רוצה לשתף

שלומית76

New member
רוצה לשתף

גיסתי הקנדית, (אחות של בעלי) ילדה אתמול את ביתה הבכורה. מחישוב מהיר אתן יכולות כמובן להבין שהיינו אמורות ללדת יחד, רק שאצלי.. <הסוף כבר ידוע> למזלה\מזלי הרע, היא הגיעה לחופשה אצלינו בדיוק יום לאחר שקיבלתי את הבשורה הרעה בסקירה הארורה, ונשארה איתנו עוד שבוע לאחר שעברתי את הגרידה. (למרות שעד ליום הגרידה התעקשתי שלא יספרו לה, כדי שלא תצטער וייהרס לה את הטיול כבר בתחילתו). ולמה אני מספרת את כל זה, כי היו לי המון חששות מהתגובה שלי לכשתגיע השעה, והנה באופן מפתיע (אותי כמובן) מצאתי את עצמי ממש שמחה בשימחתה כשקיבלנו את הבשורה על הלידה הטובה, ואני ממש מתרגשת בשבילה. אני נורא שמחה על הרגשות האלו שבי ורציתי לשתף. אני מניחה שזה עוד שלב בריא בתהליך החזרה לעצמי, וזה עושה לי טוב. שיהיה לנו יום נפלא!

שמחה שיכולת לשמוח

בטוחה שזה לא היה קל. קבלי

מיליתו

New member
איזה יופי

אני מניחה שמגיעה עם השמחה גם תחושת הקלה גדולה. חוץ מזה, זה כן משמח לקבל אחיינית חדשה. אני מאמינה גדולה בכך שרגשות שמחה הם לא ההיפך מרגשות אחרים, ואפשר בהחלט להרגיש שמחה והתרגשות גם כשמרגישים החמצה או אכזבה או אבל...

evemon

New member
וואו, כל הכבוד לך

אני יודעת שכשאני הייתי במצב דומה לשלך לא יכולתי שלא לשקוע בתוך היגון ווהרחים העצמיים שלי. אני חושבת שצריך להיות בן אדם מיוחד במינו כדי להצליח להתעלות על העצב והאבל במצב כזה ולשמוח בשמחת גיסתך. כל הכבוד... שיהיה גם לך יום נפלא!

נאשא

New member
אני כל כך גאה בך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלומיתי, זה ממש נשמע כמו שאת אומרת: עוד צעד קטן/גדול(!) להתגברות, להתקדמות, להבראה שתביא אותך למקום טוב הרבה יותר. יפה שלי, אתם כאלה אצילי נפש! את וי' כאחד. שניכם יפים מבפנים ומאדירים את היופי החיצוני שבעתיים. נשיקות גדולות! אמן במהרה בימינו שהאחות של בעלך תגמול לך כגמולך ותשמח איתך שמחה עצומה ורבה על תינוק/ת חדש/ה שלכם.

תמי ס

New member
לא טריויאלי

מעריצה אותך על שאת שמחה בשמחתה, זה לא מובן מאליו בכלל. בעיקר אני שמחה שזה עושה לך טוב. (ורק ענקית כמוך יכולה להתעקש שלא יספרו לגיסה ההריונית במהלך חופשתה על האבדן שלך, את מדהימה).

חוה76

New member
מגיבה קצת באיחור

סתם להגיד לך שמה שכתבת כל כך נגע לי ללב. ההצלחות הקטנות האלה לצאת מהשבלול שלנו ולהיות מסוגלות לשמוח בשמחה של אחרים (במיוחד כאלה שקרובים אלינו) היא גבורה. אני חושבת שזה צריך להיות ציון דרך בינך לבין עצמך שאת במקום בריא וטוב ומאפשרת לעצמך גם להרגיש שמחה כשצריך מבלי להסתבך. סתם נורא גאה בך, ושמחה בשבילך. זוכרת מאד-מאד את המקום שאת מספרת עליו ויודעת שיש לך הישג ביד.

ה ו ר י ת

New member
כבר אמרתי לך שאני אוהבת אותך?

אז אם לא- כאילו אם את לא זוכרת, הנה עוד סיבה. נשמה טהורה. גאה בך המון

למעלה