רוצה לשתף

tamidb

New member
רוצה לשתף

מילה הקטנה שרק הצטרפה למשפחתנו, היום אושפזה ל10 ימים עם מתיחה לרגל. למיה יש בעיה עם מפרק הירך וכנראה גם תצטרך ניתוח. מה מי ששם למעלה לא מרחם על ילדי הגן-גם עכשיו נפל עליה הניתוק מאמה והמעבר למשפחה אומנת וגם זה. מענין כיצד היפראקטיבית שכמותה תשרוד 10 ימים במיטה מקובעת. אז זהו פרקתי. עוד מעט אצא לעשות לילה איתה .

מצטרפת ללאה

שיעבור לכולכם בקלות.

kokopeli 1

New member
../images/Emo24.gif שיעבור בהצלחה ובכלל

אולי מזלה שפר עליה בכך שהיא תעבור את הניתוח הזה איתכם, שמטפלים בה ואוהבים אותה ונותנים לה ביטחון. בהצלחה

הילהל

New member
החלמה מהירה למיה

אני מציעה לך לנסות לשאול בפורום "הורים לילדים עם מחלות" איך מתמודדים עם תקופה של קיבוע למיטה. אמנם, שם מדובר על מחלות מתמשכות - אבל אני בטוחה שהנשים הנהדרות שם ישמחו לתת לך עצות ורעיונות.

ליאת +

New member
קשה

באמת שזה לא קל- בטח שלא לה וגם לא לכם. נקודת אור קטנה שאני יכולה לחשוב עליה- 5 הימים שאביתר היה מאושפז בבית חולים היוו דווקא הזדמנות להמון רגעים של קירבה איתו. לצד החששות והבדיקות הלא נעימות היו גם המון שעות של אחת מאיתנו יחד איתו, כשהוא היה במוקד- בלי הלחצים הרגילים שיש בבית. הוא גם התנהג במיטבו- שיתף פעולה, לא התעקש על דברים וכו'. אם כבר היו בעיות- זה היה אחר כך- כשחזרנו הביתה. אולי זה יהיה ככה גם בינכם לבין מיה- תקופה אינטניסיבית של התקרבות והכרות איתה. בהצלחה!

tamidb

New member
תודה לכל התומכים והמעודדים

באמת יש משהו בקשר שמתהדק רק חבל לי שהחוויה של הקירבה והחום צריכה להיות מלווה דווקא עם כאבים. אני מפחדת שמיה תעשה קישור לא נכון כאילו אנחנו הרעים שגרמנו לה להיות בבית -חולים וגרמנו לכל הסבל.

למעלה