רוצה לשתף

shanee15

New member
רוצה לשתף

רציתי ללמוד תפירה אז התחלתי עם קורס תפירה במכון יעל שלא הועיל לי יותר מדי (שיטות לימוד קצת מוזרות לטעמי, וגם לא מתנסים בתפירה במהלך השיעור), אז המשכתי לזרוק את כספי בקורס תפירה במסגרת לימודי החוץ של שנקר, שם למדתי להוציא 3 גזרות של בורדה....בכל אחד מהמכוני לימוד ישבתי בשיעור עם עוד 15 בנות ומיותר לציין שההספק שלי כתלמידה, התועלת שלי מהשיעור ותשומת הלב של המורה היו לוקים בחסר בלשון המעטה.תיכננתי להמשיך את לימודי בשנקר ולהירשם לקורס תדמיתנות אך לאחר מחשבה עמוקה והתייעצות החלטתי ללמוד במסגרת שיעורים פרטיים. פירסמתי הודעה בפורום שאני מחפשת מורה פרטית, קיבלתי כמה המלצות חמות ובסופו של דבר רות מלר הפנתה אותי למורה בשם אירית לוי מכפר יונה (אני מקיבוץ אייל וזה היה הכי קרוב). לאחר 3 שיעורים אני רוצה לשתף אתכם שאני עוברת חוויה מדהימה כתלמידה. ההספק אדיר, הלמידה משתלמת, היחס יוצא מגדר הרגיל והמורה, מלבד היותר בן אדם מקסים,גם מקצועית ובעלת ידע וניסיון רב. זה אמנם יותר יקר PER שיעור אבל מה שלמדתי ב- 3 שיעורים האחרונים משתווה מבחינתיל- 3 חודשים של קורס תפירה כזה או אחר, במכון עלום בבני ברק או בבי"ס נחשב ויוקרתי כשנקר.בקיצור, מומלץ בחום!!!!! בהזדמנות הזאת אני רוצה להודות לרות מלר על ההמלצה המוצלחת - תודה

למעלה