רוצה לשתף!!

לייטלי

New member
רוצה לשתף!!

שלום לכולם.. אני קרה בבית קרקע ויש לי כלב פקינז מעורב.. בשכונה שלנו ישנם 2 כלבים זכר (שמו: "הבלונידיני") ונקבה :) "פלורה") שאנחנו מאוד אוהבים, כלבי רחוב דרך אגב.. אבל בכל יום נותנים לאכול ולשתות. הכלבה מיוחמת ובחוץ יש את הכלב הבלונדיני ועוד כלב שבא עקב הייחום של הנקבה ולא מפסיק לנשוך את הכלב... כשיצאנו אני ואחותי כדי לגרש את הכלב ההוא שנושך את הכלב "הבלונדיני" של השכונה הם התחילו לרדוף אחד אחרי השני עד שהכלב "הבלונדיני" התמוטט מהחום.. כמובן שבמיידית הכנסנו לו מים קרים לפה ושפכתי עליו מים וקרח כדי שהטמפרטורות גוף שלו יירדו.. כעת הוא מרגיש יותר טוב והוא בצל עם קערת מים קרה ושקית מלאה בקרח ומים ליד הגוף שלו כדי שחום יירד. עשיתי טוב? יש לעשות עוד משהו? תודה!!

לעקר את הנקבה ../images/Emo10.gif

או שבעוד כמה חודשים יצטרפו לכלבי הרחוב שלכם גם חבורת גורים, ואז בטוח תהיה נשמה טובה שתקרא לעיריה ../images/Emo4.gif לגבי הכלב - אם הוא מאושש זה טוב. אני הייתי לוקחת לוטרינר שייתן לו קצת נוזלים, אבל אני מניחה שזה לא אפשרי. באיזה איזור מדובר?

לייטלי

New member
אמ... אז ככה..

היא לא הכלבה שלנו.. היא לא שייכת לאף אחד פשוט אנחנו, השכנים, כחובבי כלבים פשוט מטפלים בהם. כבר היו גורים בעבר ואף אחד לא קרה למשטרה.. עכשיו יצאתי אליו שוב.. הוא כבר לא נושם בכבדות ושום שמתי לו מים. מצבו השתפר. מדובר באיזור הדרום.

goolo123

New member
לגורים ברחוב אין עתיד...

אנא עקרי את האמא...יש עכשיו מחירים מוזלים לעיקור כלבים חסרי בית!

למעלה