לא רק הרצון להיות בריא (ומכאן גם הצורך לשמור על הדיאטה), אלא גם הרצון לא להרגיש רע, עם כל הכאבים, וכמו שקראתי פה בפורום, "בטן הריונית"
אחרי דיאטה נטולת גלוטן בת 7 שנים לערך, אני יכול לומר על עצמי שאני נהנה לומר לא לאנשים שמציעים לי אוכל (ואחר כך הם מבקשים סליחה כשמבינים שאסור לי ואני לא סולח להם... חיחיחי). אבל כל אחד והתחושות לא וה"קבלה" (מלשון לקבל) שלו את המחלה ותוצאותיה... רק בריאות לכווווווווולם

למעלה