רוצה לשתף..

כן זה חשוב

אבל מה שאנחנו יודעים זה, שהיא מתערבת לו בכל דבר - הוא מערב אותה בכל דבר. כי ככה הוא יכל להגיד לה מה הוא עשה באותו יום ועל מה היא צריכה לפתוח את הארנק. (ומילא התפריט המיוחד שלו אבל גם בגדים)
גבר בן 35 שמדבר עם אמא 4 פעמים ביום.

אנחנו לא יודעים כלום על הקשר של האם עם הכותבת. היא לא כתבה על זה בכלל.

ולבסוף היא ציינה את נושא הכלבה, שפה, מחבבת או לא, יש אסרטיביות בסיסית. לא ברור לי איך הכלבה מגיעה לבקר בבית שאפשר לומר מרעיל אותה ברמה מסויימת, ומה זה היחס האנמי הזה לסיטואציה.
אז אם לא אכפת להם לנקות אחרי כלבה סובלת, לנו לא צריך להיות אכפת גם. אם אכפת להם, שיפעלו וישנו את המצב.

בשורה התחתונה,היא לא יכולה לשנות מצב שאף אחד חוץ ממנה לא רוצה לשנות. לא החמות לעתיד ובטח ובטח לא הבן זוג.

p o o p i

New member
נכון

וזה באמת פתולוגי שהוא מספר לאמא שלו הכל ומדבר איתה 4 פעמים ביום.
גם בעלי בקשר יום יומי עם אמא שלו אבל לא 4 פעמים....
וכן, חייבים להיות אסרטיביים (למדתי על בשרי)

נכון

אין ברירה אלא לגלות אסרטיביות בחיים. ישנם אנשים שמערבבים בין אסרטיבי לאגרסיבי וחבל. יכל להיות קו דק בינהם ויכל להיות הבדל של שמיים וארץ. ולפעמים צריך להתאמן וללמוד איך. לא כל אחד נולד עם היכולת הטבעית לאסרטיביות, בדיוק בגלל זה ניתן ללמוד או לעבוד עליה.
לדבר עם הורה אחת ליום נראה לי לגטימי (מודה שלא יוצא לי כל יום), לדבר 4 פעמים סתם, כשאין אירוע יוצא דופן זה בהחלט מוגזם.

כשחמי נתן משהו אסור לכלבה שלי

בצורה מפורשת הודענו לחמותי, שהם לא יהיו לבד עם הילדים, כי אי אפשר לסמוך עליהם.

את בחורה מאוד אסרטיבית

ואם תשימי לב, זה לא המקרה פה.
אמנם אישית לא היתי קושרת בין כלב לילד, אבל אין ספק שהם לא צריכים להיות לבד עם הכלב.

בגיל 35 הוא עוד חולם להצליח בגדול בתחום

הספורטיבי?
לא נעים לי להגיד אבל בגיל 35 פורשים מספורט וגם אם לא אז נשארו אולי עוד שנתיים שלוש........
מתי הוא מתכוון לממש את עצמו בדיוק?
הכל מתקשר לבעיית האמא,הבחור הזה כנראה לא שם לב בן כמה הוא ומכן כל הבעיות

לדעתי להתרחק

אני יודעת להגיד לך מה אני חושבת ומרגישה בקשר

לזה, כי אני נכנסתי לזוגיות ובדקתי טוב טוב את היחסים בין חמותי לבעלי - זה היה לי מאוד חשוב, אבל בגלל נסיון החיים שלי.
אני לא חושבת שחמותך לעתיד צריכה להיות בכלל פונקציה במערכת היחסים או בחתונה.

כשמתחתנים חשוב לראות מה השאיפות המשותפות, אם יש לכם בכלל כסף להתחתן (את בעצם כותבת שהוא לא מכלכל את עצמו, הבנתי נכון?),
מה אתם חושבים על גידול ילדים ועוד.

האם חמותך משפיעה על חיי היומיום שלכם?
איך ארוסך מגיב כשאמא שלו רוצה משהו שמנוגד לרצון שלו? נגיד דורשת משהו שהוא לא יכול או רוצה לעשות?
איך הוא הגיב כשפגעה בך? עמד לצידך או אמר לך "אבל שכחת שזו אמא שלי?"

ועוד שאלה שאת צריכה לשאול את עצמך, זה למה לא לקחת את הכלבה ויצאת מהבית ברגע שהגישה לה דברים שאסור לה לאכול? את מפחדת שאם תגיבי לא טוב היא תפסיק לממן את ארוסך?

למעלה