רוצה לשתף

גלים

New member
רוצה לשתף

מה עובר עלי מאז שהוחלט לתת לנו להיות הורים לילד מאומץ כבר עבר כמעט חודש והצפייה לטלפון שיבשר את בוא ילדנו אני מרגישה כמו אישה בסוף חודש תשיעי שכל רגע עלולה ללדת ההבדל הוא שבהריון יש סיום תהליך שזה הילד ובאימוץ זה נתון בידים של אחרים מה שמשאיר בתחושה של חוסר אונים אני מוצאת את עצמי יושבת בכיסא הנדנדה בחדר שהכנו לו ומהרהרת ומדמינת אייך אני מחזיקה את הילד שכל כך ציפנו לו ובליבי מתפשטת חמימות קשה לתאר מה הרגשות שאני מרגישה שאני מחכה לילד מחכה לצלצול וכל יום שעובר וזה לא מתרחש מותיר אותי עצובה אולי מה שמחזיק אותי עכשיו זה הדימיון אייך אני מטפלת בילד אני מנסה לדמיין אותו אייך הוא נראה אולי הוא כבר נולד בעצם ומחכה לאישור אולי הוא כבר בבית התינוקות ממתין כמוני להורים אני מחכה לרגע שבו אני אחזיק אותו בזרועותיי ועינינו יתאחדו במבט הראשון שנים אני מחכה לרגע הזה ואני מאחלת שבקרוב זה יגיע שהכמיהה הזאת לילד תתממש במהרה זה יכול לקרות כל יום כל יום טומן בחובו את ההפתעה את הרגע שבו זה יקרה הכנו כבר את הכל את החדר את הציוד שממתין להשתחרר ברגע שיהיה הילד והלב שמשתוקק לחבק אותו ולעטוף אותו בהמון של אהבה

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif גל גל מתוקה ../images/Emo23.gif

מחזיקה אצבעות שיגיע כבר מהרררררררר
שולחת לך
ענקיייי ושמהר הדימיון יהפוך למציאות היום לא יודעת מה קרה לא הולך לי להיכנס לצאט מנסה שוב פעם
שיר

shira^

New member
מחזיקה אצבעות שיגיע היום המאושר

במהרה ותוכלי כבר לחבק את תינוקך. הצלחת לרגש אותי עם תיאורך המקסים.

מיכל@ל

New member
גלגלונת...

אתם שניכם אנשים גיבורים ואמיצים. אף אחד לא היה מסוגל לעבור כל כך הרבה ולהמשיך להאבק שנים על גבי שני על זכותכם להיות הורים. אוטוטו חמודה... זה כבר כל כך קרוב... תני לנו להחזיק לך את היד ולחזק אותך בימים האלה של ההמתנה הקשה,דמייני לעצמך את ראש השנה עם הגוזל הקטן ואיך המשפחה חוגגת איתכם. עוד קצת...

צילהה

New member
כל הברכות!

שלום רב גלים אני מכירה היטב את ההרגשה - לחכות לטלפון שיצלצל ולילד שיגיע! אני אימצתי ילדה גדולה, היא הייתה בת 10 וחצי כשהגיעה אלי לאימוץ. הלב דפק מהתרגשות, מפחד, מכמיהה להגשים צורך אדיר בתוכי ואת כל שאר שהגשות ההמוכרים גם לך בוודאי- הכל הכל היה כדאי! אין לתאר את חיי בלי בתי! המון הצלחה שקט פנימי עדין שיכוון את הדרך אל הלב באהבה.

edn

New member
צילה

התרגשתי שקראתי שאימצת ילדה גדולה כי בד"כ מאמצים ילדים קטנים וזה פשוט עשה לי משהו בלב

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif מצטרפת לדברים של אחותי ..

באמת צילה הזזת לי מיתר בלב כל הכבוד על האומץ לאמץ ילדה גדולה למרות הקשיים
שיר

מיכל@ל

New member
ברוכה הבאה צילה ../images/Emo39.gif

כל כך קיוויתי שתכנס לכאן מישהי שאימצה ילדים גדולים. הייתי מאוד שמחה לשמוע על כך,אני מתארת לעצמי שזה מסע לגמרי לא קל... שמחים שאת כאן

גלים

New member
המון תודה לכם שאתם איתי זה מקל

על ההמתנה שנראית כמו אין לה סוף חשוב כל כך הפורום שלנו כאן אני יכולה לשתף מה שאני מרגישה ויבינו על מה אני מדברת למדתי המון כאן באהבה גל גל

טלי ל.

New member
גל גל..רק עוד קצת.. ../images/Emo20.gif

והכל יהיה מאחוריכם..תמשיכו להיות גיבורים..זו התקופה הכי קשה אבל הפיצוי.....יהיה שווה את הכל..
מחזקים אתכם ומחזיקים אצבעות לטלפון במהרה..

English

New member
התאור שלך מתאים למצבי

גם אני בהמתנה המתישה הזאת, וגם אני משווה אותה להריון. כשטסנו להביא את התינוקת סיפרתי לכל העולם שאני בסוף תשיעי, עם יום לידה ידוע מראש. ואז כשהפסדנו במשפט הרגשתי כאילו חזרתי לשביעי... אני משקיעה את עצמי בעבודה ומשתדלת להתרחק ממקומות שמוכרים דברי תינוקות כי כל הזמן בא לי לקנות לה בגדים וקשקושים. אבל בגלל האכזבה הזאת שכבר דאגנו לכיסא בטיחות למכונית שבכלל יהיה קטן לה עד שתגיע ארצה, והבגדים שכבר קניתי והיא גדלה בלעדיהם אני פחות מפרגנת לעצמי את הדמיונות של איך ומה יהיה. אני רק רוצה שכבר יהיה. מאחלת לך שתממשי בקרוב את כל האהבה שלך. מנסיון עם הבן, הם יוצאים עוד יותר ממה שדמיינו. כי את האהבה הזאת לילד היא חזקה ממה שמדמיינים מראש.

מיכל@ל

New member
זה סיוט,אין מילה אחרת להגדיר את זה

אם לפחות היית יודעת שיש תאריך וזהו זו היתה חצי נחמה,אבל ההמתנה הזאת ללא נודע... לא יודעת איך את מחזיקה מעמד. נורא עצוב שהדרך להורות עבור מאמצים כרוכה בכל כך הרבה קשיים ואי ודאות. מקווה שהסוף הטוב יגיע מהר

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif בהחלט סיוט מחזיקה ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

שיעבור מהר...
שיר

bilbig

New member
אינגליש יקרה, אני המומה, הפסדת

במשפט??? אז מה יהיה???אני לא יודעת אם סיפרתי פה בפורום, אבל לי קרה משהו די דומה.. ראש העמותה שלנו פה סיפר (אח"כ התברר שזה שקר) שהילדה עברה בית משפט והכל בסדר. לקחתי חופשת לידה מהעבודה, הביאו לי מחליפה, קניתי בגדים וכו´, נכנסתי לשיפוצים של הבית ובסוף מה שקרה לא היו דברים מעולם והכל התברר כשקר. אני כל כך מבינה את מה שעובר עלייך כי ההמתנה היא נוראית ומתישה ובמיוחד כשצריך עכשיו להלחם בתקופה שרומניה סגורה. באמת, מכל הלב, מחזיקה לך ולגלים אצבעות ומי יתן וזה שלמעלה ישמע.. שלכם, חדווה

English

New member
בילביג יקרה

כבר סיפרתי בעבר אבל אחזור על הסיפור: טסנו למשפט בהרכב מלא: בעלי הבן ואני. המשפט היה אמור לעבור בשלום כמו שהיה עם הבן, אבל השופטת הפתיעה ופסקה נגד. היא הסתמכה על סעיף שלדברי המתווך טרם נכנס לתוקף, ואכן כשפורסם פסק הדין המלא הסעיף שונה...כל זה קרה ביוני. בכל אופן בספטמבר יש לנו ערעור שהפעם לא נשתתף בו. אם זכינו אטוס לשם ואם לא... לא רוצה אפילו לחשוב על זה. גם אם נזכה זה לא לגמרי סוף הסיפור כי המשפחה הביולוגית מקבלת שבועיים מבית המשפט להתחרט וכולי תפילה שלא יממשו את הזכות. רק בסוף השבועיים הסיפור נחשב סגור, ויש עוד שבוע של סידורים בירוקרטיים.

bilbig

New member
היי לאינגליש- את הסיפור שלך קראתי .

והייתי המומה. (חשבתי לתומי שזה רק ברומניה...) אני ממתינה לילדה שלי כבר שנתיים בגלל שטויות של העמותה הרומנית והעמותה הישראלית.ולא רק זה, בגלל השקרים שלהם יצאתי לחופשת לידה מהעבודה, מצאו לי מחליפה ומאוחר יותר עברתי לתפקיד אחר. לצערינו לא הכל הולך חלק במיוחד בארצות כאלו. יש פתגם שאומר "בצער תילדי בנים" מסתבר שזה רלוונטי גם לאימוצים. תהיי אופטימית. אני מחזיקה לך אצבעות ובאמת מכל הלב מתפללת עבורך. אם תאמיני שהכל יהיה טוב ובסוף תקבלי את הקטנה הנבואה תגשים את עצמה!! תאמיני בזה ותיראי שזה יתגשם (זה מה שמחזיק אותי!! למרות שיש ימים שאני נשברת לחלוטין ) שלך, מכל הלב חדווה תאמיני בזה ותיראי!! אני תקווה

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif אינגליש יקרה מחזיקה לך ../images/Emo45.gif

שיעבור מהר והכי טוב שאפשר שולחת לך שק של כח להמשך ו
שיר

גלים

New member
אינגליש יקרה ../images/Emo24.gif

מצטערת שהפסדתם במשפט אחרי כל הציפיה וההכנות והתחושה היא באמת כאילו ההריון נגמר בלשון המעטה אני הרגשתי כאילו כל חודש שעבר בהריון הרגשי ואז שהכל נגמר הרגשתי כאילו הפלתי ושוב ריקה מאחלת לך המון כוחות ומחזקת אותך ושבקרוב נחבוק את הקטנים שלנו

למעלה