רוצה לשתף...

מיטל225

New member
רוצה לשתף...

היי, בעברי הרחוק מאוד (גיל 20 בערך). כתבתי בפורום של walla. אז הייתי נורא מפוחדת עם המון קושי לקבל את עצמי. בחרתי להכנס היום ולחפש דברים שכתבתי, לראות את הדרך שעברתי. אז חשבתי לשתף אתכן במשהו, מהמקום בו הייתי. ליל האהבה האסורה... רק ללילה אחד לילה האהבה האסורה לילה לאהבה שתרפא את שנינו מהכל לילה אחד לאהוב בלי מילים לילה אחד להרגיש בלי לגעת לילה של אהבה לילה של שנינו לבד אל תפחדי הלילה הזה ירפא אותנו לילה אהבה אסורה לילה של שיכרון חושים רק את ואני בלי מילים לילה של אהבה כ"כ טהורה כי אני כ"כ אוהבת אותך!!!! אשמח לשמוע את דעתכן...

מיטל225

New member
משהו נוסף...

קבר האהבה! אם רק תרצי אותי כמו שאני רוצה אותך אילו רק הייתי נכנסת לתוכך אוהבת אותך מבפנים כמו פעם אז שאהבנו והכל היה וורוד היום אני פה לבד מפחדת מאהבה מי היה מאמין שאפחד מאהבה ?? זה כמו לפחד מעצמך זהו הפסקתי להדליק נרות נשמה הפסקתי להניח פרחים על הקבר שלנו על הקבר שלי רוצה להמשיך הלאה אבל הדמעות לא נותנות לי דמעות האהבה שמזכירות לי אותך שמזכירות לי שהאהבה מתה יחד איתך בקבר האהבה שלנו!!!!!! וואו כמה עברתי מאז... מדהים!

../images/Emo140.gif

אני לא ממש יכולה לדעת כמה עברת, כי לא הכרתי (או מכירה)... אבל אני יודעת שכשאני קוראת דברים שכתבתי בגיל 18, אני מרגישה את הזמן שעבר... את הגדילה שעברתי.. כל כך יפה לקרוא מילים של תחילת דרך.. של תמימות... של גיל 20... זה מה ששמעתי במילותייך.. וזה מקסים בעיניי... נקי.. אפילו טהור... כאילו נסתכל על התמונות של ילדותינו... שבוע נפלא

טורטיתת

New member
מרגש.

עכשיו שאני קורא אותך אני גם רואה אותך . מחברת את מה שהספקתי להכיר בך, מחברת את המילים שלך לאהבה שלך היום ("ציפור מדבר1" ד"ש ענקי) ורואה את התהליך שעברת עם עצמך. קצת מקנאה בך אפילו. לא קל לקבור אהבה ולהדליק נרות נשמה, רצית להמשיך ביקשת להמשיך זה ברור, אבל דעי לך שאותן דימעות אהבה בעצם, כיבו את הנרות על "הקבר החם". והן אלה שגרמו לך למצוא אהבה טהורה אמיתית נדירה עם שקט וחוזק כמו שיש רק במדבריות רחוקות. אהבתי מאוד: "מי היה מאמין שאפחד מאהבה ?? זה כמו לפחד מעצמך" (אני שמחה שהכרתי אותכן) ♥ ♥

מיטלוש

השירים הללו מבטאים תום וטוהר של בחורה צעירה מאוהבת - וזה יפה ומרגש. הזמן והניסיון אולי העלימו את התום אבל הטוהר בהחלט נוכח! אני שמחה שהשתחררת ושאת היום במקום אחר.

פאמקי

New member
הבחירה שעשית,

לגעת שוב בתכנים, מוכיחה עד כמה ההווה חשוב, אך העבר חשוב גם הוא. מהמעט שהכרתי אותך, אני חווה אשה שעושה עבודה מדהימה עם עצמה. שהיום נמצאת במקום אחר ממה שהייתה אתמול וממה שתהיה מחר. הקסם של העבר לא פג, אך התובנות ממשיכות להגיע.

למעלה