רוצה לשתף

שלום חן

New member
רוצה לשתף../images/Emo24.gif

שלשום רכשתי את A Saucerful of Secrets שמעתי אותו כבר פעמיים, ואני רוצה להגיד, אכלה, מצוין, תקליט מלא שמחת חיים, מרגישים שהלהקה נהנתה, שמחה לעשות את התקליט ואנחנו מרויחים. אגב, Careful With That Axe, Eugene נעשה לתקליט האוסף? הייתי בטוח שאמצע אותו בתקליט הזה
יום טוב

vegetable man

New member
זה סינגל

למרות שהוא שיר "חשוב" שלהם. הוא הופיע ב-Relics בגירסת האולפן, וב-UmmaGumma בגירסת הופעה (הרבה יותר טובה), בין היתר.

שלום חן

New member
יש לי את Relics...

פשוט הייתי בטוח שהשיר בתקליט, A Saucerful of Secrets לא ידעתי שהוא יצא כסינגל, תודה בכל מקרה.

avki

New member
מה שמזכיר לי, שכדאי שנרכז

בפורום רשימה מפורטת ומסודרת של כל הסינגלים של פינק פלויד, לפחות באנגליה ובארה"ב, עם כל הפרטים, כמו שנעשה העבר לאלבומים. מישהו רוצה להתחיל בשנת 66'?

thezanani

New member
*(הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה

{הרבה של אודטה} יותר טובה). רוג'ר דופק שם קטע באס גאוני,מעורר פלצות ממש. איני יכול עוד. יהודים בני יהודים בני יהודיות שעשו קוויקי קטן (נו לא נורא) עם הגנן המוסלמי! קנו כבר את אומאגומה!

FunkyMonk

New member
ממש לא "מלא שמחת חיים"

אבל בהחלט אלבום משובח שלהם, בין היותר טובים.

Anuerysm

New member
לא הייתי אומר ממש לא

למשל השירים CORPORALL CLEGG, JUGBAND BLUES וSEE-SAW נשמעים כמו שירים מאושרים שעשו אותם ברגע שמח של אלכוהול

avki

New member
והאמת שהם מדברים

מחמה ומוות, שגעון וניכור, ויחסים הרוסים. שירים מאושרים?

Anuerysm

New member
אבל

הביצוע שלהם (לא מהבחינה הלירית) מאוד מאושר לא?

FunkyMonk

New member
קוראים לזה אירוניה

וזה מגיע להדגיש את חוסר השמחה בשירים האלה. הם יכולים להיות מנוגנים בשמחה ובעליזות. אבל אפילו השירים הכי עצובים - כאשר מנוגנים תחת LSD - נשמעים שמחים.

avki

New member
האירוניה, חוץ מSee Saw, שהלחן שלו

שלו לאו דווקא שמח, אלא פשוט, שקט ומז'ורי.

itaikuskus

New member
על מה אתה מדבר

jugband blues זה אולי השיר הכי טראגי שנכתב איי פעם, אולי באמת בגלל הסיבה שעושה רושם כאילו השיר מתעד בצורה מדויקת את מה שסיד מרגיש, הוא יודע שהתקופה שלו בלהקה מגיעה לסיומה ומרגיש נבגד על ידי חבריו ללהקה שהיו אמורים להיות גם חבריו לחיים. המנגינה המז'ורית, כלי הנשיפה שיוצרים ביחד אוירת קרקס יוצרים פרדוקס בין המלל למנגינה, מה שיוצר לטעמי מסר הרבה יותר חזק מאשר אוירה מלנכולית. corporal clegg הוא אחד מההתעסקויות הראשונות של ווטרס עם המלחמה, השיר נכתב בצורה מאוד צינית והוא יכול להיות הרבה דברים, שמח הוא לא.

avki

New member
מניאק, אני עניתי לו כבר...

גונב קרדיט שכמותך...

avki

New member
ד"א נצל"ש מה אתה אומר על האלבום

נימרודל של גרין די?

למעלה