רוצה לשתף.

mor mor

New member
רוצה לשתף.

היי לכולם.... אני בת 26 בעלי בן 35... נשואים שנה....אוהבים מאוד אני בטיפולי פוריות להכנס להריון כבר 8 חודשים (משזה אומר הרבה הורמונים). קצת בעיות בזוגיות....ריבים על שטויות...היה אף איום להיפרד...ואז החלטנו להישאר ביחד כי האהבה שלנו חזקה. אני לא יכולה להסתיר יש מספר בעיות ביני לבינו, על עקשנות, על כך שאני רגישה ופועלת לעיתים בצורה ילדותית עלפי דבריו "משחקת"...הוא טוען שאני לא כנה עם עצמי וזה מטריף אותו... עלכך שאני עצבנית ואין לו סבלנות עליי... בקצרה פירטתי כל מיני דברים קטנים... התחלנו לפני שבועיים טיפול אצל מישהי פסיכולוגית....היינו אצלה פעמיים, ובעלי לא מרגיש שהיא עושה משהו...והחליט להפסיק. אך הוא מעוניין שנלך בכל זאת לכמה מפגשים אצל מישהי אחרת, שבאמת נתקן את מה שצריך. אני מסכימה איתו שאם לא טוב לו עם האישה שהלכנו אליה, שהיא מקסימה לדעתי וגם שמעתי עליה רבות שבחים טובים נלך למישהי אחרת. נפתחנו בשיחות איתה הרבה ואמרתי לו גם דברים שלא היה לי אומץ להגיד אותם בהזדמנות אחרת...והוא דיי נפגע ממני....שאני נגדו ומחפשת מה להאשים אותו. ואז הוא אמר, הטיפול עשה רע יותר ממה שהיה... אז מה הוא מצפה? חייבים הריי להוציא מבפנים. אני מחפשת מישהי/משהו יועץ נישואים, מישהו/י מכירים באזור השרון.... וגם שלא יהיה יקר כי אנחנו מאוד קצרים בכסף.

seeyou

New member
חייבים הריי להוציא מבפנים?../images/Emo8.gif

מספרים(בדיחה!) שמוצאים את משה הקטן בבכי רב מהברכה הציבורית למה? הוא שואל בבכי בגלל שאתה משתין בברכה,עונים לו אבל כולם עושים את זה,קטנים וגדולים כאחד,עונה משה... נכון,אבל לא מהמקפצה!! גם עם הטענה שלך ,חושב שזה אותו דבר-"חייבים הריי להוציא מבפנים"! לא חייבים כלום! ואם כבר תלוי בזמן ,במקום,באדם... כאשר פולטים מילה אי אפשר להחזיר אותה והיא תמשיך לכרסם כול החיים.. תרשמי לעצמך את התלונות-ביומן סודי-זה ייתן לך תמונה מצב ותוצאות יותר טובות מאשר צד שלישי בזוגיות-יועצים.... אני אישית נגד זה.... שוב בדיחה... זוג מנסה להיכנס להריון ולא מצליח הולכים לרופא אשר בודק אותם ולא מוצה סיבה בריאותית שמצדיקה את המצב הרופא פונה לזוג ואומר -"הבעיה שאתם לא יודעים איך לעשות ילדים"! מהההה!הזוג עונים,ניסינו כול התנוחות למרות זאת,אתה,פונה הרופא לבעל,לא יודעה להחדיר... מה עושים,שואלים בני הזוג? אני מוכן "להדגים" לכם באופן מעשי! מביטים בני הזוג אחד על השני,ומסכימים,הרי הוא רופא.... וכך כול יום האישה הייתה נשכבת במשרדו של הרופא כאשר הבעל יושב לו בנוח והרופא מדגים...נכנסים ישר 3 ס"מ,סיבוב קטן עם הישבן ימינה,עוד 2 ס"מ,עוד סיבוב לצד השני... אחרי כמה ימים הבעל עצוב אומר לרופא שמע אם לא היה דיפלומה שלך על הקיר הייתי אומר שאתה סתם מזיין את איישתי! יום נעים יוסי

אל תחליפי יועצת

אם הגעתם למצב שנפתחתם, גם אם הוא חש נפגע, טפלו בזה עם אותה יועצת, זה סימן שנגעתם בדבר שנכון לטפל בו. כל החלפה של יועצ/ת בשלב זה ובגלל סיבה זו תהיה בריחה. בהצלחה

mor mor

New member
בעלי לא רוצה

לא נראה לי הגיוני שהכריח ואאלץ אותו לעשות משהו שאינו רוצה. הוא רוצה להמשיך בטיפול אך אצל מישה אחר...

להכריח בודאי שלא

נסי לדבר על ליבו שאם נגעתם כבר בנקודה כואבת, הרי שניתנה לכם הזדמנות להבהיר לעצמכם היכן עוד בחיים הוא נפגע ממך (ללא כוונה תחילה אלא רק בגלל הבדלים בסגנון התקשורת שלכם). יעוץ ללא נגיעה בכאב הינו משהו תיאורטי ולכן כדאי שלא תחליפו מטפלת בשלב זה כי האשמה שלה היא התרחקות ממהות העניין שביניכם.

adam33

New member
אכן יש משהו בדבריו

בכדי שטיפול יצליח המטפל צריך להיות מקובל על שנכם מה שבפועל הוא מרגיש שבעצם הלכתם למישהי שהיא יותר בעדך ואת רק " מלכלכת" עליו בפניה ולכן היתי מציע פחות להתרכז בפסיכולוגית ויותר ביועצת נישואין כמו כן היתי מציע לומר את הדברים ישירות אחד לשני אבל עם הפסקה של חמש דקות לאחר המריבה לפעמים יש מצב שאת רוצה להוציא דברים בפניו לאחר מילים שהוא מטיח בך תנסי להבליג ולתת לו לשחרר קיטור ורק לאחר זמן שהוא רגוע לנסות לענות לו בצורה שהית רוצה לפעמים המריבה ניראת כמריבה כשבפועל היא רק שחרור קיטור... אני מאמין אם את תתחילי בכך אזיי תראי שינויים בפועל... בהצלחה..

mor mor

New member
תודה אנסה את עצתך

אולי מכיר יועצת נישואין באזור מרכז-השרון....?

למעלה