רוצה לשתף...

נחמדמדה

New member
רוצה לשתף...

אז ככה.. החיים שלי לא דבש ונופת צופים...כמו רובינו יש לי את הבעיות שלי..הכעסים..הרגעים הקשים..בעבודה ועם הקטנים..ועם הבעל כמובן. א ב ל אני מתחילה להרגיש בי תהליך של התבגרות פנימית..מתחילה להבין איכשהוא את השוני המהותי ביני לבין בעלי.. מהם הצרכים והחסכים שלי..מהיכן הם באים...ואיך למלא אותם. פעם חשבתי שאני לעולם לא אהיה אשה כנועה!אני תמיד חייבת להוכיח את צדקתי וחפותי בכל וויכוח!לא אתן לו להרגיש צודק! (כל זה בגלל שהמודל בבית שהיה לי -אמא כנועה שוויתרה על כל חייה ושאיפותיה למען החיים הזוגיים-שהתפרקו לפני שנה בדיוק..כ"כ רציתי להיות ההפך באופן קיצוני) אבל עכשיו אני מבינה שלוותר-לפעמים הרבה יותר חכם מאשר להיות צודק.. כמובן שיש גבול לוויתור..אבל בוויכוחים של אגו-צריך לדעת להניח אותו בצד..ואז מקבלים כפליים הערכה. ונכון שזה לא בא מיד.. אבל מתחילים לראות את השינוי. מקווה להמשיך לראות רק טוב... ומאחלת לכולם ערב נעים!

seeyou

New member
"אני תמיד חייבת להוכיח את צדקתי"

וחפותי בכל וויכוח!לא אתן לו להרגיש צודק!
אלו דברים שכאילו אני רשמתי אותם עם השנים הבנתי שלא שווה המאמץ להוכיח את צדיקתי והלכתי לכוון שאם אין לי רווח או הפסד משמעותי לא יוצא לקרב
ההיפך,לפעמים
נותן לצד השני את הסיפוק שהוא צודק ,בזה אני חוסך לעצמי הרבה כעס-מצב רוח.... לא חושב שזה נשמע ככניעה . ואם אחרים חושבים אחרת אז שימשיכו לחשוב כפי שהם רוצים לא חשובה לי ההגדרה. .....

g u y 4 u

New member
כן, גם זה חשוב.

אבל לא הייתי מזניח את הדברים האחרים החשובים גם הם.

נחמדמדה

New member
ברור שיש המון

עוד ללמוד..המון לבחון לבדוק.. אבל אני רוצה גם לשתף ברגעים שמחים לעדכן גם חדשות טובות :) לאט לאט אנחנו שנינו צעירים וחסרי נסיון אבל בטוחה שנצליח למצוא את הדרך בעז"ה..

למעלה