רוצה לשתף..

orangeada

New member
רוצה לשתף..../images/Emo67.gif

היום בצהריים חזרתי מהצבא בגלל החג והכל, איזה כיף..
בתחנת אוטובוס ליד התחנה מרכזית ראיתי חייל חמוד, סמ"ר אמנם אבל נראה צעיר, מתוק כזה. סוג של נדלקתי עליו
אניווי אחרי זה עלינו על האוטובוס והוא כזה עמד באמצע [ממול לדלת האחורית, איפה שיש ריבוע מקום לנכים או סתם לאנשים לעמוד..] ומדי פעם הסתכל עליי לפעמים השבתי מבט ולפעמים לא [כי התביישתי
מה לעשות..] אח"כ הוא הלך לשבת כי התפנה מקום אני החלטתי שאיפה שהוא ירד אני ארד, מקסימום אני אלך קצת ברגל.. חשבתי שאני אנסה לדבר איתו. מה יקרה אם אני אעשה משהו?! אפילו הכנתי פתק עם השם שלי והטלפון לתת לו!
אבל כשחשבתי על מה אני אגיד לו ואיך ואיך הוא יגיב ויתרתי חשבתי שאני סתם אשמע אבלה ושבטח יש לו חברה או לא יודעת מה כשירדנו מהאוטובוס (היינו ה2 האחרונים) הוא היה נחמד וצעק לנהג חג שמח ואני כבר ירדתי לרחוב וזה היה מטומטם לחכות לו, כשאני כבר התחלתי ללכת גם היה לי זיק קטן של תקווה בלב- שהוא אולי יגיד לי משהו קיצר כלום לא קרה אני החלטתי לקנות ארטיק קרח (היה חם בצהריים
) והוא הלך למדרגות.. הסתכלתי עליו מתרחק ותהיתי אם עשיתי את הדבר הנכון מצד אחד לא- כי יכל להיות אולי משהו ביננו. אבל מצד שני- אף פעם לא התחלתי עם בחור. אני לא ממש יודעת מה להגיד
מה הייתם עושים במקומי? ולא, אני לא יודעת בדיוק איפה הוא גר.. למרות שלא הייתי הולכת ודופקת לו על הדלת בבית, והוא קרבי אז הוא גם בטח בקושי בבית..

מיטללל

New member
נדמה לי שפספסת את הנשמה התאומה שלך

לא, סתם
בכנות ? אני לא יודעת מה הייתי עושה במקומך. אני כל הזמן מטיפה לחברות שלי ובכלל שאין דבר כזה "תפקיד הגבר" ו"תפקיד האישה". שצריך להעיז תמיד ואין דבר יותר מעצבן ונתעב מלחכות לטלפון:) (מטיפה ולא תמיד עומדת בהטפות שלי אבל משתדלת..) ובכל זאת.. לא רואה את עצמי מעיזה להתחיל בסיטאוציה שתיארת (להביא פתק), מצד שני להתיישב ליד מישהו באוטובס (ה*מקום*
) לחייך ולפתוח בשיחה אולי כן... החוכמה היא למצוא את האיזון ולדעת במה את יכולה לעמוד :) לסיום, תרגיל: תדמייני (ותכתבי לנו אם בא לך) את תרחיש השיחה הכי נורא שיכול להיות. נו היית מתה מזה? לא. מקסימום קצת מובכת. אבל מצד שני מה יכולת להרוויח?

orangeada

New member
סתם ככה? ..

אמרתי, התביישתי.. לא ידעתי מה להגיד, הרגשתי שאני קטנה, לא יודעת..

numerw

New member
לדעת מה להגיד...

לפעמים מספיק להגיד שלום והכל מסתדר אחרי זה מנסיון...
יותר מפעם אחת קרה לי מה שסיפרת...לנסוע באוטובוס ולפגוש מישהי חמודה , להחליף מבטים ולהתלבט אם ללכת ולהגיד שלום, תמיד מרגישים שמפספסים משהו ורוב הזמן זה נכון. יש מצב שתיפגשו שוב אל תפסלי את זה ופעם הבאה תלכי ,תגידי לו שלום גם אם לא יקרה ביניכם כלום בטוח תכירי בנאדם נחמד וזה כבר שווה את זה לא?
הסיכון שווה את זה...תמיד

orangeada

New member
ורק אמרת לה שלום? וזהו זה אשכרה

הוביל לשיחה נורמלית? נגיד הייתי אומרת שלום הוא היה גם אומר משהו בסגנון נגיד היי ואז מה? אז זה היה נתקע!

numerw

New member
../images/Emo45.gif

זה בהחלט הספיק:) כשיש עניין אז אין בעיה לייצר שיחה נורמלית.. כמובן שלא הזיק לצאת אחר כך לאיזה פאב ולפתח שם עוד קצת את השיחה

orangeada

New member
נשמע כיף, אבל לא יודעת

קשה לפתח שיחה עם אדם זר, והדרך מסתם שיחה ללהפגש בפאב ארוכה

numerw

New member
ההתחלה תלויה בך,

צריך פשוט להגיד שלום זה לא קשה נכון?
מעבר לזה צריך כמובן גם שיתוף פעולה מהצד השני ואם יש אז הדרך לפאב מאוד קצרה ולמספר טלפון בכלל קרובה

זה מסוג המקרים בהם

יש לך תסריט שלם בראש של מה יכול לקרות ואיך היית רוצה שהדברים יראו, והם אף פעם לא באמת קורים. אלא אם כן את פועלת לא קרה שום דבר, כנראה שזה לא נועד לקרות, אם זה באמת היה אמור לקרות, הוא או את הייתם עושים את הצעד. תהיי שקטה

תלמדי משהו חשוב בחיים

בכל נושא בחיים שלך מי שמתבייש מתייבש אם רצית אותו ניגשים אליו ופותחים בשיחה גם אם על הדברהכי שטותי וזורמים אם הוא אומר שהוא תפוס אז לא קרה כלום מה יש לך להפסיד במקרה הזה יש לך רק מה להרוויח

orangeada

New member
צודק,

אבל ברגע שזה היה אמור לקרות והייתי אמורה להגיד משהו-השתפנתי

Cobe Anan

New member
את יודעת מה?

גם אני לא נהגתי להתחיל עם בנות. לא מתאים לי.אז הייתי מסתכל על בנות מסתכלות עלי מסתכל עליהן,ובסופו של דבר היינו שנינו מתייבשים..אבל אם הייתי מתחיל עם בחורה,הייתי מרגיש פשוט רע.למה?כי זה לא מתאים לי.אני לא הייתי יוצא מגדרי בשביל להשיג מישהי, ואני מניח שגם את לא.אז תורידי את האופציה הזאת של להכיר בנים ברחוב,ותשאירי לך את כל אלה שאת מכירה בצבא, בחבר`ה וכאלה..עדיין נשארו לך לא מעט-ובכל זאת לא תעשי משהו שלא נוח לך.האפשרות השניה היא דווקא כן לפתח את הביטחון העצמי כדי לא להרגיש רע עם כאלה דברים..לצאת מהקליפה שלך,לעשות משהו מופרע,להפתיע מישהו(וגם את עצמך),אבל תדעי שזה מעין `צל"ש-טר"ש`:את תרגישי ממש אופוריה אם זה יצליח,אבל ממש השפלה אם לא..ההרגשה הזאת תעבור אחרי קצת זמן,אבל אם לא תפתחי את הביטחון העצמי שלך את תמשיכי להתייבש. כיום אני עם חברה מקסימה, אז אני לא מתחיל עם אף אחת,אבל אין לי שום בעיה לפתוח שיחות עם אף אחד,אפילו בלי קשר לעולם..

orangeada

New member
צודק.

במידה מסוימת כבר הרגשתי שהפתעתי את עצמי כי לא הרגשתי שלגמרי לא עשיתי כלום- החלטתי כתבתי על פתק ירדתי איזה 5 תחנות אחרי התחנה שלי כדי לרדת איתו אבל זהו! לא המשכתי הלאה.. אולי פעם הבאה אני אעז לעשות יותר לאט לאט שכזה.... תודה, אני אחשוב על זה אגב-
תשתמש במקש enter
!!!

keren888

New member
וואיייי

איזה פספוס... במקומך הייתי מתחילה לדבר איתו.. כמו: וואי אתה אחות של "אלמונית"?? ככה בד"כ (לא שאני מתחילה..סתם יצא לי לשאול אנשים בתמימות.. והם היו כבר מפתחים שיחה..)חחחחחח וואי איזו בעסה...

למעלה